Info

Afstandsbediening bestellen en handleiding

Afstandsbediening bestellen en handleiding

Toon eerste reactie

3098 reacties

Hoi @MoniqueZ@Jason@EllenMo, welkom op onze Community.

Ik heb jullie allen zojuist een nieuwe afstandsbediening opgestuurd. Deze past in de brievenbus, je hoeft dus niet thuis te zijn om deze in ontvangst te nemen. Alvast veel kijkplezier! 


Hi  @Tommie van Odido ,

Zou je ook een nieuwe naar mij kunnen sturen ? Bvd!

Reputatie 7
Badge +4

Natuurlijk komt dat helemaal in orde @Binkjuh! Ik zorg ervoor dat er snel een waardige vervanger jouw kant op komt. Ik hoop dat ‘ie nog beter bevalt dan de oude! 😉

 

Ik heb 2 tv boxen van t-mobile met de volgende afstandsbedieningproblemen.

1 afstandsbediening werkt helemaal niet meer, ook niet met nieuwe batterijen en van de andere werken de volumeknoppen niet

Reputatie 7
Badge +16

Hoi @Anton Oude Lansink, ik stuur je 2 nieuwe afstandsbedieningen toe. Zo ben je straks weer ongehinderd aan het genieten van alle TV-zenders! 😄📺

P.s. We hebben momenteel een kleinere voorraad qua afstandsbedieningen. Het kan daardoor zo zijn dat je iets langer wacht op de levering. We doen ons best jouw bestelling zo snel mogelijk af te ronden. Bedankt voor je begrip!

Reputatie 1

Hallo,

Sorry voor mijn ongeduld maar ik heb 11 dagen geleden hier een aanvraag gedaan voor een nieuwe afstandsbediening. Tot op heden nog niets ontvangen! Ben ik misschien te ongeduldig 😅 ik hoor graag van jullie!

Groetjes,

Linda

Hoe bestel ik een nieuwe afstandsbediening 

ben de mijne kwijt 

Hoi, ik heb problemen met mijn afstandsbediening. De tv box heb ik gereset, maar de afstandsbediening reageert nog steeds niet. De afstandsbediening ook gereset en al meerdere keren nieuwe batterijen erin gedaan, maar dat is het volgens mij niet.

Graag wil ik een nieuwe afstandsbediening.

 

 

Reputatie 7
Badge +9

Hi @Lbohnsack, dat is erg vreemd. Het pakketje is namelijk op 10-11 om 14:35 afgeleverd. Het pakketje komt door de brievenbus, kan het daar misschien aan liggen? Zo niet, dan kan ik je gerust een nieuwe opsturen.

 

Hey @Kromme1989 & @AnneTommyDobi, ik heb jullie zojuist een nieuwe afstandsbediening opgestuurd! Deze past in de brievenbus, je hoeft dus niet thuis te zijn om deze in ontvangst te nemen. Alvast veel kijkplezier! 

Reputatie 1

Hey Tommie en collega’s,

Heel vreemd, wij hebben een gewone brievenbus maar ook geen track en trace ontvangen! Heel graag een nieuwe afstandsbediening dan! Hopelijk gaat het deze keer goed🙏🏼 alvast hartelijk dank hiervoor!

Groetjes,

Linda

 

Hoi! 

Onze afstandbediening werkt heel minimaal. Moeten steeds heel erg hard en heel erg lang de knopjes indrukken en dan pakt ie nog niet alles. 

Nieuwe batterijen, reset gedaan, opnieuw gekoppeld, alles geprobeerd. Zappen lukt gewoon bijna niet meer inmiddels.. Zouden we een nieuwe opgestuurd kunnen krijgen? 

Alvast dank! 

 

Klantnummer 0470124253

Reputatie 7
Badge +9

Hey @Lbohnsack, ik heb je meteen een nieuwe afstandsbediening opgestuurd. Het klopt dat je geen T&T code ontvangt omdat dit brievenbuspost is. Hopelijk komt deze wel goed aan!

