Info

Afstandsbediening bestellen en handleiding

Afstandsbediening bestellen en handleiding

Toon eerste reactie

2920 reacties

Hallo, mijn afstandsbediening is defect. Toetsen werken niet, ik denk printplaatje defect. Kan ik een nieuwe krijgen.

Reputatie 7
Badge +16

Nieuwe afstandsbediening gekregen maar in de envelop zat niets om de oude retour te sturen,hoe nu verder?

Goedemorgen @destugge, we sturen inderdaad geen retourdozen of enveloppen meer mee. Dat doen we sinds vorig jaar mei niet meer omdat we het milieu hoog in het vaandel hebben staan. Je mag elke doos gebruiken waar de afstandsbediening in past; denk bijvoorbeeld aan een doos van de supermarkt of een oude schoenendoos. Je kunt het dan naar onderstaand adres retourneren. Alvast bedankt voor het terugsturen! 😄

T-Mobile Thuis
Antwoordnummer 15021
1117 ZZ Schiphol

Retournummer: “Is bij afstandsbedieningen niet relevant”

Natuurlijk hoef je voor de zending niets te betalen. Dankzij het antwoordnummer is de retourzending helemaal gratis. Vergeet niet het verzendbewijs goed te bewaren!

Reputatie 7
Badge +16

Goedemorgen @Mark Freriksen, binnen maximaal zeven werkdagen ontvang je je nieuwe afstandsbediening. Stay safe en alvast mooie dagen toegewenst!

Vergeet niet om de tips te gebruiken onderaan pagina één in de originele post van Sander! 😉🎄

Beste T-Mobile,

Na ruim 3 jaar goede dienst is mijn afstandbediening overleden. Er werken diversen knoppen niet meer. Deze is nog uit de oude tijd van Vodafone haha.


Kan ik een nieuwe opgestuurd krijgen?

 

Reputatie 1

Hallo, gelukkig heb ik mijn nieuwe afstandsbediening binnen. Helaas lukt het niet zo met het installeren. Deze werkt wel gewoon om de tv aan/uit te zetten, alleen de volume knop werkt dan niet. Wanneer ik de afstandsbediening heb gekoppeld via 1 en 3. En alle codes geprobeerd via 1 en 6 voor de samsung tv's geen enkele code werkt met het volume. Wanneer de afstandsbediening is ontkoppeld werkt de volume knop wel gewoon. Enige idee voor een oplossing?

Goedendag,

Ik zou graag een nieuwe afstandsbediening willen ontvangen. Die van ons doet het niet meer en is nog van de Vodafone tijd (2015).

Vriendelijke groeten,

R.R. Sahit

 

Reputatie 7
Badge +4

Hi @S. van Hamond & @MarielleG, zo te horen hebben beiden jullie afstandsbedieningen een mooie staat van dienst achter de rug! Ik ga ervoor zorgen dat er voor jullie allebei een nieuwe afstandsbediening aankomt, en dit keer met een veel mooier logo erop. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Houd er graag rekening mee dat PostNL momenteel een fikse achterstand heeft, en hierdoor kan het langer dan normaal duren voordat de nieuwe afstandsbediening binnen is. Onze excuses voor het ongemak. Ik hoop natuurlijk dat het kerstcadeautje er snel is. :wink:  In ieder geval alvast een mooie kerst gewenst.

 

Hi @car0la, slim dat je ons op de hoogte brengt! Is er geen enkele code die je handmatig invoert waarbij het lampje niet 5 keer knippert? Normaliter werkt bij Samsung een van de eerste codes al, maar het kan zijn dat het toch een andere is. Mocht je toch de juiste code vinden, vergeet dan niet om de instelling op te slaan door op de stop knop te drukken.

In ieder geval raad ik je aan om de afstandsbediening te resetten en het opnieuw te proberen. Synchroon onder elkaar vind je de snelle methode, de specifieke invoercodes methode, en hoe je de afstandsbediening kan resetten op de volgende pagina: Je afstandsbediening. Hiermee moet het sowieso lukken! :relaxed: Ik wens je nog veel kijkplezier toe. 

Reputatie 1

@Cal  de codes die werken wel, alleen de volume knop en mute doet het dan niet. Bij de "oude" (vorig model) afstandsbediening deed die het wel dus vandaar dat ik het vreemd vind dat geen enkele code ook de volume kan regelen. Nu heb ik de afstandsbediening maar gewoon niet gekoppeld omdat dan de volume knop wel werkt. Maar is fijner als er maar 1 afstandsbediening gebruikt hoeft te worden.

Hoi,

 

mijn afstandsbediening is er mee opgehouden. Zowel reset geprobeerd als ook nieuwe batterijen. Maar het lampje van de afstandsbediening gaat niet meer aan.

Gelukkig is er nog een box in huis en kunnen we deze gebruiken. Kunnen we een andere afstandsbediening krijgen?

 

Hoi ik zou graag een nieuwe afstandbediening willen de ab valt uit elkaar omdat hij al een aantal gevallen is

Graag nieuwe afstandsbediening. Nieuwe batterijen helpt niet. Ene keer doet het knop wel en andere keer niet. Moet echt keihard drukken om iets te doen. Zo werkt het niet goed.

Reputatie 3

Beste,

Graag een nieuwe afstandbediening.

Deze begint kuren te krijgen.

