Info

Afstandsbediening bestellen en handleiding

Afstandsbediening bestellen en handleiding

Toon eerste reactie

3176 reacties

Goedenavond,

Na vandaag in de weer te zijn geweest, doet mijn afstandsbediening het echt niet meer. Alle tips gebruikt maar niks werkt. Graag ontvang ik zsm een nieuwe aangezien wij nu niks kunnen met de interactieve tv.

 

Groet,

Savannah

Reputatie 7

Hi @Sv1998, helemaal super dat je eerst alle tips hebt geprobeerd! Geen zorgen, ik heb meteen een nieuwe afstandsbediening aangevraagd. Binnen een paar dagen valt dit pakketje bij jullie op de mat. Heel veel kijk-plezier en alvast hele fijne feestdagen! 🎄

Heel graag zou ik een nieuwe afstandsbediening Willem ontvangen voor onze tv-box. We hebben meerdere keren het hele huis overhoop gehaald en m niet gevonden....

Sinds vanochtend doet het onze afstandsbediening niet meer. Ze deed de laatste tijd al moeilijk bij het aan en uitschakelen. Nu doet die helemaal niets meer, de tips van pagina 1 helpen helaas ook niet.

Kunnen jullie ons a.u.b. een nieuwe toe sturen?

Alsnog fijne feestdagen iedereen gewenst! Het zijn zeker ergere dingen dan een TV met kerst ;-)

Reputatie 7

Hi @JF85, top dat je dit aangeeft! Ik heb meteen een nieuwe afstandsbediening voor jou aangevraagd. Binnen een paar dagen valt dit pakketje bij jou op de mat en kun je hiervan genieten. Hele fijne feestdagen! 🎄

Hi @Alffer, heel goed dat je dit laat weten! Hier gaan we iets aan doen. Zojuist heb ik dan ook meteen een nieuwe afstandsbediening aangevraagd en binnen een paar dagen heb je deze al in huis. Maak er zelf ook hele mooie feestdagen van! 🎉

Ik zou heel graag een nieuwe afstandsbediening willen hebben voor de tv box die ik heb. Vanmiddag stopte die zomaar met werken, ook nieuwe batterijen geprobeerd maar helaas.

 

Alvast een gelukkig nieuw jaar en bedankt.

 

 

 

Misschien nog een tip voor de sofware makers van de app. Een afstandsbediening op de app zelf maken waarmee je de zenders op je tv kan bedienen. Of/en de mogelijkheid om de mobile tv app met  je tv te verbinden met een share functie

Reputatie 7

Hi @SpottySoulo, heel goed dat je dit aangeeft! Ik heb er meteen eentje voor jou aangevraagd die binnen een paar dagen bij jou op de mat valt. Dankjewel voor de tips, die heb ik aan het wensenlijstje toegevoegd:

Maak er zelf ook hele fijne feestdagen van! 🎄

Ik zou hraag 2 afstandsbedieningen willen bestellen. Ik heb 3 tv kastjes en nu mog maar  een afstandsbediening. 1 kwijt en een stuk. 

Alvast bedankt

Reputatie 7
Badge +4

Hoi @Annuska smit, dat is absoluut te regelen en ze komen snel jouw kant op! Heb je voor de afstandsbediening die stuk is nog geprobeerd om de afstandsbediening te resetten?

6. Reset Afstandsbediening

Bij de oude afstandsbediening (zonder magenta knop rechtsboven):

  1. Druk op SETUP op de afstandsbediening en houd deze ingedrukt tot het rode lampje twee keer knippert.
  2. Voer de reset code 2, 0, 5, 1 in. Als het goed is, knippert het rode lampje opnieuw tweemaal.
  3. Let op: De afstandsbediening is nu ook losgekoppeld van de tv functies. Het volume harder zetten is nu het volume van de TV Box zelf en niet van de tv. Voor opnieuw koppelen, zie punt 6.
     

Een nieuwe afstandsbediening (die met een magenta knop rechtsboven):

  1. Druk de toetsen <1> en <6> op de afstandsbediening tegelijkertijd in tot het magenta knopje twee keer knippert.
  2. Voer snel achter elkaar de cijfers <9>, <9>, <6> in. Na elk cijfer zal het magenta knopje knipperen. Na het derde cijfer zal het magenta knopje twee keer knipperen. Als het magenta knopje vijf keer knippert is het resetten niet geluk
  3. Let op: De afstandsbediening is nu ook losgekoppeld van de tv functies. Het volume harder zetten is nu het volume van de TV Box zelf en niet van de tv. Voor opnieuw koppelen, zie punt 6.

 

In ieder geval hoef je binnenkort niet meer trappen te lopen om de enige afstandsbediening door te geven! 😉

Afstandsbediening is helaas stuk. Lijkt alsof er een batterij heeft gelekt. Batterijen vervangen en reset helpt niet 

Reputatie 7

Hi @Marco12356, dit gaan we voor je fixen! 🎈 Top dat je eerst zelf hebt gecheckt of je ‘m weer werkend kon krijgen. Zojuist heb ik een gloednieuwe afstandsbediening voor je aangevraagd. Binnen een paar dagen kun je hier van genieten. Het pakketje past door de brievenbus, dus je hoeft geen deurbel in de gaten te houden. Veel kijk-plezier!

