Halloween: Gratis griezelen met T-Mobile Thuis!

  • 7 October 2020
  • 4 reacties
  • 333 Bekeken
Halloween: Gratis griezelen met T-Mobile Thuis!
Reputatie 6

Het is weer tijd om te griezelen! Ook deze Halloween zorgt T-Mobile Thuis ervoor dat je op het puntje van je stoel zit. Of verstop jij je liever achter het grootste kussen op de bank? Hoe je Halloween ook viert, van 9 oktober tot en met 31 oktober geniet je bij ons van gratis griezelfilms!

Welke films geven wij jou cadeau?

Er zijn films voor jong en oud! Bekijk hier de gratis films:

Winchester
De weduwe van wapenfabrikant Winchester is er van overtuigd dat ze wordt gekweld door geesten van mensen die door wapens van haar man zijn omgebracht. Om dit tegen te gaan laat ze haar huis steeds verbouwen, waardoor dit steeds meer op een labyrint begint te lijken.

Cabin in the woods
Curt gaat met een stel vrienden vakantie vieren in een afgelegen boshut. Daar gebeuren vreselijke dingen. Wie denkt te weten hoe dit afloopt, zit ernaast..

Dolfje weerwolfje
Als de zachtaardige Dolfje op de nacht van zijn zevende verjaardag plotseling verandert in een wit pluizig weerwolfje, weet hij niet wat hem overkomt. Dolfje worstelt met zichzelf omdat het onbevangen wolfje ’s nachts tot heel andere dingen in staat is dan de verlegen jongen overdag. Zal het hem lukken zichzelf te accepteren zoals hij is? Gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Paul van Loon.

De Griezelbus
De Griezelbus, naar de gelijknamige boeken van Paul van Loon, vertelt het verhaal over de elfjarige Onnoval, hij is een absoluut buitenbeentje op school. Hij wordt gepest om zijn uiterlijk en om zijn gedrag: Onnoval schrijft griezelverhalen en romantische gedichten. Een verzonnen griezelschoolreisje wordt werkelijkheid als Ferluci ermee aan de haal gaat. Lukt het Onnoval om de deur naar de andere 'werkelijkheid' te sluiten en zo zijn klasgenoten te redden?

Hoe kijk je deze films?

Interactieve TV:
Via Video On Demand kun je de gratis films vinden. Ga in het 'menu' naar 'On Demand' en klik op 'Videoshop'. Selecteer daar vervolgens de categorie 'Films'. Kies een van de bovenstaande films in het genre 'Gratis'. Heb je de film die je wilt kijken gevonden? Top! Bevestig dan je keuze door op 'Huur €0,00' te klikken. Als laatste stap voer je je TV-pincode in om de film te kijken. Weet je jouw TV-pincode zo snel niet? Geen probleem! Deze vind je in jouw My T-Mobile Thuis account.
T-Mobile TV: 

1.Ga naar 'Films & Series' en kies 'Videoshop'
2. Kies in het genre 'Gratis' de film die je wilt kijken en je kunt de film direct bekijken.


De films zijn ook te bekijken met de TV Anywhere app - als je dat durft. Veel grrrrriezelplezier! :jack_o_lantern:


4 reacties

Reputatie 1

@Ginny 

Al 6 weken geen TV op mijn STB's en ook de nieuwe app en webbrowser ondersteuning is nog een beetje griezelig.

Volop Halloween, zelfs zonder de gratis films. :japanese_ogre:

Leuk allemaal maar dan moet die PIEP tv box het wel doen. 

Gaat Tmobile daar nog wat aan doen en compenseren. 

Wat een PIEP software sinds 1oktober 🤬🤬

Moderator edit: geen scheldwoorden gebruiken in openbare topics alsjeblieft. Plaats jouw vraag in een eigen topic/in een reeds bestaand topic, dan pakt één van ons (moderators) het zo snel mogelijk voor je op.

Reputatie 7
Badge +14

@hartmanjan  Dit is een openbaar community. Wil je iets minder met geslacht delen strooien. Ps. Als het dan toch moet gebruik je eigen geslacht deel.🤪🤷‍♀️L.L

Reputatie 7
Badge +14

Hahahahahaha PIEP!

Reageer