Info

Afstandsbediening bestellen en handleiding

Afstandsbediening bestellen en handleiding

Toon eerste reactie

3204 reacties

Reputatie 7
Badge +16

Hoi @Pat01, de TV Box wordt omgeruild; je ontvangt de Aria 610x binnen nu en vijf dagen - doorgaans binnen drie werkdagen. Zodra de box ontvangen is, kun je die meteen aansluiten op het modem en je tv. Dit kun je op exact dezelfde manier doen zoals nu de Entone Kamai aangesloten is. De Kamai (huidige/verouderde box) hoeven we niet meer geretourneerd te hebben; deze mag bij het grofvuil of anderzijds gedeponeerd worden. Laat het ons weten wanneer je hulp kunt gebruiken. Een mooie Pinksterzondag toegewenst! 😄

Reputatie 7
Badge +16

Hoi @CyBorg, we zouden de Amulet 515 (harddiskrecorder) voor je kunnen omruilen naar een Aria 610x, dat is natuurlijk geen enkel probleem. Nu is het wel zo dat je dan geen fysieke opnamemogelijkheid meer hebt omdat de Amulet de enige box is met een recorder. Echter, mocht je het toch graag omgeruild hebben, dan doe ik dat én kunnen we, zodra de Aria (nieuwe box) aangesloten is, de migratie naar het nieuwere tv-platform voor je aanvragen - dat duurt dan ongeveer twee weken. Zodra je dan gemigreerd bent naar T-Mobile TV, kun je de functie Cloud Opnemen aanzetten via My T-Mobile Thuis. Die functie bedraagt € 5 per maand, ongeacht het aantal TV boxen dat je thuis hebt en biedt jou de mogelijkheid om in de cloud je opnames op te slaan. Dat is dus zeg maar de digitale variant van fysiek opnemen. 

Houd er in het geval van de nieuwe box daarom wel rekening mee dat je tijden het aanvraagproces van de migratie (zo'n twee weken) geen mogelijkheid tot opnemen hebt - ga je hiermee akkoord?

😬 Afstandsbediening kwijt. Zijn al 3 dagen aan het zoeken maar vrees dat ie per ongeluk in de kliko is beland ofzo. Kan ik een nieuwe bestellen?

Reputatie 7

Hi @Wesseleener, oepsie! Hier help ik maar al te graag bij. Zojuist wilde ik voor je aan de slag gaan, maar ik zie dat één van mijn collega's mij al is voor geweest gisteren. Er is dus al een nieuwe afstandsbediening naar je onderweg. Binnen enkele dagen valt dit pakketje bij jou op de mat en kan je weer ongestoord zappen. Enjoy! 😊

Eerder al in een verkeerd topic geplaatst denk ik; afstandsbediening is in een glas icetea gevallen… na 24 uur drogen in rijst werkt die nog niet 🙂 zou graag een nieuwe bestellen

Goedenavond,

Na mijn verhuizing kan ik afstandsbediening niet meer vinden. Ik zou graag een nieuwe willen ontvangen.

Hartelijk dank alvast.

Gr Niek

Reputatie 7
Badge +16

Hoi @TRDobby, mijn collega Lisa heeft zojuist een nieuwe afstandsbediening voor je besteld - ze reageert in het andere topic! 😉

 

Hoi @N90, ik heb net een nieuwe ab voor je besteld. Deze wordt binnen twee tot vijf dagen geleverd! Maak zeker handig gebruik van de tips op pagina één! 😊

Reputatie 7
Badge +16

Goedenavond,

Na mijn verhuizing kan ik afstandsbediening niet meer vinden. Ik zou graag een nieuwe willen ontvangen.

Hartelijk dank alvast.

Gr Niek

Van harte gefeliciteerd met je nieuwe woning trouwens! 🏡

Hallo,

 

Ondanks dat ik alle tips en trucks hier en op de website vermeld heb geprobeerd, komt er niet veel meer functie uit de afstandsbediening dan tv en ontvanger aan/uit, volume harder/zachter en kanalen switchen.

Kan wel de gids openen maar niets verder daar met de navigatie knoppen in  de gids.

Ook werkt het nummerieke toetsenbord niet. Er zitten nieuwe batterijen in en gereset, opnieuw gekoppeld, maar niks werkt. Zou dus graag een nieuwe kunnen ontvangen want zo is het knap lastig genieten van de tv.

