Skip to main content

Hi zijn er meer mensen die de tv app wel op de app van hun telefoon werkend krijgen maar via dezelfde app op de nieuwe chromecast niet? Die loopt van via de hotspot van de telefoon waar hij wel werkt?

Ik blijf de error tvklannummer en of pin klopt niet.

Telefoon is uiteraard gekoppeld aan het tmobile netwerk.

Heel teleurstellend want ik ging er vanuit dat dit gewoon allemaal van tmobile naadloos op elkaar zou werken.daarom hebben we ook alles bij tmobile. Het zou echt zo raar zijn om dan te moeten casten ipv de app op de chromecast te gebruiken.

 

 

Hoi @J3rry0,

Welkom op de Community!

In tegenstelling tot de mobiele app kun je de Chromecast-app niet via het mobiele netwerk gebruiken, zelfs niet dat van T-Mobile. De apps voor ‘grote schermen’ (TV's) werken alleen op een vaste aansluiting van T-Mobile voor Thuis. Je kunt wel vanaf je telefoon streamen naar de Chromecast, maar alleen als ze met hetzelfde wifi-netwerk zijn verbonden en niet met de hotspot van de telefoon. Via het mobiele netwerk (ook van andere providers) kun je wel op je telefoon kijken. Dit alles heeft te maken met rechten die zenders afgeven waardoor sommige zenders niet buitenshuis bekeken mogen worden. Hopelijk verduidelijkt dit de zaak!


Reageer