Beantwoord

Geen TV Anywhere in Italië

  • 12 August 2018
  • 5 reacties
  • 488 Bekeken

  • heeft eerste post geplaatst
  • 2 reacties
Ik heb geen tv anywhere meer in Italië terwijl ik vorige week nog hiermee nog een voetbalwedstrijd heb bekeken in Italië. Nu wil ik dat weer doen maar krijg alleen maar zwart beeld en af en toe geluid. Dit gaat later ook weg. Hoe kan dit?
icon

Beste antwoord door RoyTMT 14 August 2018, 18:38

Bekijk origineel

5 reacties

Reputatie 2
Hey Plaske,

TV Anywhere die het niet meer doet, is niet fijn en als je op vakantie bent moet het helemaal werken!

Er zijn een aantal zaken die je even zou kunnen controleren:
  1. Heb je de nieuwste versie van de App geïnstalleerd? Dit doe je door de App te de-installeren en opnieuw te installeren. Dan weet je zeker dat je de juiste versie hebt.
  2. Klik onderin op Instellingen/Settings en controleer of de Stream op hoge kwaliteit staat ingesteld. Als dit zo is, mag je die uit zetten.
  3. Controleer het eens op een ander apparaat. Probeer de App eens op een andere telefoon of tablet. Als het hier wel werkt, dan kun je eens proberen de ondersteuning op je telefoon of tablet te updaten.
Kun je me laten weten of deze stappen hebben geholpen?
Hoi Roy,

Ik heb de stappen geprobeerd maar het mag niet baten. Ik krijg weer zwart beeld en het geluid blijft doorgaan. Maar dit gaat even later ook weer uit. Denk zelf dat de in italie de internetverbinding slecht is. Dit terwijl ik wel 4g heb. Met de provider TIM en WIND geprobeerd. In Nederland deed de app het wel gewoon. Nu wil ik op vakantie uiteraard niet altijd tv kijken maar een leuk voetbalwedstrijden is af en toe wel leuk.

gr Erik
Reputatie 4
Hi @Plaske,

Oeh, heerlijk. Ik ben nog nooit in Italië geweest, maar dat staat zeker nog op mijn bucket list! Ik kan me inderdaad best voorstellen dat je af en toe lekker wilt kunnen genieten van een mooi potje voetbal. Goed dat je al de stappen hebt uitgeprobeerd, topper! Had je het ook op een ander apparaat geprobeerd? Daarnaast geef je aan de App op 4G te gebruiken. Zou je dit wellicht op een Wifi verbinding kunnen proberen? Tegenwoordig is er bijna overal Wifi, dus ik verwacht dat ze daar vast een Wifi verbinding beschikbaar hebben voor jou! Mocht dit ook niet werken, wil je mij dan laten weten of je de App gebruikt op een Android of Apple apparaat? Ik hoor het graag van je, en geniet lekker van je vakantie! 😃☀️
Hoi Melisa,

Italie is echt wel een aanrader!! Inmiddels ben ik thuis nu maar daar hadden ze inderdaad ook WiFi. Maar ook daar geen tmobile tv anywhere. Hetzelfde verhaal. Nu ik thuis ben weer ff uitgeprobeerd en dan doet ie het wel. Dus ik vrees dat de ondersteuning in italie niet best is. Was op vakantie dus andere apparaten niet beschikbaar maar ik heb zelf een iphone 7 plus dus aan mijn telefoon zal het niet liggen.

gr Erik
Reputatie 7
Hi Erik, we ontvangen dit jaar meerdere meldingen over slechte verbindingen in Italië bij meerdere providers. Ik vermoed dat het niet werken van de app aan de slechte verbinding lag en niet aan de app zelf maar we hebben je melding voor de zekerheid doorgezet naar onze technisch specialisten om dit verder te onderzoeken!

P.S. Waar ben je geweest in Italië? Ik ben zelf drie jaar geleden in Sicilië geweest en ik was meteen verliefd! 🙂

Reageer