Beantwoord

Voicemail notificaties activeren

  • 21 August 2020
  • 51 reacties
  • 1858 Bekeken

  • is een nieuwe Poster
  • 3 reacties

Hallo, 

 

Ik krijg al een jaar geen voicemail notificaties bij een ingesproken bericht. Kan dit geactiveerd worden? Ik heb in het voicemail menu de notificaties al geactiveerd, zonder resultaat. Alvast bedankt. 

icon

Beste antwoord door Evy 26 August 2020, 11:00

Bekijk origineel

51 reacties

Reputatie 6

Hi @Ivj 

Hier help ik je uiteraard mee verder! Kun je eens controleren of de voicemail op de juiste manier is ingesteld via My T-Mobile? Je kunt de voicemail met deze instructies inschakelen. Het wil nog wel eens helpen om de voicemail aan- en uit te zetten. Mocht het echter nog steeds niet werken, laat je het dan weten? Dan kijken we verder naar een oplossing! :smile:

Ik heb de instructies opgevolgd, maar geen resultaat. Wat te doen? Alvast bedankt 

Reputatie 7
Badge +9

Hi @Ivj 

Wat jammer dat het niet heeft geholpen. Ik kan in dit geval je voicemail verwijderen en opnieuw aanzetten. Vaak lost dat het probleem op. Je verliest dan wel de berichten die erin staan. Ga je hiermee akkoord? Dan maak ik het in orde voor je! 

Hallo, dit is akkoord. Alvast bedankt. 

Reputatie 7
Badge +9

Hi @Ivj 

Bedankt voor je akkoord! Ik heb je voicemail uitgezet en opnieuw aangezet. Zou je eens je toestel kunnen herstarten en controleren of het nu wel goed gaat? Ik hoor graag van je!

Helaas geeft dit geen resultaat, ik krijg nog steeds geen notificaties. Zijn er nog andere opties? 

Reputatie 6

Hi @Ivj 

Het lijkt erop dat dit een technisch probleem is. Ik heb zojuist een onderzoek laten starten voor jou. Onze technische specialisten gaat dit tot de boden voor jou uitzoeken! :smile: Houd er rekening mee dat hier enige tijd overheen kan gaan. Zodra hier meer informatie over is, nemen zij persoonlijk contact op met jou. Mocht je op dit moment nog andere vragen hebben, laat je het dan weten? Ik help je graag verder!

Ik heb precies hetzelfde probleem. Al maanden geen voicemail notificaties, en wat ik doe of instel niks helpt. Wat er aan te doen??

Reputatie 7

Hoi @robadop,

Zou je mij een privébericht kunnen sturen met jouw telefoonnummer, volledige adres, geboortedatum en laatste vier cijfers IBAN? Ik kan dan meekijken of alles in jouw My T-Mobile en ons systeem correct staat ingesteld. 

Ik zie jouw bericht vanzelf in de inbox verschijnen!

Reputatie 7

Hi @robadop,

Zojuist heb ik jouw voicemail even volledig uitgeschakeld en weer aangezet om zo het probleem hopelijk te verhelpen. Zou je het eens kunnen testen en laten weten of het daadwerkelijk opgelost is?

Mocht het nog niet werken, dan zal ik dit doorzetten naar mijn collega's die dit verder uit kunnen pluizen. In dat geval heb ik nog een drietal voorbeelden nodig van momenten waarop je gebeld was, maar geen voicemailnotificatie hebt ontvangen. Even ter controle: Je hebt geen problemen met het afluisteren van je voicemail, klopt dat?

Ik hoor graag van je of het opgelost is!

Hallo, 

 

Ik krijg al een jaar geen voicemail notificaties bij een ingesproken bericht. Kan dit geactiveerd worden? Ik heb in het voicemail menu de notificaties al geactiveerd, zonder resultaat. Alvast bedankt. 

Ik heb hier ook last van. Kunnen jullie dit ook. Voor mij uitzoeken?

Ik heb hier ook last van, kunnen jullie dit ook voor mij uitzoeken?

