Beantwoord

aanhoudend trage internetverbinding Dordrecht

  • 20 April 2021
  • 1 reactie
  • 37 Bekeken

  • heeft eerste post geplaatst
  • 1 reactie

Ondanks berichtgeving verhelpen langdurige storing in Dordrecht, blijf ik last houden van een fragiele /trage internetverbinding. Hele rataplan is iedere dag minstens 1x volledig opnieuw opgestart.... stekkers uit stopcontacten, 20 seconden wachten en opnieuw opstarten.

Met 1 apparaat op wifi is amper een teamsmeeting met 3 collega's te volgen.

 

icon

Beste antwoord door Jason van Odido 21 April 2021, 15:35

Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +16

Hoi @Daude, welkom op de Community!

Er zijn nog enkele gebruikers die inderdaad hinder ondervinden van een lagere internetsnelheid, ondanks de netwerkwijzigingen. Sorry dat dit nog steeds bij jou parten speelt!

Zou je drie speedtests kunnen screenshotten zodat het hele bureaublad inclusief LAN-icoontje zichtbaar is? Dan stuur ik dit meteen door naar de specialisten en kunnen we het gaan herstellen. Ik vertrouw je 100 procent en heb geen reden om aan te nemen dat er op Wifi getest is, maar zolang mijn collega's dat niet kunnen zien, wordt het onderzoek meteen gestaakt.

Thanks voor je medewerking, we gaan dit oplossen!

P.s. ik zie dat jouw topic geplaatst is in het Wifi-subforum. Indien het over Wifi gaat: de verstoringen in Dordrecht besloegen het bekabelde netwerk. Op Wifi is geen garantie te bieden qua snelheid omdat dit van honderden factoren afhankelijk kan zijn. Je kunt in de praktijk er doorgaans van uitgaan dat je op Wifi gemiddeld zo'n 20 tot 60% van de maximale internetsnelheid binnenhaalt. Maar ook dat is slechts wanneer andere factoren niet of maar gedeeltelijk van invloed zijn.

Je kunt voor de beste Wifi-tips een kijkje nemen in ons speciale topic en mocht je er toch nog niet uitkomen, vraag dan zeker weer om hulp: 

 

Reageer