Beantwoord

Overstapservice

  • 13 December 2017
  • 3 reacties
  • 215 Bekeken

Hoi tmobile!
Ik ben bezig met mijn gegevens in te vullen voor de overstapservice, allen mijn huidige provider staat er niet bij.en kan ook niks invullen. Mijn provider is trouwens Solcon
Groet Dennis
icon

Beste antwoord door Hidden.nld 13 December 2017, 18:37

Bekijk origineel

3 reacties

Reputatie 7
Hoi rekelnr1,

Je kan alles over de overstap service hier terug lezen.

Wanneer is de Overstapservice niet mogelijk
Is jouw huidige aanbieder KPN, Telfort, Tele2, XS4ALL, Ziggo, Online, NLE of PlinQ? Geen probleem, we regelen een zorgeloze overstap voor je.

Vind je jouw huidige aanbieder niet in dit rijtje terug? Dan biedt deze geen Overstapservice aan. Dit betekent ook dat wij niet jouw abonnement kunnen opzeggen, Dit zul je zelf moeten doen.
Reputatie 7
Hoi rekelnr1,

Welkom bij Thuis! En op het forum natuurlijk.

Solcon is inderdaad niet aangesloten bij de providers met overstapservice. Je kunt het heel makkelijk zelf regelen. Zie hier:

Je kan de overstap natuurlijk ook zelf regelen. Zo gepiept. Er zit wel een verschil tussen Standaard Internet (DSL) en Glasvezelinternet.
Standaard Internet (DSL) > Hiervoor is geen monteur nodig. Bij je aanvraag krijg je een verwachte opleverdatum te zien. Deze bevestigen wij na twee weken. Dan weet je de startdatum dus zeker. Dan kun je dus je oude provider opzeggen per die datum.
Glasvezelinternet > Nu komt er een monteur langs om de installatie uit te voeren. Deze belt twee à drie weken na je aanvraag om een afspraak te maken. Je kunt tussen één en zes weken in de toekomst plannen. Kies die monteursafspraak dan vier weken in de toekomst en zeg daarna pas je oude provider op. Je hebt namelijk een maand opzegtermijn bij je oude provider.
Let op! Er kan maar één provider op de lijn zitten. Heb je Glasvezel bij een andere provider, dan nemen wij de lijn dus over. Een kabelaansluiting kan wel naast DSL of glasvezel bestaan.
Top dank jullie wel voor de snelle reactie

Reageer