Info

Afstandsbediening bestellen en handleiding

Afstandsbediening bestellen en handleiding

Toon eerste reactie

3208 reacties


​​Hey ​​@Kristian-ruizenaar ​​​,

​​Werkt de defecte afstandbediening wel op de andere TV Box? Je kunt proberen om je TV Box met opnamefunctie heel even van het stopcontact af te halen en vervolgens je afstandsbediening van een reset te voorzien. Mocht dat niet werken, laat het ons dan weten. Dan bestellen we een nieuwe voor je!
 

 

Goedemorgen Piotr,

 

Bedankt voor de reactie.

 

Helaas deze afstandsbediening werkt ook niet op de andere tv box,

De reset optie heb ik ook al geprobeerd maar mocht helaas niet baten.

 

De afstandsbediening voor de box zonder opname functie (welke het wel doet)

krijg ik ook niet gekoppeld aan de box met opname functie..

 

Dus nu is mijn vraag ligt het dan wel aan de afstandsbediening?

of wil de tv box met opnamefunctie gewoon niet luisteren naar commando’s van alle afstandsbedieningen?

 

Ik hoor graag de oplossing 🙂  

 

Ik ben 1 van mijn 2 afstandsbedieningen een lange tijd kwijt en nu moet telkens met de ene afstandsbediening van boven naar beneden en andersom. Weet niet wat de Kids ermee gedaan hebben. 

 

Zou ik een nieuwe kunnen krijgen? 

 

Reputatie 5

Hoi,

Mijn afstandsbediening is versleten (bovenste helft reageert nauwelijks meer, onderste helft na herhaaldelijk drukken).

Daarnaast vraag ik me af of er inmiddels een nieuwe set top box is. Mijne stamt nog uit de Vodafone tijdperk en loopt steeds vaker vast/heeft dan reset nodig.

 

Hoor graag z.s.m. of jullie een nieuwe set top box en afstandsbediening kunnen opsturen

Reputatie 2

Beste T-Mobile,


We zouden graag een nieuwe afstandsbediening willen ontvangen voor onze televisie. Degene die we hebben reageert traag. Batterijen vervangen etc. maar maakt dat niets uit. Daarbij als je luistert dan rammelt er binnenin iets.

Alvast bedankt.
 

Goedendag, mijn afstandbediening doet het nog erg goed op 1 knop na. Hij wil namelijk niet meer naar rechts waardoor ik niet meer radio kan luisteren op de tv terwijl ik dit voorheen elke dag deed. Zou ik een nieuwe afstandsbediening kunnen krijgen? 

Groetjes Michelle. 

Ik heb nu 2 afstandsbedieningen die het niet meer doen... Ik heb zelfs al een keer een nieuwe gehad maar deze ging maar een paar maanden mee. Met nieuwe batterijen erin nog geen rood lampje dus ze zijn ook echt stuk! Ik wil graag nieuwe... 

Reputatie 7

Hi @Kristian-ruizenaar, ik neem het stokje over! Het is mij nog niet helemaal duidelijk wat er nu speelt. Je hebt twee TV Boxen, eentje met en eentje zonder opnamefunctie. Je hebt van ons twee afstandsbedieningen ontvangen (met een magenta knop rechtsboven). Gebruik je deze? Welke functies gebruik je en hoe reageert de TV Box? Je zegt dat de TV wel reageert. Wat bedoel je daarmee? Gebruik je de afstandsbediening van de TV zelf? Hoe reageert de TV? Werken allebei de TV Boxen niet op onze afstandsbediening of alleen degene met opnamefunctie? Kun je testen met beide op de TV Box zonder opnamefunctie? Wat gebeurt er met de TV Box met opnamefunctie? Geeft deze wel beeld of blijft deze hangen in een foutmelding? Ik hoor graag van je, zodat ik de juiste actie kan ondernemen! 

 

Hallo @Hallo123q, er is een nieuwe AB onderweg! 

 

Hi @HJHome, ik heb een nieuwe afstandsbediening besteld. De TV Box vervangen we alleen bij defect. 

Hoi @egonnanninga, als de TV Box lange tijd nodig heeft om te reageren, dan zit het probleem niet in de afstandsbediening. Mag in vragen hoe lang het duurt om te zappen? Wil je nogmaals testen nadat je de TV Box voor tien seconden van de stroom hebt gehaald? Hoe lang duurt het zappen dan? Ik help graag mee aan een snellere zapervaring!

 

Hoi @Michelle22, dit klinkt als slijtage. Ik stuur een nieuwe op!

 

Hi @joxxx1980, dat is gek! In 4 maanden tijd verslijt je 3 afstandsbedieningen? Mag ik vragen wat er mee gebeurd is? Ik heb je nu 1 nieuwe verstuurd. Ik bespreek eerst graag wat er met die drie is gebeurd, zodat we kunnen voorkomen dat er per maand een afstandsbediening doorheen gaat. 

 

 

Hi@Kristian-ruizenaar, ik neem het stokje over! Het is mij nog niet helemaal duidelijk wat er nu speelt. Je hebt twee TV Boxen, eentje met en eentje zonder opnamefunctie. Je hebt van ons twee afstandsbedieningen ontvangen (met een magenta knop rechtsboven). Gebruik je deze? Welke functies gebruik je en hoe reageert de TV Box? Je zegt dat de TV wel reageert. Wat bedoel je daarmee? Gebruik je de afstandsbediening van de TV zelf? Hoe reageert de TV? Werken allebei de TV Boxen niet op onze afstandsbediening of alleen degene met opnamefunctie? Kun je testen met beide op de TV Box zonder opnamefunctie? Wat gebeurt er met de TV Box met opnamefunctie? Geeft deze wel beeld of blijft deze hangen in een foutmelding? Ik hoor graag van je, zodat ik de juiste actie kan ondernemen! 