 

Met vriendelijke groeten,

Marcel

Beste T-Mobile,

Na een aantal jaar is mijn afstandsbediening gesneuveld. Heb van alles geprobeerd maar het is helaas over en uit.

Reputatie 7

Hoi @car0la, ik doe nog een gooi naar de oplossing. reset eerst de afstandsbediening:

Zorg er nu voor dat het volume van de TV Box zelf op het hoogste niveau staat met onze afstandsbediening. Koppel nu de afstandsbediening aan de TV door middel van één van deze codes:

Je kunt de T in de codes negeren. 

Werkt dat nog niet, kun je dan aangeven welk merk en type TV je hebt? Heb je eventueel nog externe (geluids)hardware aangesloten?

 

Hoi @jwrijswijk, @ro112 , @Barmatrix72 en @jwmelgers: welkom op de Community! Er is een nieuwe afstandsbediening naar jullie onderweg!

 

Hoi @MarcelUitNederland, de eerste stap tegen een afstandsbediening met kuren is dit stappenplan: zeven stappen EHBO voor afstandsbediening. Helpt dat niet, stuur dan je postcode, huisnummer, geboortedatum en de laatste vier cijfers van je IBAN in een privébericht (klik op mijn naam) naar mij. 

 

Reputatie 1

Onze hond heeft inderdaad zijn bot met de afstandsbediening verwisseld. Daarom zou ik graag een nieuwe afstandsbediening ontvangen.

Reputatie 7

Hoi @bjornontwerp,

 

Er komt een nieuwe afstandsbediening jouw kant op. Reken op 1 à 2 weken in verband met drukte bij PostNL. Zie de oorspronkelijke post voor alternatieven (TV Anywhere en een muis aansluiten). 

 

Tot slot: zou je een foto willen posten van de boosdoener? Hondenliefhebber hier! :dog:

Reputatie 1

Bedankt! Tja, dit is het resultaat…

En de boosdoenert:

 

Reputatie 3

Wij hebben last van een knipperende magenta knop bij een aantal handelingen. Bv zender omhoog/omlaag, daarna knippert het lampje 4 keer. Iemand die weet wat er dan mis is?

Ik zou een afstandbediening   opgestuurd krijgen maar heb een patchkabel gekregen .

 

Graag alsnog een afstandbediening 

 

Mvg ronald

Reputatie 1

Zojuist is onze afstandsbediening (met grijze knop) overleden. Alle stappen al geprobeerd maar niets helpt. Het rode lampje linksboven blijft non stop knipperen. Graag ontvangen we een nieuw exemplaar. 

Reputatie 7
Badge +16

Hoi @ChristiaanL, dat klinkt alsof de batterijen bijna leeg zijn. Maar om alles uit te sluiten, zou je het volgende kunnen proberen:

  1. Druk <1> en <6> op de afstandsbediening tegelijkertijd in. 
  2. Wacht tot het magenta knopje twee keer knippert.
  3. Druk <9>, <9>, <6> snel achter elkaar in. Na elk cijfer knippert het magenta knopje. Aan het einde knippert het magenta knopje twee keer.
  4. Als het magenta knopje vijf keer knippert is het resetten niet gelukt. 

Hiermee reset je de afstandsbediening. Probeer ook meteen een nieuw setje batterijen. Indien beiden niet helpen, laat het weten. Dan stuur ik je zo snel mogelijk een nieuw exemplaar toe!

Reputatie 7
Badge +16

Hoi @ro112, sorry voor het ongemak! Er is nu echt een nieuwe ab naar je onderweg. Houd alsjeblieft rekening met maximaal één week levertijd wegens drukte.

Hoi @NielsGroot, ook jij krijgt een vervangende afstandsbediening toegestuurd. Dit gaat om de ab met magenta knop; de functionaliteit is nagenoeg hetzelfde, maar neem voor alle zekerheid een kijkje op onze website: Afstandsbediening met magenta knop.

Veel kijkplezier toegewenst en vergeet de tips op pagina één in de originele post niet te gebruiken! 😉

Hallo Sander,

 

Zaterdag heb ik je een privébericht gestuurd, maar nog geen reactie ontvangen.

Onze afstandsbediening is kapot. Na meerdere keren te zijn gevallen is het einde verhaal. Graag vraag  ik een nieuwe aan. Is dat mogelijk?

 

Met vriendelijke groet,

Mirjam 

Beste, 

 

Onze afstandbediening is defect, ligt helemaal uit elkaar. Kunnen wij een nieuwe krijgen? 

Reputatie 7
Badge +16

Hoi @Mirjam van Heuvelen, in principe is het niet de bedoeling om moderators een privébericht te sturen tenzij daar door één van ons specifiek om gevraagd wordt in een topic. Dat gezegd hebbende, begrijp ik je 100% dus ik heb meteen een nieuwe afstandsbediening besteld. Houd alsjeblieft rekening met maximaal twee weken levertijd - in de praktijk ligt het doorgaans op drie tot zes werkdagen. Veel kijkplezier toegewenst alvast! 😉

Hoi @stefan kruts, ook naar jou is een nieuwe ab onderweg. Deze zal zoals gezegd is binnen twee weken arriveren. Veel kijkplezier toegewenst en vergeet de tips op pagina één in de originele post niet te gebruiken! 😉

Reageer