Reputatie 7
Badge +9

Hi @LojaChu 

Ik wil graag je instellingen bekijken, maar ik heb daarvoor wel je gegevens nodig. Kun je mij een privebericht sturen met je 06-nummer, naam, geboortedatum, volledige adres en de laatste 4 cijfers van je IBAN? Geef je me dan ook toestemming om je voicemail te resetten? 

Ik hoor graag van je!

Ik heb ook een voicemail gemist, simpelweg omdat ik niet gewaarschuwd ben met een app badge of iets dergelijks. Ik zag het niet en ik wist het niet. Gelukkig was het niet ernstig. Tot eind vorig jaar had ik visual voicemail op mijn iPhones. Nu alleen de ‘gewone’ voicemail op mijn iPhone 12.

Hoe weet ik nu of ik nu wel notificaties krijg van een voicemail? Ik heb altijd gemiste oproep SMS uitstaan, maar voicemail wel aan. Ook heb ik de voicemail al eens uit en weer aan gezet.

Reputatie 7
Badge +9

Hi @TheDan 

Je kan voicemail notificatie aanzetten en dat doe je als volgt;

Je kiest zelf of je een notificatie van een nieuw voicemailbericht wilt ontvangen via sms of door een telefonische oproep. Doorloop daarvoor deze stappen:

  • Bel 1233
  • Kies optie 3: 'Voicemail instellingen en functies'
  • Kies optie 6: 'Voicemail notificatie'

Laat je even weten of het lukt?

Hi @Hajar,

Ik heb je instructies gevolgd en het ingesteld. Ik zal het checken. Alvast dank voor je reactie en oplossing.

Hi @Hajar 

 

Zojuist uitgeprobeerd. Maar er komt geen SMS notificatie en er staat ook geen badge bij de app op mijn iPhone 12.

Hi @Hajar 

 

Zojuist wederom een voicemail laten inspreken. Geen notificatie via SMS ontvangen en ook bij en de app zag ik niets. Waar heeft het mee te maken?

Reputatie 7
Badge +9

Hi @TheDan 

Ik wil graag je instellingen bekijken. Kun je mij een privebericht sturen met je 06-nummer, naam, geboortedatum, volledige adres en de laatste 4 cijfers van je IBAN? Als het nodig is, geef je me dan ook toestemming om je voicemail te resetten? 

Ik hoor graag van je!

Hallo @Hajar 

Ik heb sinds mijn laatste reactie aan jou van een maand geleden, niets meer vernomen. En ik ben deze laatste week weer onplezierig verrast door het feit dat ik niet in de gaten had dat er een belangrijk voicemailtje voor mij was. Heel onplezierig; het was echt heel belangrijk. Bij toeval kwam ik er achter, bijna een week later.

Wat gaat er nu mis?

Hi @Hajar ,

Enige tijd geleden heb ik over dit probleem contact met jullie opgenomen. Eea zou gerest zijn, moet opnieuw VM instellen en daarmee zou het verholpen zijn. Helaas kwam ik er vandaag achter dat ik een paar VM had gemist. Ik krijg dus nog steeds geen sms notificatie binnen,. Graag opnieuw naar kijken

 

Reputatie 7

@TheDan @LojaChu 

Voor jullie beiden wil ik graag kijken wat er precies onderzocht is en doorspelen dat het nog steeds niet zo werkt zoals de bedoeling is. 

Mijn collega Hajar is met welverdiend verlof, dus zouden jullie mij de gegevens die jullie eerder naar haar hebben gestuurd mij ook via een privébericht toe kunnen sturen? Zodra ik dit heb ga ik zo spoedig mogelijk aan de slag!

Hallo @David 

Ik heb zojuist de gegevens die ik @Hajar gestuurd heb, ook naar jou gestuurd via PM.

@David : Idem, heb jou ook een PM gestuurd. Dank!

 

Hallo,

Ik heb ook bovenstaand probleem, kan iemand mij helpen?

Reageer