Hi Sander,

ik kan beide afstandsbediening (met magenta knop) wel koppelen aan de tv dus dat gedeelte werkt.

 

De box met opname functie reageert niet (met geen van de afstandsbedieningen) ik kwam niet verder met instaleren tot ik de gegevens in moest voeren, aangezien de afstandsbediening niet reageert op de box kon ik niets..

 

Via de box zonder opname functie kan ik op dit moment gewoon tv kijken 

Hoi Sander, 

De eerste die erbij zat heeft het nooit gedaan, de installatiemonteur heeft daar een nieuwe voor geregeld. De andere 2 hebben het wel gedaan. De laatste tijd soms wel en soms niet meer dus batterij vervangen en nu helemaal niets meer... (zelfde merk batterij) ik ben altijd zuinig op mijn spullen dus ze zijn niet gevallen... 

 

Hallo,

mijn afstandsbediening is kapot, na een aantal keren te zijn gevallen doet hij het nu echt niet meer. Zou ik een nieuwe kunnen krijgen?

groetjes Linda 

Goedenavond!

Kan ik een nieuwe afstandsbediening (grijze knop) ontvangen. Mijn puppie was het niet eens met de zender en heeft hem vakkundig gedemonteerd. Excuses!

 

Mvg,

Jesper Sierdsma 

Reputatie 2

@Sander Ik heb nav je reactie de tv box van het stroom gehaald en het zappen ging inderdaad een stuk sneller. We zijn 3 dagen verder en zappen duurt weer langer dan 30 seconden, terwijl de volume knop wel direct reageert. Wellicht ligt het niet aan de afstandsbediening maar aan de tv box??

Hoi,

Van mijn afstandsbediening werken beide power knoppen niet meer. Dus zowel de TV knop als de STB knop doen het niet. Ik kan met de ab de tv zelf dus niet meer uitzetten en ook de settop box niet. Als ik de knoppen indruk gaat er ook geen rood lampje branden op de ab (linksboven), wat bij alle andere knoppen wel het geval is. Het lijkt er dus op dat de contactjes onder de knoppen niet reageren.

Kan ik een andere afstandsbediening krijgen?

Reputatie 2

@Sander Ter aanvulling; hierbij een voorbeeld waarbij de tekstbalk van NPO1 heel lang in beeld blijft staan terwijl RTL4 in beeld is. Daarbij valt ook een deel tekstbalk weg.

 

 

Hallo 

Onze konijn heeft zitten knabbelen aan de afstandbediening. We kunnen niet meer zappen. Kunnen jullie ons nieuwe toe sturen. Alvast bedankt 👍🏼 

Reputatie 7

Hey @Kristian-ruizenaar,

Fijn dat het koppelen nu wel werkt! Ik kan op afstand je TV Box met opnamefunctie resetten. Dit moet het probleem oplossen. Wel is het zo dat alle opgenomen programma's hiermee komen te verdwijnen. Ik hoor graag of ik dit voor je mag regelen. 

Hoi ​​​​@lindatje89 @maartenvanlaar & @15Satu ,

Een splinternieuwe afstandsbediening is naar jullie onderweg! Zap ze!

​​​​Hey @Jespers86,
Ik zie dat je al contact hebt gehad met onze klantenservice. Mocht je nog vragen hebben, dan sta ik voor je klaar!

Hoi ​​​​@egonnanninga,

Daar moeten we iets aan doen! Ik wil graag op afstand je TV Box van een reset voorzien. Kun je mij laten weten of je hiermee akkoord gaat? Dan zet ik dit voor je in werking! Alle opgenomen programma's komen wel te verdwijnen. 

Goedemiddag!!

 

Ik heb al een paar keer de klantenservice gebeld en later via Twitter benaderd omdat mijn afstandbediening niet goed werkt.
Ik heb al jullie tips al enkele malen opgevolgd, maar hij werkt steeds minder goed, steeds meer knoppen vallen uit.

Inmiddels doet niet alleen de pauze-knop het niet meer, maar ook onder andere de 4 en de infoknop werken niet (waardoor ik een programma dus niet meer kan herstarten). Herstarten van de box, leeghalen van de opnames, batterijen vervangen, niks werkt.

 

Ik wil heel graag een nieuwe afstandbediening ontvangen!

Willen jullie die opsturen s.v.p.?

Bij voorbaat dank!

Mijn afstandsbediening doet niets meer, lampje blijft alleen maar knipperen. Ook nadat ik de batterijen heb verwisseld met nieuwe.. 

Reputatie 2

@Piotr Dat is akkoord. Wanneer wil je de reset uitvoeren?

Goedendag,

 

van mijn ab doet de volume omlaag knop het niet meer na een aantal jaren trouwe dienst

graag wil ik een nieuwe ontvangen

Beste,

De afstandsbediening van mijn 2e tv-box doet niets meer, nadat ie is gevallen.

graag ontvang ik een nieuwe.

groetjes, Antoine

Reputatie 2

@Sander @Piotr Enig idee wanneer jullie de TV Box van een reset willen voorzien. Krijg langzamerhand een punthoofd van die eeuwige vertraging. 

Beste,

 

Mijn afstandsbediening is kapot. Kunnen jullie een nieuwe opsturen?

 

Met vriendelijke groet,

 

Nigel

Ik kan mijn afstandsbediening niet meer vinden. Zou ik een nieuwe kunnen bestellen?

 

Alvast bedankt!

Zie bericht hierboven

Reageer