Info

Afstandsbediening bestellen en handleiding

Afstandsbediening bestellen en handleiding

Toon eerste reactie

3202 reacties

Reputatie 7
Ah! Dat kan natuurlijk ook. Fijn om te lezen dat jullie snel weer lekker TV kunnen kijken.
Beste moderator, mijn afstandsbediening werkt niet naar behoren (cijfer 1 en harder/zachter). Reset van de afstandsbediening is niet mogelijk omdat ik het cijfer 1 van de resetcode niet kan invoeren. Hoe nu verder? Graag uw reactie.
Onze afstandsbediening is nu een week kwijt, alle kinderen grondig verhoord, maar ze balen flink nu de vakantie er aan komt. Kunnen we een nieuwe afstandsbediening bestellen?
Beste moderator, mijn afstandsbediening werkt niet naar behoren (cijfer 1 en harder/zachter). Reset van de afstandsbediening is niet mogelijk omdat ik het cijfer 1 van de resetcode niet kan invoeren. Hoe nu verder? Graag uw reactie.Met wat toch heel wat geduld; bellen is sneller! Vandaag 26-2-2018 de toezegging ontvangen dat ik over 4-8 werkdagen een nieuwe afstandsbediening kan verwachten. Ik ben benieuwd!
Onze afstandsbediening doet helemaal niets meer... batterijen vervangen, alle setup stappen geprobeerd maar tell sell blijft proberen om mij te overtuigen van hun producten... hoe kan ik een nieuwe bestellen?
Reputatie 7
Hi Yllek en Mousse85!Graag stuur ik jullie allebei snel een nieuwe afstandsbediening op. Kunnen jullie mij een privébericht sturen met daarin jullie postcode, huisnummer, geboortedatum en laatste vier cijfers van het bij ons bekende rekeningnummer? Dan zorg ik dat jullie weer snel lekker TV kunnen kijken!
Reputatie 7
Beste moderator, mijn afstandsbediening werkt niet naar behoren (cijfer 1 en harder/zachter). Reset van de afstandsbediening is niet mogelijk omdat ik het cijfer 1 van de resetcode niet kan invoeren. Hoe nu verder? Graag uw reactie.Met wat toch heel wat geduld; bellen is sneller! Vandaag 26-2-2018 de toezegging ontvangen dat ik over 4-8 werkdagen een nieuwe afstandsbediening kan verwachten. Ik ben benieuwd!
Fijn dat er een afstandsbediening voor je besteld is, J.A.M. Excuses dat we je via deze weg niet snel hebben kunnen helpen. Veel zapplezier!
Ik ben er nu ook een beetje klaar mee. Ik kon nog wel mn televisie aan en uit doen en volume beheren maar niet zappen. De stappen ondernomen om de AB te onkoppelen en weer te koppelen en nu kan ik helemaal niets meer. Ook geen volume veranderen. Gebeld met de klantenservice 30 min in de wacht. Bijdehandte vrouw die mij nog meer codes wilt doormailen om uit te proberen waar ik eigenlijk niet op zit te wachten. 20 minuten geleden en he nog steeds geen mail gehad.
Hier kom ik dus ook niet verder.. dan maar weer bellen
Hello ,I have a new T-mobile subscription that came with a Akamai 510b STB, I want to enable HDMI CEC on the STB in order to use only one remote control and that is the TV remote control. is that possible ? thanks
Beste T-mobile,Ik heb exact hetzelfde als SaaaraKon niet zappen, maar wel het volume regelen. Hierna de afstandbediening gereset, maar nu kan ik ook het volume niet meer regelen. Graag met spoed een oplossing hiervoor!!!
@ T-MobileInmiddels kan ik weer zappen (tv box gereset), maar nu krijg ik de afstandsbediening niet aan de tv gekoppeld (Volume en aan/uit knop tv werken niet)... IK heb exact gedaan wat er bij "=>> Koppelen TV en TV Box // Volume problemen " vermeld staat.
Mijn ab doet niks meer, alles wat hier staat al geprobeerd. Kan iemand mij helpen?
Reputatie 7
@Saaara, @robkuh84 en @Sam2911

Sinds gisteren (27-02-2018) kampen we met een storing waarbij de TV Box niet goed reageert op de afstandsbediening, excuses voor het ongemak! Het onderzoek hiernaar loopt op volle toeren. De oplossing is in ieder geval een reset uitvoeren van de TV Box. In dit topic lees je hoe je dat doet.
Reputatie 7
Hoi robkuh84,Het is natuurlijk veel fijner als je alles met één afstandsbediening kunt regelen. Als bovenstaande koppelactie (met 9, 9, 1) niet werkt, hebben we nog een tweede manier. Die is iets ingewikkelder, daarom hebben we dit in een e-mail uitgelegd. Deze e-mail zou nu in je mailbox moeten zitten.Succes! Laat je ons nog even weten of het gelukt is?
Hallo,Wij hebben al een tijdje ruzie met onze afstandsbediening. Door veelvuldig gebruik (vooral door onze jongste zoon, die de afstandbediening nogal vaak lekker vond) is deze een beetje uitgeput en toe aan vervanging. Meerdere knopjes doen het niet meer goed en dat is best irritant...Zouden jullie ons een nieuwe toe kunnen sturen?
Reputatie 7
Hoi Linda BT!Ruzie met de afstandsbediening, dat klinkt ingewikkeld! Zo te horen speelt het probleem van de kapotte knoppen al een langere tijd. Daarom heb ik zojuist een nieuwe afstandsbediening voor jullie besteld. Binnen 5 werkdagen is 'ie binnen! Ook deze afstandsbediening wordt graag veelvuldig gebruikt, kunnen jullie hiervoor zorgen? 🙂
Goedemorgen!Onze afstandbedieningen doet erg vreemd. Ik kan er niet mee zappen maar wel volume mee regelen. Is er iets aan te doen of is tie gewoon kapot?

Groetjes samantha
Hoi Samantha, welkom op het klantenforum.Het kan zijn dat je nog last hebt van de storing die van de week gaande was, o.a. zappen gaat niet echt. (Zie dit topic voor info rondom de storing.)Je zou even een powerflip kunnen doen: haal de stroom voor 10 seconden van de decoder af, dan reset de decoder zichzelf en is het hopelijk opgelost.Laat je weten of dat de oplossing was? 🙂
Mijn afstands bediening werkt niet meer, er zijn een paar knopjes lam, kan ik een nieuwe bestellen?
Reputatie 7
Mijn afstands bediening werkt niet meer, er zijn een paar knopjes lam, kan ik een nieuwe bestellen?Hoi Joke! Ik heb zojuist in jouw eigen topic gereageerd. Zie je daar!
Onze afstandsbediening is kapot. Graag een nieuwe opsturen.
Ik heb een kapotte afstandsbediening g
Reputatie 7
Hey AlmaHesseling, doet de afstandsbediening echt helemaal niets meer of werken bepaalde functies niet meer? Zie je nog wel een lampje branden wanneer je een knopje indrukt? Als dit het geval is dan kan je proberen om de afstandsbediening te resetten via de stappen in dit topic. Mocht de afstandsbediening echt helemaal niets meer doen laat het dan even weten, dan stuur ik graag een nieuwe naar je op!
Ik geloof dat mijn afstandsbediening pootjes heeft gekregen, ik kan hem nergens meer vinden! Ik kan nu dus niet zappen etc., niet echt ideaal. Zou ik een nieuwe opgestuurd kunnen krijgen? Alvast bedankt!

Reageer