Info

Afstandsbediening bestellen en handleiding

Afstandsbediening bestellen en handleiding

Toon eerste reactie

3225 reacties

Hallo T MobileOnze afstandsbediening reageert niet meer. Er zijn nog een aantal knoppen die werken de 1,2,4,5,7,en 8 en de aan/uitknop werkt nog. De rest niet. lampje gaat wel branden, maar er gebeurt niets.

Ik heb al nieuwe batterijen erin gedaan, dit helpt niet. Ook de TV Box van stroom afgehaald en weer aangesloten, veranderd het probleem ook niet.

Dit is wel erg lastig. Kunt u mij helpen?
Reputatie 7
Hoi @koosraijmakers,Helemaal goed dat je nieuwe batterijen hebt geprobeerd! Het klinkt alsof jouw afstandsbediening gereset moet worden. Zo doe je dat:• Druk op SETUP op de afstandsbediening en houd deze ingedrukt tot het rode lampje twee keer knippert.

• Voer de reset code 2, 0, 5, 1 in. Als het goed is, knippert het rode lampje opnieuw tweemaal.

Let op: De afstandsbediening is nu ook losgekoppeld van de TV functies. Het volume harder zetten is nu het volume van de TV Box zelf en niet van de TV.Mocht dit niet helpen, probeer dan een reset van jouw TV Box. Ik hoor graag de uitslag!
Reputatie 7
Hi @Siska van Heerde,Bedankt voor jouw uitgebreide situatieomschrijving! Dit helpt mij heel erg om een beeld te vormen voor de oplossing. Ik stuur graag een nieuwe afstandsbediening naar je op. Kun je mij daarvoor in een privébericht jouw postcode, huisnummer, geboortedatum en de laatste vier cijfers van jouw rekeningnummer sturen?
Hoi @Sterre,

zoals ik al eerder aangaf, reageert de AB nergens meer op. Resetten had ik uiteraard ook al geprobeerd. Ik kan drukken wat ik wil op het toestel, ik kan knoppen dagen lang ingedrukt houden maar er gaat geen ledje meer branden. Hieruit concludeer ik dat het toestel ronduit stuk is. Ik vind dit een beetje een lang verhaal worden op deze manier, ik zit al 2 dagen zonder AB (en vrijdagmiddag vertrek ik op vakantie).Ik hoop dat er iets vaart achter gezet kan worden 😁
Reputatie 7
Ah, excuus @koosraijmakers, dat had ik niet goed door! Ik help jou graag snel aan een werkende afstandsbediening. Kun je mij in een privébericht jouw postcode, huisnummer, geboortedatum en de laatste vier cijfers van jouw rekeningnummer sturen? Dan ga ik aan de slag!
Goedemorgen,Helaas heeft onze afstandbediening de reis in de wasmachine niet overleefd.Graag ontvang ik een nieuwe afstandbediening, hoe gaat dit in zijn werk?Alvast bedankt.Groeten,Ilse Verschoor
Reputatie 7
Hi @iilsaaaa,Had de afstandsbediening een schoonmaakbeurt nodig? Ik begrijp dat hij nu iets té schoon is. Ik stuur je graag een nieuwe op. Kun je mij in een privébericht jouw postcode, huisnummer, geboortedatum en de laatste vier cijfers van jouw rekeningnummer sturen?
Hallo T MobileOnze afstandsbediening reageert niet meer lekker. Dwz er zijn een aantal knoppen die niet meer reageren (het rode lampje licht bij die knoppen ook niet op).Met behulp van dit forum heb ik al een paar stappen ondernomen: nieuwe batterijen geplaatst, de tv-box gereset (stroom eraf en netwerk kabel eruit) en tot slot de afstandsbediening gereset (code 2051) en vervolgens weer aan de TV gekoppeld (code 991 CH+). Echter niets hielp vooralsnog....Hebben jullie suggestie welke stappen ik nog kan ondernemen??

Of is het misschien tijd voor een nieuwe?
Reputatie 7
Badge +5
Hoi @ronaldlandman, welkom op de Community! Ontzettend fijn om te lezen dat je zelf al zoveel moeite hebt gedaan. Dat waardeer ik! Geen zorgen, ik heb meteen een gloednieuwe afstandsbediening naar je verzonden. Deze valt binnen enkele werkdagen bij jou de mat! 😊
Bedankt!! We wachten de postbode af.
De afstandsbediening van de tv ontvanger werkt zeer slecht. Trage of geen reactie op tv.

Kan er een nieuwe gestuurd worden?
Reputatie 2
Ok, bij mij heeft 't gewerkt, geloof ik... hmmm... niet dus...NU werkt 't wel, ik heb eerst de afstandsbediening gereset d.m.v. code 2-0-5-1, en daarna heb ik twee keer ge-9-9-1'd... ik zit nu naar kanaal 243 te kijken, een kanaal dat een paar dagen buiten mijn bereik lag.Bedankt, Brian en Sander!
Hallo!Wij hebben sinds een week problemen met onze afstandsbediening. We kunnen alleen nog maar de volumeknop en guide knop gebruiken, de rest van de knoppen reageert niet meer. Het lampje brandt wel rood als we bijvoorbeeld proberen te zappen maar er gebeurt niks. Batterijen hebben we al vervangen en een reset uitgevoerd maar dit geeft geen resultaat. Zouden wij een nieuwe afstandsbediening kunnen krijgen?Groetjes Joey en Simone
Hallo,Helaas heb ik het probleem dat de volume knoppen en zender +/- knoppen niet meer werken.

