Beantwoord

migratie van Tele2 glasvezel naar t-mobile glasvezel?

  • 25 December 2019
  • 3 reacties
  • 254 Bekeken

Reputatie 7
Badge +14
  • Odido Superuser
  • 5906 reacties

Hoe snel werkt de overstapservice van t-mobile als je vam Tele2 glasvezel naar t-mobile glasvezel wilt migreren? Ik heb geen vaste telefonie of tv nodig.

Gaat dit net zo soepel als SIP stift migraties met een DSL product, KPN haalt de ene provider eraf en zet gelijk de andere erop? Of is het meer dat je dagen zonder verbinding zit i.v.m. het administratief afmelden van de Tele2 verbinding voordat t-mobile de verbinding weer kan aanvragen?

icon

Beste antwoord door Brian 27 December 2019, 13:29

Bekijk origineel

3 reacties

Reputatie 7

Hi @eric_2, nee hoor, als je gebruik maakt van onze Overstapservice dan zit je tussentijds niet zonder verbinding! :slight_smile: De meeste providers houden een maand opzegtermijn aan dus je zal dan na een maand vlekkeloos over gaan naar T-Mobile Thuis. Als je nog vragen hebt stel ze dan gerust!  

Reputatie 7
Badge +14

Intressant.. hoe zien de stappen er dan uit op de dag van de portering? Wie doet wat, wie komt wanneer etc?

Reputatie 7
Badge +16

Hoi @eric_2,

 

Wat gaaf dat je klant wilt worden, je bent van harte welkom bij de club! :smile: Als er op jouw adres ODF (ons eigen netwerk) Glasvezel beschikbaar is (tot maximaal 1 Gbit/s), dan zal eerst ReggeFiber (KPN Netwerk NL) de verbinding gereed maken middels een patch. Vervolgens neemt onze installatiepartner Guidion contact met je op voor het plannen van een installatieafspraak met de monteur. De gemiddelde oplevertijd is zo’n 3-4 weken, maar dit is ook afhankelijk van hoe paraat de Glasvezelverbinding in jouw woning is. Indien er WBA beschikbaar is (tot maximaal 100 Mbit/s), wordt er een signaal afgegeven aan netwerkbeheerder KPN om de verbinding gereed te maken en zal Guidion je installatie vervolgens verzorgen. Op de dag van de portering, zul je maximaal een paar uur zonder internet zitten. Verbinding wordt doorgaans tussen 08:00 en 12:00 omgezet en dan zal de monteur meestal wat later (na 15:30) langskomen om te installeren. 

Reageer