 

Hi @Jolijn.S, goed dat je hiervoor aan de bel trekt en dat je alles geprobeerd hebt om het op te lossen. Ik heb je direct een nieuwe afstandsbediening opgestuurd. Deze komt door de brievenbus dus je hoeft niet thuis te zijn hiervoor. Alvast veel kijkplezier.

Hoe bestel ik een nieuwe afstandsbediening 

ben de mijne kwijt 

Ik heb gister een nieuwe ontvangen helemaal top bedankt 

Reputatie 1

Hey Tommie en collega’s,

Heel vreemd, wij hebben een gewone brievenbus maar ook geen track en trace ontvangen! Heel graag een nieuwe afstandsbediening dan! Hopelijk gaat het deze keer goed🙏🏼 alvast hartelijk dank hiervoor!

Groetjes,

Linda

 

Vandaag ontvangen! Bedankt!!

Helaas zit ik nu zonder afstandsbediening. Ik zou er graag eentje bestellen om ook weer op mijn TV box te kunnen kijken.

Alvast bedankt ^^

Reputatie 7
Badge +16

Hoi @Ben 20, jouw nieuwe ab komt eraan! 😉 Houd er rekening mee dat het maximaal 4 dagen kan duren voordat de brievenbuspakketje geleverd wordt. Alvast veel kijkplezier toegewenst! 📺

Goedenavond,

 

Onze afstandbediening doet niet altijd wat wij willen, klinkt ouderwets, maar vooral problemen met teletekst…toetsen werken niet goed meer. Van alles geprobeerd, nieuwe batterijen erin, afstandsbediening omgewisseld, een paar keer gereset, helaas zonder resultaat.

Ik hoop dat er een nieuwe opgestuurd kan worden.

 

Reputatie 7
Badge +9

Hi @Dexter2022, welkom op onze Community!

Bedankt voor alle stappen die je al geprobeerd hebt om dit op te lossen. Ik heb je direct een nieuwe afstandsbediening opgestuurd. Deze komt door de brievenbus dus je hoeft niet thuis te zijn hiervoor. Alvast veel kijkplezier.

Ik zou graag een nieuwe afstandsbediening ontvangen

Goedenmiddag,

Mijn afstandsbediening is helaas voer geworden voor mijn puppy,🙈 zou ik hier een nieuwe kunnen aanvragen?

Alvast Bedankt 

 

Reputatie 7
Badge +9

Hi @Tatianakooger & @Kaatje19653., goed dat jullie hiervoor aan de bel trekken. Ik heb jullie direct een nieuwe afstandsbediening opgestuurd! Deze komt door de brievenbus en het kan een dag of vier duren voordat hij op de deurmat ligt. @Kaatje19653. Zorg je ervoor dat je puppy een nieuw speeltje krijgt zodat de afstandbediening heel blijft? 😋

Hi @Tatianakooger & @Kaatje19653., goed dat jullie hiervoor aan de bel trekken. Ik heb jullie direct een nieuwe afstandsbediening opgestuurd! Deze komt door de brievenbus en het kan een dag of vier duren voordat hij op de deurmat ligt. @Kaatje19653. Zorg je ervoor dat je puppy een nieuw speeltje krijgt zodat de afstandbediening heel blijft? 😋

Dank je wel, Tommie, dat gaat helemaal goed komen👍🙂

Goede avond,

Hier nog een puppy die de afstandsbediening als speeltje zag…

Graag zouden wij een nieuwe aanvragen.

Dankjewel alvast

Reputatie 7
Badge +4

Komt voor de bakker @Ruud.Kaely, een waardige vervanger is snel onderweg! Hopelijk valt ‘ie bij jou goed in de smaak, maar bij je hond een stuk minder. 😉

Heel veel kijkplezier alvast!

Ik ben mijn afstandsbediening kwijt. Ben al weken hele huis aan het afzoeken. Hoe kan ik een nieuwe bestellen?

Reputatie 7
Badge +9

Hi @Jennyy2, welkom op onze Community!

Je zult bijna denken dat de kabouter hem hebben ingenomen. Gelukkig hebben we een goede voorraad en heb ik je meteen een nieuwe opgestuurd. Houd je de nieuwe afstandsbediening goed in de gaten voordat hij weer verdwijnt?😋 

Reageer