Ik zie op het Entone kastje ook het ledje niet reageren. Ik heb alle reset mogelijkheden die op het forum staan geprobeerd. Maar helaas geen oplossing.Graag zou ik een andere afstandsbediening ontvangen. Is dit mogelijk??Groet
Reputatie 7
Hi @Zan13, ik help je verder! Heb je de batterijen van de afstandsbediening al kunnen vervangen? Als dit niet heeft geholpen, wil ik je vragen om een reset van de TV Box uit te voeren. Houd me op de hoogte!Hallo @Joey en Simone! Ik ga jullie een nieuwe afstandsbediening opsturen, zodat jullie weer lekker TV kunnen kijken. Kun je mij in een privébericht jouw postcode, huisnummer, geboortedatum en de laatste vier cijfers van jouw rekeningnummer sturen? Dan ga ik er een bestellen.Hoi @Maikelsanne. Wat goed dat jij al verschillende oplossingen hebt geprobeerd! Het klinkt alsof jouw afstandsbediening inderdaad toe is aan vervanging. Kun je mij in een privébericht jouw postcode, huisnummer, geboortedatum en de laatste vier cijfers van jouw rekeningnummer sturen? Ik stuur er zo snel mogelijk een naar je op!
Hallo, op een van de afstandsbedieningen van de tv box doen de aan\uit knop van tv en de Entone box het niet meer.

Tevens reageert de 1 niet meer.

Heb al nieuwe batterijen en een reset zoals hier op het forum aangegeven geprobeerd maar zonder resultaat.

Kan ik een nieuwe afstandsbediening krijgen.Bedankt Ramon
Reputatie 7
Hoi @Vonkie21,Ik ga je helpen, zodat je snel lekker TV kunt kijken! Je geeft aan dat de TV Box zelf het ook niet meer doet, daarom gaan we daar eerst mee aan de slag, omdat hierdoor de afstandsbediening ook niet meer kan reageren. Kun je de TV Box een minuut van de stroom halen? Kun je nu weer zappen? Ook lees ik dat je meerdere afstandsbedieningen in huis hebt, hoe werkt een andere afstandsbediening op de TV Box waarbij de knop het niet doet? Ik hoor graag je antwoorden!
Ja, de batterijen zijn vervangen, de tv box is gereset. De afstandsbediening reageert niet altijd op het indrukken van toetsen. Indrukken geeft soms een rood lichtje, en een andere keer weer niet...

Ik heb ook alle stappen in jullie gebruiksaanwijzing uitgevoerd, geen verbetering.

We hebben nog een tweede tv box. De afstandsbediening hiervan werkt wel goed, op beide tv boxen.
HalloMijn afstandsbediening functioneert niet meer goed. De meest gebruikte toetsen werken niet meer goed. Tevens afstandsbediening al gereset en alle andere dingen gedaan, maar zonder resultaat.

Dus mijn vraag is hoe ik aan een andere afstandsbediening kan komen?Vriendelijke groet

Mieke
Hoi @Sterre , met de andere afstandsbediening die ik heb werkt alles goed. Ook de tv box doet het dan gewoon. Alleen beetje lastig om die heel de tijd mee naar boven en beneden te nemen 🙂. Kun je een nieuwe afstandsbediening regelen voor me. Bedankt
Mijn afstandsbediening blijft rood knipperen. Ik kan hem niet resetten door de setup knop in te houden. Is er een oplossing voor dit probleem?
Bij de afstanbediening werken de TV en STB knop nauwelijks meer. Kan er een nieuwe worden geleverd?

Alvast bedankt en gr, Duncan.
Mijn afstandsbediening is gevallen.

En doet het helaas niet meer.

zou er een nieuwe opgestuurd kunnen worden?
Reputatie 7
@Zan13 Gelukkig is er niets aan de hand met de TV Box! Ik stuur je graag een nieuwe afstandsbediening op, zodat je weer fijn kunt zappen. Kun je mij in een privébericht jouw postcode, huisnummer, geboortedatum en de laatste vier cijfers van jouw rekeningnummer sturen? Dan bestel ik er een voor je!@Mieke1978 Geen zorgen Mieke, ik geef je een nieuwe afstandsbediening! Bedankt voor het volgen van de stappen. Kun je mij in een privébericht jouw postcode, huisnummer, geboortedatum en de laatste vier cijfers van jouw rekeningnummer sturen? Ik zorg ervoor dat de nieuwe afstandsbediening zo snel mogelijk naar je toe komt.@Vonkie21 Dat wil ik je inderdaad niet aandoen, haha! Ik zorg er graag voor dat iedere TV Box in jouw huis zijn eigen werkende afstandsbediening heeft. Kun je mij in een privébericht jouw postcode, huisnummer, geboortedatum en de laatste vier cijfers van jouw rekeningnummer sturen? Dan ga ik je een nieuwe opsturen!@Rowdy2904 Dat klinkt bijna als een disco-afstandsbediening, met dat geknipper! Kun je de resetcode 2, 0, 5, 1 indrukken, ondanks dat hij blijft knipperen? Laat me de uitslag weten!@Schneiders Daar gaan we wat aan doen! Ik zorg er samen met jou voor dat je zo snel mogelijk weer fijn gebruik kunt maken van je afstandsbediening. Kun je de afstandsbediening resetten? In de beginpost van dit topic lees je hoe je dat doet.@RachellZiggy Als een afstandsbediening kon praten, had ik 'm nu "auw" horen zeggen. Geen probleem, ik zorg voor een nieuwe! Kun je mij in een privébericht jouw postcode, huisnummer, geboortedatum en de laatste vier cijfers van jouw rekeningnummer sturen? Dan komt 'ie zo snel mogelijk jouw kant op!
Nee helaas niet. De afstandsbediening reageert nergens op en het rode lampje blijft continue knipperen.

Reageer