 

Mvg,

 

  1. du Pont
Reputatie 7

Hoi @WMduPont,

Goed dat je het bij ons navraagt en natuurlijk sturen we een nieuwe afstandsbediening, zodat je zometeen weer met alle plezier kan zappen! Houd er rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat deze op de mat ploft. Alvast heel erg veel kijkplezier! 

Hi Lisa, 

Je collega heeft de extra tv bix die ik besteld heb verstuurd maar geen nieuwe afsandsbediening helaas.

Nu kan ik tot de nieuwe box is geinstalleerd die afstandsbediening gebruiken maar dat is natuurlijk geen oplossing voor lange termijn.

Reputatie 7

Geen zorgen @Wesseleener, ik heb per direct een nieuwe afstandsbediening voor je regelt! Deze zal zo snel mogelijk bij jou door de brievenbus vallen. Op die manier kan je weer zoals vanouds zappen. Alvast heel erg veel kijkplezier! 

Een paar knoppen op de afstandbediening doen het niet meer. Bij de meeste gaat de magenta knop branden bij sommige niet. 2x batterijen vervangen. Kastje stroom eraf geweest 10 seconden. Resetten ab geprobeerd maar werkt niet want de 1 toets is een kapotte toets.

Graag een nieuwe.

Hallo,

 

Mijn afstandbediening is defect gegaan doordat er iemand per ongeluk is gaan opstaan, toen mijn zoontje hem op de grond liet vallen. Kan ik een nieuwe krijgen, zodat ik weer via het kastje tv kan kijken ipv te moeten streamen met de app die helaas het niet altijd doet?

Groet,

C Kamphuis

Reputatie 7

Hi @Robaltorf, super dat je eerst zelf nog hebt geprobeerd om de afstandsbediening te redden! Ik help je graag uit de brand en heb meteen een nieuwe voor je aangevraagd. Binnen een paar dagen valt het pakketje op je mat, dus je hoeft de deurbel niet in de gaten te houden. Veel zap-plezier en een mooi weekend gewenst! 😊

Hi @ckamphuis34, dit kan zeker! 🎈 Ik wilde gelijk voor je aan de slag, maar aan de hand van jouw e-mailadres kom ik niet op je abonnement uit. Zou je mij een privébericht kunnen sturen (door op mijn naam te klikken) met daarin je postcode, huisnummer, geboortedatum en de laatste vier cijfers van je IBAN? Dan ga ik dit voor je regelen! 

Reputatie 1

Onze afstandsbediening doet het niet meer goed. Het knopje waar je de tv mee aanzet werkt niet meer

Reputatie 7
Badge +8

@royennathalie Ik heb een nieuwe afstandsbediening voor je besteld. Je kan deze binnenkort op de deurmat verwachten!😀

Hoi @WMduPont,

Goed dat je het bij ons navraagt en natuurlijk sturen we een nieuwe afstandsbediening, zodat je zometeen weer met alle plezier kan zappen! Houd er rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat deze op de mat ploft. Alvast heel erg veel kijkplezier! 

Gisteren ontvangen en mijn vader zapt weer naar dat het een hartenlust is 👍🏻

Thanks voor de snelle service ✔️

Mijn afstandsbediening is kapot, ik wil graag een nieuwe 

Voor Henk van Dan

[Adresgegevens verwijderd door Moderator. Plaats geen persoonlijke info in openbare berichten!]

 

Het is niet verstandig om persoonlijke gegevens in openbare berichten te plaatsen, iedereen kan deze dan namelijk gewoon zien.

Reputatie 7
Badge +16

Hoi @scowan, graag bestel ik een nieuwe voor je, maar voordat we zover zijn, vraag ik je nog om een aantal aanvullende details: wat is er precies kapot aan en heb je alle stappen uit de originele post al geprobeerd?

ik ben helaas mijn afstandbediening kwijt ben al een week opzoek :(

Reputatie 7

Hoi @modekamorena,

Heb je alles, maar dan ook echt alles doorzocht?! Geintje natuurlijk. Ik heb direct een nieuwe afstandsbediening besteld. Kan je weer lekker zappen! Hij zal binnenkort bij jou op de mand vallen. Heel veel kijkplezier! 

ik denk dat die kleine van 4 hem verstopt heb echt onvindbaar, hartelijk dank.  

ZET BESTELLING MAAR OP STOP NET GEVONDEN!

Reageer