Info

Afstandsbediening bestellen en handleiding

Afstandsbediening bestellen en handleiding

Toon eerste reactie

3226 reacties

Guide knop op afstandsbediening reageert niet meer. Verder doet alles het wel. Heb alles al gereset. Wat kan t nig meer zijn. Eergisteren deed hij t nog wel.
Beste T-mobile,

Een van onze aftstandsbedieningen van de TV-box reageert nauwelijks nog op de aan en uit knoppen van voor de TV en box. Het stamt nog uit de tijd dat de diens van Vodafone was. Zouden jullie een nieuwe kunnen opsturen?

Hartelijk dank,

Erik
Reputatie 1
Hallo T-Mobile.Hier ook één van de vier afstandsbedieningen defect.

De bovenste rij knopen werkt hier ook neit meer, stb en tv knop dus.

Ook hier is het een Entone remote van het eerste uur (gok februari/maart 2014).

Hoe kan ik aan een vervanger komen?Alvast bedankt

MVG Roger
Hoi,

Mijn afstandsbediening werkt niet meer.

Ik heb al vanalles geprobeerd. Batterijen vervangen, resetten maar niets lijkt te helpt.

De afstandsbediening reageert helemaal nergens meer op.

Zouden jullie een nieuwe afstandsbediening kunnen opsturen?
Hallo,Ik zou graag een nieuwe afstandsbediening willen ontvangen. Ik heb al geprobeerd om hem te resetten,maar alleen de aan en uit knop en het volume werkt. Bij het andere kastje doet de afstandsbediening ook raar. Als ik overschakel van kanaal blijft het lampje doorknipperen.

Kan iemand mij verder helpen?
Hallo,Onze afstandsbediening van de Engine 510b is het aan het begeven. De 'TV power' en #1 werken 9 van de 10x niet, het rode lampje knippert dan ook niet. Wanneer de knoppen hard ingedrukt worden, reageert de AB soms.De batterijen zijn vervangen, harde reset op de TV box is uitgevoerd en ik heb de AB zelf ook nog gereset met 2051.Alvast bedankt voor de hulp.
Reputatie 7
@A.Gerrits Goed dat je dit al geprobeerd hebt! Het klinkt alsof jouw afstandsbedienig versleten is. Ik stuur je graag een nieuwe op. Kun je mij in een privébericht jouw postcode, huisnummer, geboortedatum en de laatste vier cijfers van jouw rekeningnummer sturen?@edevrieze Ik help je hier graag bij. Ik wens de snelste oplossing voor je. Kun je daarom een reset van de TV Box en van de afstandsbediening doen? In de beginpost van dit topic staat hoe je dat kan doen. Ik hoor graag wanneer je weer fijn kunt gebruikmaken van de afstandsbediening!@RoGEK Ha Roger! Hoe is het verhuizen gegaan? Is alles al af, of moet er nog veel gebeuren? Ik heb meteen een nieuwe afstandsbediening voor je besteld, zodat je in ieder geval in je nieuwe huis optimaal kan genieten van jouw T-Mobile Thuis TV-abonnement. Binnen 5 werkdagen is 'ie bij jou in huis!@tivani056 Bedankt voor het doorlopen van de stappen! Ik zie dat mijn collega een nieuwe afstandsbediening naar je op heeft gestuurd. Deze zul je dus binnenkort binnenkrijgen. Veel zapplezier!@I.R. Ik bestel graag een nieuwe afstandsbediening voor je. Kun je mij in een privébericht jouw postcode, huisnummer, geboortedatum en de laatste vier cijfers van jouw rekeningnummer sturen? Dan ga ik voor je aan de slag!@Pierre Thuis Zo te lezen heb jij heel hard je best gedaan om de afstandsbediening tot leven te wekken. Bedankt hiervoor! Ik neem het stokje van je over en bestel graag een gloednieuwe afstandsbediening voor je. Kun je mij in een privébericht jouw postcode, huisnummer, geboortedatum en de laatste vier cijfers van jouw rekeningnummer sturen? Dan komt er een zo snel mogelijk jouw kant op!
De TV Box - Afstandsbediening combinatie (Entone) is niet meer te vertrouwen. Ik heb al van alles geprobeerd ( en dan bedoel ik ook echt alles - ja ook nieuwe batterijen ) maar de AB reageert op veel toetsen niet.(setup/ tv/ volume enz.)Het is ook niet mogelijk de TB box te koppelen met de tv, wegens het ontbreken van input na het bedienen van een toets.De vraag is wel waar het fout gaan - is het de AB die commando's niet meer goed doorgeeft naar de TV box of is het de TV box, die niet meer adequaat reageert op de commando's van de AB. Hoe dan ook - heel vervelend en ik zou dan ook graag willen dat het opgelost wordt
Reputatie 1
@Sterre Dankje voor het snelle regelen.

