vastlopen beeld via de tv box

  • 16 April 2024
  • 26 reacties
  • 169 Bekeken

Al vanaf dag 1 ,kpn glas tv box met eigen draadje naar de modem, steeds vastlopen beeld soms kortdurend, soms tot opnieuw opstarten. Ben er beetje klaar mee. Diverse contacten gehad via hier en telefoon. Alles getest opnieuw ingesteld gestart, andere apparaten en de tv zelf via hetzelfde draadje geen problemen, tv box er aan een het is weer hetzelfde. Voor de duidelijkheid, tv box heeft eigen draadje naar modem, zit niets tussen een geen andere apparaten op dezelfde lijn. Als andere streaming diensten op welk apparaat dan ook stukken uitstekend, volle bak snelheid bijzonder stabiel ook nog. Dus ik geef de bekende pijp aan Maarten, iemand nog een idee?? Anders zit ik de rotzooi terug, dit is alleen slecht voor je bloeddruk.

Tommie van Odido 3 maanden geleden

Hi @Brulboei, goed dat je hier een topic over begonnen bent.

Ik ben meteen voor je gaan kijken en zie dat je nog een Amino in bezit hebt. Zal ik deze omruilen voor de nieuwe Mediabox? Er zijn op dit moment wat issue's met de Mediabox, in dit topic lees je er alles over: 

Zal ik hem omruilen voor de Mediabox? Ik ga er vanuit dat dit een hele boel zal oplossen voor je! 

Bekijk origineel

26 reacties

https://we.tl/t-S8CLO4RZUe

zoals telefonisch besproken, andere opmaak, ook deze werkt hier op de diverse apparaten.

In de video werkt disney zoals het hoort, inmiddels niet meer, bij Disney opstarten geen probleem, volume aanpassen krijg je de melding, in het engels, dat je de volume verstelling van de tv moet gebruiken, wat overigens wel werkt. Waarom dit anders is geen ide, er is geen app/software op gezet of verwijderd, en geen aanpassingen gedaan in de instellingen van box of tv

Reageer