Beantwoord

Is dit een geschikt punt om modem aan te sluiten?

  • 22 August 2021
  • 3 reacties
  • 89 Bekeken

  • heeft eerste post geplaatst
  • 1 reactie

Hi allemaal,

Ik ga verhuizen en wil graag t-mobile thuis (internet en eventueel tv) afsluiten in mijn nieuwe huis. Ik kan alleen nergens een punt vinden waar ik het modem op kan aansluiten. Er is enkel een Ziggo aansluiting aanwezig.

In mijn meterkast zit wel een wit ‘kastje’ waar vermoedelijk de telefoonlijnen samenkomen, maar ik heb hier totaal geen verstand van. Ik heb gebeld met de t-mobile klantenservice en die raadde mij aan een foto te plaatsen op dit forum. 


Kunnen jullie mij aangeven of dit punt gebruikt kan worden om t-mobile internet en eventueel tv mee te verkrijgen? En wat dan de vervolgstappen zullen zijn + eventuele kosten?

Groet Sofia

 

 

icon

Beste antwoord door Hidden.nld 22 August 2021, 15:52

Bekijk origineel

3 reacties

Reputatie 7
Badge +4

Hallo @SofiaMC 

Ja dat klopt. Dat is de binnen aansluiting de ringen om de buis kan je er zo afschuiven en kan het kapje er af.

 

Waar gaat die grijze kabel naar toe die uit het bakje komt

Bedankt voor je reactie @Hidden.nld 

We weten niet aar de grijze kabel naartoe gaat. Ik heb even gekeken en als je het kapje eraf haalt, zie je de volgende kabels. Kan op basis hiervan een t-mobile monteur ons internet aansluiten?

Groet Sofia

 

Reputatie 7
Badge +4

Hallo @SofiaMC 

Ja dat is je aansluiting. Als ik het goed zie dan is die onderste kabel die met rood blauw is aangesloten de kabel die er uit komt bij de gele draaiknop voor het gas. Als het goed is loopt die naar de woonkamer en kan je daar zo het modem op aansluiten. Lukt dat niet knip dan die kabel door op minimaal 25cm strip deze aan en gebruik het aansluitdoosje welke bij het modem zat. Je hoeft alleen rood en blauw aan te sluiten. En van daar kan je een kabeltje stoppen naar het modem.

 

Je mag het gewoon zelf proberen. Lukt het niet dan kan T Mobile kostenloos een installatie monteur sturen. Ik heb er alle vertrouwen in dat je het zelf kan met deze informatie. 

 

Laat je even weten of het is gelukt of dat een T Mobile moderator toch even een monteur moet sturen.

Reageer