Ja het verhuizen (zelf en de t-mobile verbinding) is perfect gegaan.

We hebben nog wel wat werk te verzetten, spullen uitzoeken en opruimen.

In februarie komt onze nieuwe badkamer en tussendoor nog wat andere kleine dingen.. we komen er wel 😃
Hi Tmobile,Zoonlief heeft de afstandbediening verstopt... en kunnen m nu nergens meer vinden. Kunnen jullie please een nieuwe sturen?Kan ik via de hd recorder een andere zender aanzetten?Bedankt.Groetjes, Belinda
Reputatie 1
Goedeavond,Ik zou graag een nieuwe afstands bediening willen bestellen voor de Entone. De oude heeft vandaag kennis gemaakt met de tanden van onze hond en er is weinig meer over van de afstandsbediening. Deze dame was er verantwoordelijk voor maar eigenlijk had ik het moeten weten dat ze dit soort "apen"streken zou uithalen. Kijk maar eens naar haar beide oren aan de rand, daar is het net ofdat er in elk oor een apenkopje te zien is.

Hoi goedemiddag,Onze konijnen zijn al een paar keer eerder los gegaan op de knoppen van onze afstandsbediening, maar konden deze nog wel gebruiken. Na de 4e keer is het nu echt een hopeloze zaak voor de bediening, en na verscheidene ruzies met vriendlief die niet meer weet welke knop voor wat is wil ik toch heel graag vragen om een nieuwe afstandsbediening met de belofte beter op te letten!afstand bediening functioneert niet goed meer diverse drukknoppen weigeren.
Mijn afstandsbediening is stuk. De 1 doet het niet meer. Graag ontvang ik een nieuwe!
Reputatie 7
@ray3620 Hoi Ray3620, top dat je al van alles hebt geprobeerd! Soms is een kleine reset al genoeg om de afstandsbediening te herstellen. Ik vermoed dat dit bij jou ook mogelijk is! Aangezien slechts enkele knoppen niet meer goed werken, kan de volgende reset uitkomst bieden:

• Druk op SETUP op de afstandsbediening en houd deze ingedrukt tot het rode lampje twee keer knippert.

• Voer de reset code 2, 0, 5, 1 in. Als het goed is, knippert het rode lampje opnieuw tweemaal

• Haal de TV Box voor 10 seconden van de stroom door de stekker uit het stopcontact te halen.

• Druk op SETUP en houd deze ingedrukt tot het rode lampje twee keer knippert

• Druk 1 keer op de MUTE knop

• Druk 1 keer op de TV knop

Laat je weten of het hierna weer goed werkt?Hoi @belindadelange, ik zal je de zoektocht besparen en heb zojuist een nieuwe afstandsbediening gestuurd. Hoog wegleggen, helpt bij mij altijd erg goed! 😉 Zie ook de tip hieronder om toch TV te kunnen kijken.Hoi @mart65, wat een boef! Maar wat een prachtige boef! Ik kan mij goed voorstellen dat er van de afstandsbediening niets meer over is. Kun je mij in een privébericht jouw postcode, huisnummer, geboortedatum en de laatste vier cijfers van jouw rekeningnummer sturen? Dan ga ik voor je aan de slag!Hoi @deenisee, daar is geen eer meer aan te behalen! En een discussie met je vriend wil ik je ook besparen. Ik stuur graag een nieuwe afstandsbediening op. Mag ik hiervoor je postcode, huisnummer, geboortedatum en de laatste vier cijfers van je IBAN in een privébericht (klik op mijn naam)? Wat een schatjes trouwens, ik heb het hen direct vergeven!Hoi @Boi10, ik help je graag verder hiermee. Je zegt dat de afstandsbediening stuk is. Hoe uit zich dat, zijn sommige knoppen defect of reageren niet? Zou je dan de reset die ik hierboven heb beschreven uitvoeren? Op die manier kun je wellicht direct weer zappen! Lukt het niet, stuur dan je postcode, huisnummer, geboortedatum en de laatste vier cijfers van je IBAN in een privébericht (klik op mijn naam) aan mij, dan stuur ik een nieuwe op!

TIP: Als tijdelijke oplossing kun je altijd gebruik maken van onze TV Anywhere app. Dan heb je de beschikking over 29 zenders op je mobiel, laptop of tablet. Dan heb je in ieder geval nog wat te zappen! ;)
Reputatie 7
Hoi @barkas11, ik heb je topic hier samengevoegd, omdat hier alle afstandsbedieningvragen staan. Als slechts enkele knoppen defect zijn of niet reageren, is een reset meestal de oplossing. Het voordeel is dat je dan direct weer kan zappen! Ik beschrijf de reset hier:

• Druk op SETUP op de afstandsbediening en houd deze ingedrukt tot het rode lampje twee keer knippert.

