Ziggo Sport gratis beschikbaar tijdens GP Zandvoort

 • 1 September 2021
 • 18 reacties
 • 6731 Bekeken
Ziggo Sport gratis beschikbaar tijdens GP Zandvoort
Reputatie 7
Badge +16

Goed nieuws: vanaf donderdagochtend 2 september rond 09:00 uur tot en met maandag 6 september zijn alle zenders van Ziggo Sport Totaal gratis beschikbaar voor onze TV-gebruikers, dit geldt ook voor de TV Anywhere app. Kijk vanaf morgen naar kanalen 160 tot en met 165 voor alle sportplezier!

 

Alle zenders van Ziggo Sport Totaal worden opengezet, voor alle fans van de Formule 1 is dit natuurlijk heerlijk! Je kunt naast Racing, ook nog genieten van Select, Voetbal, Golf, Docu en Tennis. Na maar liefst 36 jaar keert de Dutch Grand Prix weer terug in Zandvoort, des te meer reden om die TV aan te zetten en mee te brullen met de uitzinnige Oranjefans. Are you ready to roar?!

Check hieronder ook meteen de programmering, zo heb je gelijk inzichtelijk wanneer je wat kunt verwachten en weet je precies hoe laat je voor de buis gekluisterd kunt zitten:

Tip: de zenders zijn ook zichtbaar in de TV Anywhere app.

 Ziggo:

Formule 1 programmering:

 

Donderdag 2 september:

Extra Formule 1 Café (op locatie) 22.30 - 00.00

 

Vrijdag 3 september:

Vrije training 1 (studio op locatie) 11.00 - 13.00

Vrije training 2 (studio op locatie) 14.30 - 16.30

Formule 1 Café (op locatie) 22.30 - 00.00

 

Zaterdag 4 september:

Vrije training 3 (studio op locatie) 11.30 - 13.30

Kwalificatie (studio op locatie) 14.00 - 17.00

 

Zondag 5 september:

Race (studio op locatie): 13.00 - 18.00

 

Maandag 6 september:

Extra Formule 1 Café (gewoon in Hilversum) 22.30 - 23.30

 

Overige aandachtspunten:

 • Voetbalpraatprogramma Rondo op zondagavond om 19.50 uur met onder meer Wytse van der Goot, Marco van Basten en Ruud Gullit.
 • Volop WK 2022 kwalificatievoetbal met onder meer het live schakelprogramma WK Kwalificatie Switch
 • EK Volleybal mannen met uiteraard alle duels van Oranje live (en eventueel nog de dames als ze de halve finales halen)
 • Verder topgolf en raceklassen NASCAR, Formule 3, Porsche Super Cup, DTM en W Series, mountainbike, de beste sportdocu’s en nog veel meer.

18 reacties

Reputatie 2

Het is al lang 9 uur geweest (14.38) maar nog geen toegang tot kanaal 160

Reputatie 7
Badge +16

Hoi @R84, je zou inmiddels toegang moeten hebben, sorry voor het ongemak. We gaan er meteen wat aan doen samen!

Zou je het modem en de TV Box willen herstarten volgens onderstaande methode, alsjeblieft? Daarna heb je als het goed is ook kanaal 160 beschikbaar.

Bij iedere verstoring is het altijd handig om eerst de TV Box voor tien seconden van de stroom te halen. Koppel hierbij eerst de internetkabel (utp) los van de TV Box, haal hem van de stroom en sluit, nadat de TV Box opnieuw opgestart is, de internetkabel weer aan. Werkt dit niet? Haal dan ook even het modem voor tien seconden van de stroom. 

Indien dit nog niet het gewenste resultaat brengt, laat het me weten, dan probeer ik het op een alternatieve manier voor je te herstellen!

Reputatie 2

dankjewel, heeft geholpen! Go Max!

Reputatie 7
Badge +16

@R84 Geweldig! Heel veel plezier met alle heerlijke sportevents de komende dagen, met als klap op de vuurpijl natuurlijk de vrije trainingen, kwalificaties en de GP op zondag! 😎 Moge de beste winnen! 😉

 Niet in de app?? 

