Skip to main content

Telkens als de tv 4 uur heeft gespeeld, komt er een item in beeld dat ,aangeeft met teller ,de tv na 1minuut wordt uitgeschakeld, druk de entertoets in ,wat wij dan doen , maar hij schakelt wel uit , en moet dan ge-herstart worden  wat heel vervelend is .Hoe komt dit?

Hoi @Ton Zeedijk, heel goed dat je aan de bel trekt, ik helder dit graag voor je op! De TV Box heeft zoals je merkt een timer van 4 uur voordat de TV Box automatisch uitschakelt. Zodra je enige toets indrukt op de afstandsbediening reset de timer en heb je opnieuw 4 uur waarop je zonder interruptie naar dezelfde zender kan kijken.

Op het moment dat je de melding ziet moet je de afstandsbediening van de TV Box zelf gebruiken. Kan het zijn dat je in dit geval de afstandsbediening van de TV (dus bijvoorbeeld Samsung, Philips of LG) hebt gebruikt? Omdat de TV Box deze afstandsbediening niet herkend zal dit de timer niet resetten.

Geef het gerust aan als je dit vaker meemaakt met de afstandsbediening van de TV Box, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Werken andere toetsen in dat geval wel om de uitschakeling te voorkomen?


Inderdaad ,zo zal het gegaan zijn, inmiddels stopt hij niet meer , bedankt voor je toelichting.

 


Reageer