Beantwoord

Sip instellen Gigaset dx800A werkt niet

  • 25 February 2023
  • 1 reactie
  • 129 Bekeken

Wij hebben een t-mobile thuis abonement met internet,bellen en tv en een unifi netwerk. voorheen hing ons unifi netwerk achter het zyxel t50 modem van t-mobile maar aangezien dit modem meermaals per dag vastliep hebben wij deze ertussenuit gehaald en de unifi security gateway rechtstreeks op de media converter aangesloten. hierdoor werkt on internet en tv eindelijkzonder uitval en problemen alleen lukt het ons nog niet om onze gigaset dx800A werkend te krijgen met de voip gegevens van t-mobile. we hebben de gegevens namelijk ingevuld maar geeft dan de foutmelding aanmelden mislukt.

bij loginnaam hebben wij de gebruikersnaam uit ons t-mobile acount gezet en bij wachtworod het aangemaakte wachtwoord, en displaynaam ons telefoonnummer. hopelijk is er iemand die ons verder zou kunnen helpen Alvast bedankt voor de reactie


 

 

icon

Beste antwoord door TMTV 25 February 2023, 18:48

Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +6

Hoi @ardejo,

Welkom op de Community!

Onlangs was er in dit topic ook iemand bij wie het niet lukte om de Gigaset aan te melden op de VOIP-server, maar ook iemand bij wie het wel werkt. Zou je de suggesties uit dat topic, zoals @voip.t-mobilethuis.nl achter de login- en gebruikersnaam zetten en een wachtwoord met alleen een streepje (-) als enige speciale teken, eens uit willen proberen? Hopelijk is een van deze ideeën de oplossing!

Reageer