Beantwoord

Huisnummer toevoeging wordt niet herkend

  • 2 January 2018
  • 2 reacties
  • 989 Bekeken

Beste,

Ik en mijn vriend zijn verhuisd naar een appartement. Wij zijn nu aan het zoeken naar een provider voor tv + internet. Wanneer ik mijn postcode en adres invul staat er dat deze niet bekend is. Hoe komt dit? In ons appartement ligt wel een internetkabel.

Bedankt.
icon

Beste antwoord door Sander 6 January 2018, 17:36

Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 7
Badge
Dat kan inderdaad, zelf heb ik een aantal jaren in een appartement gewoond, in feite was het een verbouwd groot huis, hier in waren 4 appartementen gemaakt.
Wat gebeurde er dan vaak? er kwam een kabel binnen voor tv (UPC) ik heb het dan nog over de analoge tijd, in veel gevallen werd dan de kabel middels doorlussen afgetakt naar de appartementen.
Gelukkig lag er toen ik er kwam wonen glasvezel, deze was wel op de huisnummer-toevoeging aangemaakt, bij een postcodecheck was dat het enige welke getoond werd.
De oude kabelaansluiting werd alleen op het hoofdnummer getoond, het werkte nog wel maar alleen voor digitale kabel televisie.

En wat gebeurt er als u het hoofdnummer in geeft, dus zonder toevoeging b.v 1111 AA 10 zonder a of b enz
Reputatie 7
Hoi LauraW94,

Wat leuk dat je aan ons denkt als provider. Ik zou je ook graag welkom heten! Als onze bestelpagina jouw adres niet herkent, dan houdt het op dit moment even op. Het kan zijn dat er wel een aansluitpunt is, maar dat het administratief niet goed staat. Dat kan je bij mijnaansluiting.nl aan laten passen. Het zal wel even duren voordat het aangepast is. Het betekent wel dat je daarna opeens bij alle providers wel een abonnement kan aanvragen. Succes met de verhuizing en de keuze voor een provider!

Reageer