Reputatie 7
Badge +16

@JanKr27 Ja zeker weten van wel, maar hele goede reminder: ik zal expliciet vermelden dat het tevens in de app zichtbaar is! 😉👍

 

  

Of te wel… beschikbaar via alle platformen;

 • T-Mobile TV App (Android / iOS)
 • T-Mobile TV Web omgeving ( https://t-mobiletv.nl/ )
 • TV Boxen (T-Mobile TV / Interactieve TV).
 • Ook in de SmartTV App die op dit moment getest wordt op Samsung Tizen en Android Smart TV's.

 

Waar dan in tv anywhere

Waar dan in tv anywhere

Even correctie op m'n post gemaakt… TV Anywhere is alleen nog aanwezig op de boxen op het oude TV Platform en daar zijn het kanalen 60 t/m 65 net als bij T-Mobile TV.

In de T-Mobile TV App (Android iOS) alsmede de webbased omgeving, is het een kwestie van zoeken naar de Ziggo sports zenders.

Reputatie 7
Badge +16

Excuses: TV Anywhere gebruiken wij nog veelvuldig als term voor de app, maar de nieuwere users kennen waarschijnlijk de term “T-Mobile TV app” inderdaad - goede toevoeging Gerrit! 👍👍

Gebruik deze pagina om in te loggen op TV Anywhere (T-Mobile TV webversie): Inloggen T-Mobile TV/TV Anywhere web.

Waarom kan ik dan via de android app tv anywhere ziggo sport totaal niet zien? ik zoek hem op in de app. dan geeft hij 6 zenders weer zoals verwacht. Maar selecteer je de zenden dan zegt hij dat je niet geabonneerd.

bent

Reputatie 7
Badge +16

Hoi @Wim Visser, je dient wel geabonneerd te zijn op dit zenderpakket. De zenders zijn niet gratis zichtbaar, je kunt het zenderpakket natuurlijk wel bestellen via My T-Mobile: My T-Mobile Thuis | Rekeningen inzien en informatie over je abonnement. Houd er voorzichtig rekening mee, voor zover je dit nog niet wist natuurlijk, dat F1 tegenwoordig bij Viaplay uitgezonden wordt. Ook hiervoor kun je een abonnement aanschaffen, dat kan tevens via de My.

Veel sportplezier toegewenst! 😄

Reputatie 7
Badge +16

@Wim Visser Voor alle duidelijkheid: dit topic dateert van een jaar geleden - toen was Ziggo nog de hofleverancier van F1-streams en zonden we de kanalen gratis uit gedurende het GP-weekend. Dit geldt dit jaar niet meer! 😉

Ja daar kwam ik later ook achter. Wordt Viaplay nog wel een tv zender via t-mobile net als ziggo sport? Of zijn ze daar helemaal niet mee bezig?

AG en toe is ziggo sport ook gratis te zien via alle andere leveranciers. Is daar een lijst van wanneer dat is of is ditniet bekent

Reputatie 7
Badge +16

@Wim Visser In ons handige Viaplay topic staan alle ins en outs: Alles over Viaplay bij T-Mobile voor thuis | T-Mobile Community. Het korte antwoord: ja we hebben een lineair kanaal.

Wat betreft wanneer Ziggo gratis te zien is: dit wordt afgestemd met de omroep zelf en wordt soms ingezet tijdens bijzondere evenementen. Daar is geen overzicht voor omdat dit allemaal en moment besloten wordt. 

Reputatie 3

Hoe kan ik morgenmiddag de F1 race zien.

dcht dat ziggo gratis te zien is dit weekend van 02 t / m 5 sept.

kan alleen jammer genoeg de kanalen 16-165 niet zien op zowel de tv box als tv anywere

 

iemand een oplossing ?

Hoe kan ik morgenmiddag de F1 race zien.

dcht dat ziggo gratis te zien is dit weekend van 02 t / m 5 sept.

kan alleen jammer genoeg de kanalen 16-165 niet zien op zowel de tv box als tv anywere

 

iemand een oplossing ?

Dit bericht dateert uit 2021 dus is die datum niet correct.

 

Je kunt de F1 race trouwens zien op NPO 1;

Voorbeschouwing
De Race

 

Reageer