[Nieuws] Maak gratis kennis met Ziggo Sport Totaal

 • 17 August 2018
 • 1 reactie
 • 1915 Bekeken

Reputatie 7
 • Oud T-Mobile moderator
 • 1188 reacties
Ben jij benieuwd naar wat Ziggo Sport Totaal te bieden heeft? Wij overtuigen je tijdens het SuperSportWeekend! Van 13 tot en met 17 september 2018 kun jij gratis kennismaken met de sportkanalen en genieten van alle spannende wedstrijden.

Wat is Ziggo Sport Totaal?
T-Mobile Thuis biedt Ziggo Sport Totaal aan, dit is een premiumpakket dat bestaat uit zes verschillende themazenders in HD vol topsport. Hier kijk je live de mooiste Europese bekerduels en ontvang je 24/7 documentaire-, voetbal-, racing- en golfkanalen. Bepaal zelf welke wedstrijd jij kijkt.

Wat houdt SuperSportWeekend in?
Vanaf donderdag 13 tot en met maandag 17 september bieden we jou het premiumpakket Ziggo Sport Totaal gratis aan, zodat jij op een laagdrempelige manier kennis kunt maken met al het moois dat dit pakket biedt.Tijdens het SuperSportWeekend kun je bijvoorbeeld de KLM Open, Grand Prix Singapore, en het WK Volleybal volgen. Gratis en voor niets!

Ook een leuk nieuwtje: Op donderdag 13 september lanceert Ziggo Sport Totaal het nieuwe themakanaal: Ziggo Sport Docu. Van 07:00 uur in de ochtend tot 01:00 uur in de nacht zullen via dit kanaal verschillende sport gerelateerde documentaires worden uitgezonden. Zeer interessant om te volgen!

Hoe ontvang ik Ziggo Sport Totaal? Wat gebeurt er met deze zenders na het SuperSportweekend?
Tijdens het SuperSportWeekend ontvang jij de zes sportzenders automatisch op jouw TV Box.Ze zijn beschikbaar op de volgende zes kanalen: 160 t/m 165. Kun je ze niet vinden? Haal de TV Box dan een minuutje van de stroom en plug hem weer in.

Na 17 september verdwijnen deze zenders ook weer automatisch van jouw TV Box. Heb je nog geen genoeg gekregen van Ziggo Sport Totaal? Zet dit premiumpakket dan gemakkelijk aan via jouw My T-Mobile Thuis account!

Welke zenders zitten in het pakket?
Ziggo Sport Totaal telt zes themazenders en deze hebben elk een groot eigen aanbod van live sportwedstrijden:
 1. Ziggo Sport Select
 2. Ziggo Sport Voetbal
 3. Ziggo Sport Golf
 4. Ziggo Sport Racing
 5. Ziggo Sport Docu
 6. Ziggo Sport Extra
Met dit zenderaanbod verveel je dus geen enkele seconde!

Wat staat er op het programma tijdens het SuperSportWeekend?
Genoeg te zien tijdens het SuperSportWeekend! Er staan een aantal spannende wedstrijden op de planning.Bekijk de live voetbalwedstrijden uit de Engelse Premier League, de Spaanse La Liga, de Italiaanse Serie A en de Formule 1 race van Singapore. Daarnaast zijn ook de verrichtingen van de Nederlandse volleybalmannen tijdens het WK in China en de WK-kwalificatiewedstrijden van de Nederlandse basketbalheren live te volgen. Ook is er vier dagen lang veel aandacht voor de golfers tijdens het KLM Open. Tenslotte komt ook het Nederlands Davis Cup tennisteam nog in actie in hun uitduel tegen Canada.

Op zondagavond 16 september om 19:50 uur is ook het voetbalpraatprogramma Rondo gepresenteerd door Jack van Gelder voor iedereen te zien. Een dag later is dat ook het geval met het sportpraatprogramma Peptalk waar Jack van Gelder vanaf 19:50 uur samen met Frank Evenblij weer diverse sportgasten in de studio ontvangt.

De highlights in het kort:
 • Davis Cup Canada - Nederland
 • KLM Open
 • Grand Prix Singapore
 • Premier League: o.a. Tottenham Hotspur - Liverpool
 • La Liga: onder andere Real Sociedad - Barcelona | Athletic Bilbao - Real Madrid
 • Serie A: onder andere Napoli - Fiorentina
 • WK Volleybal: 4 wedstrijden Nederland tegen Frankrijk, Brazilië, Egypte en China
 • Formule 1 Café (vrijdag), Rondo (zondag) en Peptalk (maandag)
Het volledige programma vind je hier.


Heb je nog vragen over het (gratis) kijken naar Ziggo Sport Totaal? Of wil je graag jouw gedachten delen over de spannende wedstrijden? Laat het mij weten in een reactie!


1 reactie

Reputatie 7
Het mooie sportweekend is voorbij. De zenders zijn vanaf vandaag (18-9-2018) dan ook weer op zwart.

Wil je Ziggo Sport toevoegen aan je abonnement, zodat je deze kunt blijven bekijken? Zet dit premiumpakket dan gemakkelijk aan via jouw My T-Mobile Thuis account! We hebben momenteel een actie waarbij je voor de eerste maand slechts € 7,50 per maand betaalt. Daarna gaat het standaardtarief van € 15,- per maand in.

Reageer