[Vernieuwde app] TV Anywhere nu met meer mogelijkheden, een nieuwe look én extra zendersToon eerste reactie
This topic has been closed for comments

212 reacties

Reputatie 7
Badge
Aan Airplay wordt inderdaad nog gewerkt. Ik had gehoopt dat we een nieuwe update van de app al in september konden aanbieden, maar er zijn nog een paar problemen die opgelost moeten worden. Het heeft prio, dus hopelijk kunnen we snel melden dat Airplay er echt komt!
Het is in inmiddels bijna oktober..
Reputatie 1
Ach het zou me niks verbazen als het zelfs November word. Hoop natuurlijk van niet.
Reputatie 7
Badge
@MartinJ1956 Dat hoop ik ook niet!

We doen ons best Airplay z.s.m. te (her)introduceren. Kan nog geen concrete datum melden, maar hopelijk wordt het week 43.
Reputatie 7
Badge
Een korte update: we zijn nog niet tevreden met de stabiliteit van Airplay bij het wisselen van TV zender. Daar wordt momenteel nog aan gewerkt. Of week 43 haalbaar is, betwijfel ik. Maar we zijn er bijna 😅

Er wordt gesproken over 29 zenders, ik tel er echter maar 26 het verschil zit in de GOS zenders van de publieke omroep, zo is NPO1 gelijk aan NPO1 GOS en daarom is NPO1 GOS geen aparte zender.
Wat ik wel mis t.o.v. vorige versie dat je niet meer naar links kunt swipen om een andere zender te kijken
Excl. de NPO GOS kanalen zijn het nu 28 zenders. Verwacht dat de 29ste snel toegevoegd wordt. In de nieuwe versie kan je op twee manieren 'zappen':
- Naar links of naar rechts swipen om naar het vorige of volgende kanaal te gaan.
- Je scherm draaien (bij smartphone) waar je meteen via de zenderlogo's kunt zappen naar het betreffende kanaal. Op een tablet kan je onderaan meteen scrollen door de zenderlijst om een andere zender te kiezen.


Waarom kan je via Anywhere niet alle zenders bekijken die je wel in het aanvullende pakket hebt besteld en ook betaald? Iemand oplossing?
Reputatie 7
Hi Handelsadviseur, dit komt omdat er verschillende licenties nodig zijn voor ons vaste platform (de TV Box) en TV Anywhere. Je neemt in principe een abonnement af voor je vaste TV dienst, TV Anywhere bieden we gratis aan zodat je ook onderweg kan kijken en niets hoeft te missen! Voor de volledigheid, Ziggo Sport, Fox Sport en Film 1 hebben hun eigen apps zodat je ook die pakketten onderweg gewoon kan gebruiken! 🙂
Reputatie 5
Hoi Peter,

Ik herinner mij dat er inderdaad bepaalde Ipads zijn die ondersteunen wat jij omschrijft; video verder kijken in de hoek van het scherm terwijl je andere dingen doet. Ik las dat het gaat om de iPad Air 2 en de iPad Pro. Als het goed is heb jij dus een van deze modellen?

Ik wist zelf ook niet dat dit kon, maar duidelijk is dat de oude versie van de app dit dus wel ondersteunde op jouw ipad, maar de nieuwe versie van TV anywhere dus niet.

Het is voor mij ook de eerste keer dat iemand naar deze functie vraagt, maar ik snap hoe handig het kan zijn dus ik heb gelijk een mail gestuurd naar de TV specialist met de vraag/suggestie om 'Picture in Picture' (zo heet dat) weer toe te voegen.

We zijn constant bezig om de app te verbeteren, en mijn hoop is dat deze suggestie ook zal worden meegenomen in een volgende update van de app. Voor nu zal je TV fullscreen moeten kijken.

Groeten van Edwin


Is er al een update over de Picture in Picture functionaliteit op de iPad Pro? 🙂 Mijn moeder vroeg hier een tijdje geleden naar, omdat ze dit vrijwel dagelijks gebruikte op haar iPad in de oude versie van de app. Heb er geen verdere updates op het forum meer over gelezen.
Reputatie 7
Hey @DennisAmeling ik kan je jammer genoeg niet verblijden met een nieuwtje hierover. Wanneer er weer spannende updates aanstaande zijn voor TV Anywhere dan delen we dat maar al te graag.☺️

Leuk dat je het in de hele eu kan kijken.  Maar als ik met m'n laptop in Duitsland wil kijken doet hij het niet. Iets met verkeerd ip adres denk ik. 

En dan krijg je een mail van T-Mobile dat je op kanaal 18 Is jouw vakantie ook begonnen? Met T-Mobile Thuis geniet je van tv, waar je ook bent! Kijk eindeloos cartoons op Boomerang.

Maar boomerang zit dus niet op de app.  Zucht

Sws de zender van de maand zit niet u  de app. 

Reputatie 7
Badge +4

Hoi @Rudikempe,

Heb je alleen problemen als je via de laptop probeert te kijken of ook op andere apparaten? Werkt TV Anywhere wél via de hotspot van jouw telefoon of, op de telefoon zelf, via een 4G verbinding? Maak je toevallig gebruik van een VPN die je in kan stellen voor Nederland?  

Wat betreft de zender van de maand, het klopt inderdaad dat de zender van de maand niet op TV Anywhere te zien is. Met de email hopen wij ook thuisblijvers een erg leuke vakantie te bezorgen. :smile:

Ik hoor het graag of het je is gelukt en nog veel plezier in Duitsland gewenst!

Andere apparaten werkt het inderdaad wel op. 

Thuis kijk ik via de pc. 

Omdat Netflix en new faith netwerk niet via de tv box te kijken zijn. Ik ga geen zes apparaten aansluiten. Dus kijk alles via pc. 

Dus heb niet zo veel aan de "thuisblijvers" mail zeg maar