Oktober Griezelmaand bij T-Mobile Thuis!

  • 8 October 2019
  • 0 reacties
  • 2946 Bekeken
Oktober Griezelmaand bij T-Mobile Thuis!
Reputatie 7
  • Oud-Moderator
  • 6076 reacties

Bij oktober denk je aan herfst, lekker op de bank én Halloween! Bij T-Mobile Thuis is het Oktober Griezelmaand! Van 17 oktober tot en met 31 oktober geniet je bij ons van gratis griezelfilms.


Welke films geven wij jou cadeau?
Van 17 oktober tot en met 31 oktober geniet jij van de volgende gratis films:

The Prodigy

Je zit op het puntje van je stoel bij deze supernatural thriller met de Golden Globe en Emmy genomineerde Taylor Schilling in de hoofdrol. There's something wrong with Miles!

 

Monsterjagers

Ook de kids (vanaf 9 jaar) genieten van Halloween met Monsterjagers! Alex probeert zijn kleintje broertje Gavin te helpen om zijn angst voor monsters te overwinnen, door samen met zijn vrienden Dylan en Phoenix de “ Monsterjagers'' op te richten. I ain’t afraid of no Ghosts! :wink:


Hoe kijk je deze films?
Via Video On Demand kun je de gratis films vinden. Ga in het 'menu' naar 'On Demand' en klik op 'Videoshop'. Selecteer daar vervolgens de categorie 'Films'. Kies een van de bovenstaande films in het genre 'Gratis'. Heb je de film die je wilt kijken gevonden? Top! Bevestig dan je keuze door op 'Huur €0,00' te klikken. Als laatste stap voer je je TV-pincode in om de film te kijken. Weet je jouw TV-pincode zo snel niet? Geen probleem! Deze vind je in jouw My T-Mobile Thuis account.

Verstop je onder de dekens en geniet van Oktober Griezelmaand bij T-Mobile Thuis!


This topic has been closed for comments