Beantwoord

nauwelijks mobiel netwerk

  • 13 May 2024
  • 1 reactie
  • 48 Bekeken

Reputatie 1

Wederom weinig tot geen mobielnetwerk.

icon

Beste antwoord door Pharwin van Odido 13 May 2024, 16:33

Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 6
Badge +7

Hallo @Zeeuw-ed dat is natuurlijk niet de bedoeling, maar er kan altijd wat aan de hand zijn met ons netwerk of de instellingen van je toestel. Thanks voor het vermelden van je telefoonnummer in je profiel! Ik heb gelijk een kijkje genomen op onze dekkingskaart: https://www.odido.nl/netwerk/dekking en ik zie geen storingen en/of werkzaamheden bij jou in de buurt, waardoor je dit ervaart. Had je al wel eens een keer je toestel opnieuw opgestart? Vaak wil dit nog wel eens helpen, omdat je telefoon dan opnieuw verbinding maakt met de mast bij jou in de buurt. 

Zou je voor me kunnen controleren of de software van je toestel up-to-date is? Daarnaast kun je ook de instellingen van je netwerk van je telefoon resetten. Bij een Android toestel doe je dit op de volgende manier: Instellingen > Algemeen beheer. Kies vervolgens voor Resetten en daarna voor Netwerkinstellingen resetten. Indien je een iPhone hebt dan doe je dit zo: 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Zet over of stel [apparaat] opnieuw in' > 'Stel opnieuw in' > 'Herstel netwerkinstellingen'. 

Als dat niet helpt, raad ik je aan om een melding te maken via onze dekkingskaart. Vul je postcode/locatie in het daarvoor bestemde veld en klik daaronder op de button met de tekst 'Meld een probleem'. Vervolgens is het belangrijk dat je in het formulier met name één exacte datum en tijdstip invult waarop dit probleem zich voordoet of heeft voorgedaan. Onze netwerkspecialisten kunnen aan de hand daarvan namelijk de verbinding tussen jouw simkaart en de netwerkmast(en) op dit exacte tijdstip verder voor je onderzoeken. Ze nemen binnen enkele dagen telefonisch contact met je op om de uitkomst te bespreken. Daar komt dan meer duidelijkheid uit! 

Als je nog andere vragen hebt, laat het dan gerust weten! 

 

Reageer