Beantwoord

Dect telefoon aansluiten op Zyxcel T-56

  • 23 May 2024
  • 5 reacties
  • 52 Bekeken

Volgens monteur niet mogelijk, terwijl dat bij de bestelling wel gevraagd is en bevestigend beantwoord.

icon

Beste antwoord door Cheyenne van Odido 24 May 2024, 10:57

Bekijk origineel

5 reacties

Reputatie 7
Badge +5

Hi @Eddy_Ext, dat is niet de bedoeling! VOIP kan zeker worden aangesloten op je modem. Simpel gezegd kun je jouw dect station met een RJ11 (telefoon) kabel aansluiten op de poort Phone1 van het modem. Lukt dit? En wat heeft de monteur precies verteld? 

Was gewend in de oude situatie Tweak en Fritz! Box 5490 dat ik géén basisstation nodig had. Nu met Odido en Zyxel T56 wel. Monteur had geen kennis hiervan, kon alleen constateren dat vast nummer was overgezet en actief was. Moest het zelf uitzoeken. 

Reputatie 7
Badge +14

Je kunt een detlcr toestel aansluiten, maar er zit in de Zyxel geen basisstation zoals een Fritzbox. 

Je kunt de dect vervangen of de fritzbox gaan gebruiken als router. Dat vergt wel de nodige programmeer kennis omdat de Fritzbox niet door Odido wordt geprovisioned. 

Gelukkig een basisstation gevonden, aangesloten en het werkt. Was fijn geweest als monteur dit had gefixt. Immers Odido stelt: monteur gaat pas weg als alles werkt. 

Reputatie 7
Badge +14

Ja, de monteur sluit de Odido apparatuur aan. Het verder installeren van eigen apparatuur zoals Dect stations of LAN infrastructuur is aan de klant zelf. Maar gelukkig had je nog een dect basisstation waardoor het weer een standaard oplossing is!

Reageer