Beantwoord

Mediabox huren zonder tv kanalen?

  • 27 May 2024
  • 1 reactie
  • 34 Bekeken

Hallo, 

Afgelopen week heb ik als vervanging voor de oude amino ontvanger de nieuwe mediabox ontvangen. Dit werkt helemaal prima, echter zaten wij nu te denken dat wij vrij weinig tv kijken en wel veel streaming (nu nog makkelijker en vaker via de mediabox).

Mochten wij in de toekomst beslissen de tv kanalen op te zeggen, kunnen wij dan de mediabox blijven gebruiken of moet deze dan retour? Bij KPN heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid de mediabox zonder tv te blijven huren, in principe dus alleen als streamingapparaat, is dat ook bij Odido het geval? De huurkosten per mediabox zouden we uiteraard gewoon doorbetalen.

Het is nog toekomstmuziek, maar we zouden de informatie wel willen om over een aantal weken een goede keuze te kunnen maken.

Alvast bedankt!

icon

Beste antwoord door Okidokidough 27 May 2024, 16:55

Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 2
Badge +2

Odido bied officieel de mediaboxen niet los aan zonder tv abonnement.  Voor streaming diensten en wat simpele android apps zou je ook bijvoorbeeld een chromecast kunnen aanschaffen. Kost nu 55 euro voor de 4k versie, heb je dus nog redelijk snel terugverdiend als je het afzet tegen de maandprijs van de mediaboxen. 

https://tweakers.net/pricewatch/1615126/google-chromecast-met-google-tv-4k-wit-8gb.html

Reageer