Beantwoord

Na 8 maanden nog steeds geen glasvezel aansluiting!

  • 2 January 2021
  • 61 reacties
  • 2935 Bekeken


Toon eerste reactie

61 reacties

Reputatie 7

Hi @Georgiospaans ,

Thanks voor je bericht! Het lijkt dat je bericht tussen wal en schip was beland. Ik zal de kwestie direct oppakken en in orde maken. Spreek ik je verder in een privébericht? 

Hoi @Boris. Ik had je nog een keer privé geschreven. Dat is inmiddels 15 dagen geleden. Zou je me in het prive bericht kunnen laten weten wat de status is? 

 

Groetjes Georgio

Hoi @Boris inmiddels 22 dagen geleden. Ik had je nog een keer privé geschreven. Zou je me in het prive bericht kunnen laten weten wat de status is? 

Reputatie 7
Badge +14

Hallo @Georgiospaans  Het is nu weekend dan zijn er minder  moderators maar ik ga ze wel even op jouw onderwerp wijzen hopelijk pakken ze dit onderwerp weer snel op! 

Fijn weekend!

Reputatie 7

Hi @Georgiospaans,

Klopt helemaal en mijn excuses voor het ongemak! Ik zal je privébericht direct een antwoord geven. Spreek ik je daar verder? 

Graag @Boris. en bedankt voor de hulp @CrisTien 

 

groetjes Georgio 

Hoi @Boris ik heb je net een privé bericht gestuurd. 
 

ik zie graag een reactie tegemoet.


Groetjes Georgio 

Hoi @Boris ik zie dat mijn factuur niet klopt en mijn vergoeding er niet bij zit. Ik heb je hierover een privé bericht gestuurd. Zou je mij bericht zo snel mogelijk kunnen beantwoorden?

 

Groetjes Georgio 

@Boris zou je mij kunnen beantwoorden?
 

ik zie dat mijn factuur niet klopt en mijn vergoeding er niet bij zit. Ik heb je hierover een privé bericht gestuurd.

 

Reputatie 7

Hi @Georgiospaans ,

Ik zie dat je bericht volledig is gemist, waarvoor mijn welgemeende excuses. Ik spreek je graag in de DM's. We houden contact! 

Hoi @Boris dat gebeurt nu wel vaak… Ik zie ook nog steeds geen antwoord op me bericht van je. Ik hoor graag een reactie. 

Reageer