Hi t-mobile team,

Mijn afstandsbediening is op duistere wijze verdwenen en helaas onvindbaar. Zouden jullie mij een nieuwe willen opsturen? Alvast bedankt!

Groet, Leon

Reputatie 7

Hi @lms94, yes - hier help ik je graag bij! 💪 Er is inmiddels een gloednieuwe afstandsbediening naar jou onderweg waar je binnen een paar dagen van kunt genieten. Enjoy en een heel mooi 2023! 

Goedemorgen. De afstandsbediening werkt niet meer. Heb de batterijen al vervangen, maar ook geen enkele resctie. Graag wil ik een nieuwe afstandsbediening ontvangen.

Reputatie 7

Hi @Jeffreydebruijn77, hartstikke goed dat je hiervoor in dit topic aanklopt! Top dat je de batterijen hebt vervangen om te checken of dat de boosdoener was. Geen zorgen, er komt een gloednieuwe afstandsbediening jouw kant op. Binnen een paar dagen heb je deze in huis en kun je weer ongestoord in de rondte zappen. Hele mooie jaarwisseling alvast! 🎉

Hi @Jeffreydebruijn77, hartstikke goed dat je hiervoor in dit topic aanklopt! Top dat je de batterijen hebt vervangen om te checken of dat de boosdoener was. Geen zorgen, er komt een gloednieuwe afstandsbediening jouw kant op. Binnen een paar dagen heb je deze in huis en kun je weer ongestoord in de rondte zappen. Hele mooie jaarwisseling alvast! 🎉

Dank je voor de snelle resctie. Jij ook een fijne jaarwisseling!

Dag,

Onze afstandsbediening heeft het opgegeven om consequent te reageren op de ‘TV’ knop (het lampje gaat 9 van de 10 keer niet aan bij het indrukken). Alle andere knoppen op de afstandsbediening werken nog prima. Batterijen zijn vervangen. 

We maken nog gebruik van een Entone 515b uit het Vodafone Thuis tijdperk. Werken de huidige afstandsbedieningen daar ook op? Zo ja, dan ontvangen we graag een nieuwe.

Groet, Renso

Goedenavond deze avond, helaas heeft mijn afstandsbediening het begeven. Niets doet het meer, batterijen vervangen, lampjes knippert niet meer.. Zouden jullie een nieuwe kunnen opsturen?

Bedankt alvast en zet ‘em op vandaag!

Mathijs

Reputatie 7

Hi @RensoJ, daar help ik je graag bij! Er komt een nieuwe gloednieuwe afstandsbedening jouw kant op die perfect werkt met de Entone TV Boxen. Binnen een paar dagen vind je dit pakketje in de brievenbus. Enjoy en een mooie dag gewenst! 

Hi @Leggies, dit gaan we voor je regelen! Zojuist heb ik een nieuwe afstandsbediening voor je aangevraagd waar je binnen een paar dagen weer optimaal van kunt genieten. Veel kijk-plezier en een hele fijne dag! 

Hi @RensoJ, daar help ik je graag bij! Er komt een nieuwe gloednieuwe afstandsbedening jouw kant op die perfect werkt met de Entone TV Boxen. Binnen een paar dagen vind je dit pakketje in de brievenbus. Enjoy en een mooie dag gewenst! 

Mooi nieuws @Lisa , dank voor de snelle reactie en goede service!

Alle stappen heb ik doorlopen. Mijn afstandsbediening is echt toe aan vervanging. Met roze Magenta knop.

Reputatie 7

Hi @Levina64, hartstikke goed dat je dit laat weten! Dit heb ik meteen voor je geregeld. Er komt een gloednieuwe afstandsbediening met magenta knop jouw kant op. Binnen een paar dagen heb je deze al in huis. 

Onze afstandsbediening is defect. Het rode lampje knipper niet meer en ook niet bij vervanging nieuwe batterijen. Het is de afstandsbediening met grijze knop

Reputatie 7

Hi @Fr53, ik stuur je heel graag een nieuwe afstandsbediening toe! 😊 Dit wilde ik meteen regelen, maar aan de hand van jouw e-mailadres kom ik niet op je abonnement uit. Kun je een privébericht sturen (door op mijn naam te klikken) met daarin je postcode, huisnummer, geboortedatum en de laatste vier cijfers van je rekeningnummer? Dan regel ik dit meteen. Je krijgt er dan een afstandsbediening met magenta knop voor in de plaats, want die met de grijze knop leveren we niet meer. 

Hi @Fr53, ik stuur je heel graag een nieuwe afstandsbediening toe! 😊 Dit wilde ik meteen regelen, maar aan de hand van jouw e-mailadres kom ik niet op je abonnement uit. Kun je een privébericht sturen (door op mijn naam te klikken) met daarin je postcode, huisnummer, geboortedatum en de laatste vier cijfers van je rekeningnummer? Dan regel ik dit meteen. Je krijgt er dan een afstandsbediening met magenta knop voor in de plaats, want die met de grijze knop leveren we niet meer. 

Hallo Lisa,

bedankt voor je reactie, onze postcode is

*Mod edit: om je privacy te waarborgen wil ik je verzoeken om geen persoonlijke gegevens in een openbaar topic te delen. Alvast bedankt!*

Reageer