Odidio app werkt niet (goed) op smart tv

  • 29 October 2023
  • 35 reacties
  • 2214 Bekeken


Toon eerste reactie

35 reacties

Reputatie 5
Badge +5

Hi @aruiver, zou je eens willen proberen om eerst de pincode invoeren en dan pas het klantnummer? Dit zou er namelijk voor kunnen zorgen dat je weer kan inloggen in de app! Laat je het me weten als het gelukt is? 

Als je nadat je het klantnummer helemaal niks meer kan doen, dus ook niet eerst naar het veld van de pincode kan gaan, kun je de pincode ook niet invoeren. 

Dit bedoel ik: de tv app van Odidio aangekikt, krijg je niet normaal de tv te zien, maar een inlogscherm. Het enige dat je dan kan doen os je klantnr intoetsen. Met pijltjestoetsen of een return knop kom je niet bij de tv pincode. Trouwens, waarom

moet je überhaupt opnieuw inloggen?

 

Ik heb nog nooit zo’n slecht werkende tv app meegemaakt als bij Odidio.

 

Reputatie 6
Badge +3

Hoi @aruiver, ik wil dit graag doorzetten! Hiervoor heb ik wel een filmpje nodig. Zou je dit nog willen delen? Alvast bedankt! Groetjes, Ishana

Een nieuw probleem. Het gebeurt de laatste week regelmatig, dat als je de odidio app aanzet, her scherm op zwart gaat. Netflix, npo, disney etc werken allemaal goed. 
 

en nee, voor u weer vraagt om een filmpje op te sturen: ik ga geen filmpje van falende software opsturen. Zeker geen filmpje van een zwart scherm.

Reputatie 7
Badge +9

Hey @aruiver, het filmpje is noodzakelijk om te kijken op welk moment en door welke handelingen dit nu precies fout gaat, zodat wij het kunnen reproduceren. Ik snap dat het veel gevraagd is maar zou je deze alsnog willen aanleveren? Mijn dank is groot! 

Opnieuw vandaag: alle apps op de tv doen het. Maar als je op de app van odidio klikt, zie je enkel een zwart scherm. Het blijft toch moeilijk: gewoon tv kijken met odidio.

Zie hier het inlogscherm van Odidio. Goede illustratie van het niveau van de software waarmee deze provider zich bedient. Vrijwel totale leegte

 

Opnieuw vandaag: alle apps op de tv doen het. Maar als je op de app van odidio klikt, zie je enkel een zwart scherm. Het blijft toch moeilijk: gewoon tv kijken met odidio.

 

Reputatie 7
Badge +9

Zou je hier toevallig een filmpje van kunnen maken @aruiver? Graag ook de versie van de app, firmware versie van je tv en type tv ervbij vermelden. Filmpje kun je delen via een WeTransfer link. 

Reageer