[Winactie] Kijk Nederland-Engeland live in de ArenA!


Reputatie 7
  • Oud T-Mobile moderator
  • 1188 reacties
Mis jij ook nooit een voetbalwedstrijd op TV? Het is nu jouw kans om in plaats van live op de TV, een wedstrijd live en gratis in de Amsterdam ArenA te kijken! Wie wil dat nou niet?

In samenwerking met FOX Sports mogen wij 2 keer 2 kaarten weggeven voor de oefenwedstrijd Nederland - Engeland. De eerste wedstrijd waarin Ronald Koeman de leiding neemt over Oranje. En misschien wel het officiële afscheid van Wesley Sneijder. Jij kunt hier ook bij zijn!

Wat moet je doen om te winnen?
Heel simpel! Beantwoord in dit topic de volgende vraag: "Wat is jouw meest favoriete voetbalmoment van het Nederlands elftal?". Middels loting maken wij de winnaars bekend.

Mogen klanten die alleen een T-Mobile Mobiel abonnement hebben ook meedoen?
Natuurlijk!

Wanneer worden de winnaars bekendgemaakt?
Je kunt ons jouw meest favoriete voetbalmoment uiterlijk dinsdag 20 maart 12:00 uur vertellen. Dinsdag 20 maart maken wij de winnaars bekend.

Wanneer is de wedstrijd?
De wedstrijd vindt plaats op vrijdag 23 maart 2018 om 20:45 uur in de Amsterdam ArenA.

Over FOX Sports
Dit is dé zender waarmee je jouw favoriete sportwedstrijden kijkt, zoals voetbal, tennis of topsport uit de MLB, NFL, NHL en UFC. Bij T-Mobile Thuis TV zit dit al in jouw basispakket! Ben je een echte voetballiefhebber en wil je elke wedstrijd volgen? Je kunt naast het basispakket ook voor FOX Sports Eredivisie kiezen. Alle FOX Sports zenders ontvangen? Ga voor FOX Sports Compleet!

Kom maar door met die voetbalverhalen! En wie weet zien we jou vrijdag 23 maart in de ArenA. Doen we een biertje!


26 reacties

Reputatie 7
BeMu heeft zojuist doorgegeven niet aanwezig te kunnen zijn aanstaande vrijdag. Hij is heel attent en gaf door dat ik de tickets aan iemand anders mocht weggeven.

@Emiel78, jij bent de derde gelukkige winnaar! In een privébericht heb ik gevraagd om jouw adres zodat ik de tickets naar je kan opsturen. Bedankt voor je reactie!

Reageer