• Voer de reset code 2, 0, 5, 1 in. Als het goed is, knippert het rode lampje opnieuw tweemaal

• Haal de TV Box voor 10 seconden van de stroom door de stekker uit het stopcontact te halen.

• Druk op SETUP en houd deze ingedrukt tot het rode lampje twee keer knippert

• Druk 1 keer op de MUTE knop

• Druk 1 keer op de TV knop

Houd je ons op de hoogte van het resultaat? 🙂
@Sterre bedankt voor de tip. Het lijkt iets beter te werken. De knoppen lijken toch nog altijd een beetje versleten, maar ik kijk t even aan.

Groetjes E
Reputatie 1
Mijn afstand bediening is kapot zou graag een nieuwe ontvangen mvg Marcel
Hallo,

onze afstandsbediening is kapot gegaan. Hij was al een tijdje opengebroken maar dit hadden we met elastiekjes vast gezet en hij werkte tot eergisteren nog prima. Nu werkt hij echt niet meer helaas.. onze box staat aan en vast op een zender en we krijgen dus geen andere zender op, maar de box ook niet uit.

kunnen we een nieuwe afstandbediening krijgen?
Hola! Sinds een paar dagen werken de 'TV' en 'STB'-knop niet meer naar behoren. Na heeeeel wat drukken willen ze werken. Heeft iemand hier een leuke oplossing voor?
Mijn afstandsbediening werkt niet meer

Kunnen jullie me helpen?
Hallo,Onze afstandsbediening doet het nauwelijks, slechts enkele knoppen werken en alle reset adviezen etc ten spijt blijft dit zo. We willen graag een nieuwe.

Mvg,

Guido\Irene

Ps is trouwens een oude van vodafone nog
Helaas is de afstandsbediening ook hier in een onbewaakt moment ten prooi gevallen aan onze lieve huisgenoot....En deze is echt niet meer te redden :(Mjn afstandsbediening reageert niet meer . Alleen de aan en uit knop en volume knop werken nog.

Heb de afstandsbediening gereset hoe jullie het hebben beschreven en de batterijen vervangen maar dit mocht niet baten.

Zouden jullie een nieuwe afstandsbediening toe kunnen sturen? Zodat we weer alle zenders kunnen bekijken.Mvg Saskia
Reputatie 7
@edevrieze Fijn dat het beter werkt. Houd me op de hoogte!@Marcelmiranda Wat is er precies kapot? Ik help je graag om zo snel mogelijk weer te kunnen zappen. Als de knoppen niet goed reageren, probeer dan een reset van de afstandsbediening. Zo doe je dat:

• Druk op SETUP op de afstandsbediening en houd deze ingedrukt tot het rode lampje twee keer knippert.

• Voer de reset code 2, 0, 5, 1 in. Als het goed is, knippert het rode lampje opnieuw tweemaal

• Haal de TV Box voor 10 seconden van de stroom door de stekker uit het stopcontact te halen.

• Druk op SETUP en houd deze ingedrukt tot het rode lampje twee keer knippert

• Druk 1 keer op de MUTE knop

• Druk 1 keer op de TV knop

Ik hoor graag de uitslag!@Nadine1990 Dat klinkt alsof hij inderdaad erg toe aan vervanging is. Ik zie dat mijn collega een nieuwe afstandsbediening naar je opgestuurd heeft. Deze is binnen 5 werkdagen bij jou in huis. Veel TV-kijkplezier weer!@RomyBosman22 Buenas tardes Romy! Qué tal? Ik help je aan een goed werkende afstandsbediening. Heb je de batterijen al gecheckt? Kun je de afstandsbediening resetten? Hierboven lees je hoe je dat doet. Laat me weten of dit geholpen heeft!@paul123456789 Wat werkt er precies niet? De snelste manier om een werkende afstandsbediening te krijgen, is de batterijen vervangen. Helpt dit niet, probeer dan een reset van de afstandsbediening (lees hierboven hoe je dat doet). Ik hoor de uitslag graag van je!@GuidoR Ik heb zojuist een nieuwe afstandsbediening naar je toegestuurd. Binnen 5 werkdagen is deze bij jou in huis. Veel zapplezier!@MarcoVL185 Ach, ik vergeef het je huisgenoot meteen, wat een schat(je). 😍 Hij/zij zou nóg schattiger zijn als hij/zij de volgende keer de afstandsbediening niet als bot aanziet. Ik heb een nieuw bot, ehh, nieuwe afstandsbediening naar je opgestuurd. Binnen 5 werkdagen heb je deze in huis. Veel TV/bankhangplezier met de schattige huisgenoot!@Saskia amstelveen Ik heb meteen een nieuwe afstandsbediening voor je besteld, Saskia!

Reageer