Beantwoord

ZyXEL VMG8825-T50 modem omruilen voor een nieuwer model met WPA3

  • 25 October 2023
  • 105 reacties
  • 1486 Bekeken

  • heeft eerste post geplaatst
  • 1 reactie

Sinds enige tijd geeft mijn netwerk als advies om te upgraden naar WPA3 (in plaats van WPA2).

Ik ben al enkele jaren klant bij jullie en vroeg me af of het mogelijk is mijn huidige VMG8825-T50 model om te ruilen voor een nieuwer model met WPA3 / Wifi-6 ondersteuning.

 

icon

Beste antwoord door Subz3ro 25 October 2023, 15:22

Bekijk origineel

105 reacties

Reputatie 7
Badge +9

Hoi @Subz3ro, welkom op onze Community!

Dat is inderdaad mogelijk. Ik heb dit ook meteen voor je in gang gezet. Je ontvangt hier spoedig een bericht over en als het nieuwe modem verzonden is, kun je de zending volgen in Mijn Odido! 

Hoi @Subz3ro, welkom op onze Community!

Dat is inderdaad mogelijk. Ik heb dit ook meteen voor je in gang gezet. Je ontvangt hier spoedig een bericht over en als het nieuwe modem verzonden is, kun je de zending volgen in Mijn Odido! 

Super bedankt voor je snelle reactie en voor het regelen van de nieuwe modem.

Reputatie 1

@Tommie van Odido Hier ook al een aantal maal de WPA3 advies melding voorbij zien komen. Tevens zou ik graag ten  volle gebruik willen maken van mijn wifi 6 enabled devices die ik hier heb in huis staan. Ook begrijp ik dat de t56 meer antennes heeft dan de t50 wat het bereik en stabiliteit ten goede zal komen. Kortom, kan ik ook een ruil doen tegen mijn huidige t50?

Reputatie 7
Badge +9

Hey @Ferdid, ook voor jou heb ik dit meteen in gang gezet en geldt hetzelfde: Je ontvangt hier spoedig een bericht over en als het nieuwe modem verzonden is, kun je de zending volgen in Mijn Odido! Ik wens je nog een prettige avond.

Reputatie 1

Hey @Ferdid, ook voor jou heb ik dit meteen in gang gezet en geldt hetzelfde: Je ontvangt hier spoedig een bericht over en als het nieuwe modem verzonden is, kun je de zending volgen in Mijn Odido! Ik wens je nog een prettige avond.

Bedankt voor de snelle actie. Ook alvast een fijne avond.  

Reputatie 1

Hoi @Tommie van Odido  ik zie tot op heden nog geen verzending in “mijn Odido”. Is de order goed doorgekomen?

Reputatie 7
Badge +9

Hey @Ferdid, de verzendorder moet nog verwerkt worden. Zodra het verzonden is kun je hete volgen in Mijn Odido! Ik gok dat het maandag wordt verzonden. 

@Tommie van Odido Beste Tommie, zou je dit voor mij ook in orde kunnen maken. Ook voor mij geld dat ik graag gebruik wil maken van wifi 6.

 

Alvast vr. bedankt

Reputatie 7
Badge +8

Hi @EdM Ik heb het voor je in orde gemaakt. Zodra het pakket onderweg is, ontvang je nog een track- en tracecode waarmee je het pakket kunt volgen! 😊

Hi @EdM Ik heb het voor je in orde gemaakt. Zodra het pakket onderweg is, ontvang je nog een track- en tracecode waarmee je het pakket kunt volgen! 😊

Dank je voor de snelle reactie. 👍

Hallo @Demi van Odido @Tommie van Odido ,

 

Ik zou ook graag mijn Zyxel T50 omruilen voor een T56

Reputatie 7
Badge +8

Hi @SaGa74, is er nog een specifieke reden of probleem waarom je het Zyxel T-50 modem wil omruilen? Deze heb ik nodig om een eventueel een nieuw modem op te mogen sturen. Ik zie graag je reactie tegemoet! 😊

@Demi van Odido 

Voor deelname aan kijk- en luisteronderzoek van Kantar

Dat werkt niet met de T50

Reputatie 7
Badge +9

Hi @SaGa74, waarom werkt dat niet met de T-50? 

@Tommie van Odido 

Dit stond in de mail die ik kreeg:

Helaas is deelname aan het Nationaal Media Onderzoek niet mogelijk met dit modem.

 

Mocht u geïnteresseerd zijn kunt u bij uw provider een nieuwe modem aanvragen (een T54 of een T56). Deze modems zijn wel compatibel met de apparatuur van het onderzoek.

Reputatie 5
Badge +3

Hoi @SaGa74, ik heb het meteen aangestuurd! Je wifipunt wordt ook door ons vervangen. Ze zullen zo snel mogelijk jouw kant op komen. Fijn weekend voor nu! 😊 Groetjes, Ishana

@Demi van Odido Beste Demi.

ik heb ondertussen het modem ontvangen en dat draait allemaal. Maar ik wil graag een extra wifi punt hebben. Als ik in mijn odido dat wil bestellen zegt hij dat er nog een bestelling open staat. Er staat dat alles afgerond is. Maar ik kan dus niet een extra Zyxel wx5600-to bestellen. Kun je iets voor me doen aub? Het lijkt er op dat er iets blijft hangen in mijn odido.

Bedankt alvast.

Reputatie 7
Badge +16

Hoi @EdM, ik kan een wifipunt voor je bestellen (het nieuwere model). Dat wordt dan € 2,50 per maand extra - ga je hiermee akkoord?

Hoi @EdM, ik kan een wifipunt voor je bestellen (het nieuwere model). Dat wordt dan € 2,50 per maand extra - ga je hiermee akkoord?

Ja dat is ok hoor. Maar heb je het probleem kunnen zien waarom ik dat niet zelf kan in mijn odido? Vreemd dat hij zegt dat er nog een bestelling open staat als ik hem wil bestellen? En er staat niks open!

Reputatie 7
Badge +8

Hi @EdM, ik heb gelijk voor je gekeken hoe het zit met de lopende order. Zo te zien gaat het om de modemswap. Deze order zal voltooid worden, zodra het oude T-50 modem bij ons binnen is gekomen. Ik zie dat deze momenteel nog onderweg is met DHL. Wanneer je de bevestiging hebt ontvangen van de retour, kun je het wifi-punt bestellen in Mijn Odido. Ik heb nog geprobeerd of het aan mijn kant al eerder kon, maar dat is op dit moment nog niet mogelijk. Nog een ietsiepietsie geduld dus! 😊

Ik ben ook al jaren klant en vroeg me ook af wat ik moet doen om ook mijn huidige WPA2 modem om te ruilen (modemswap) voor een WPA3 modem ? 

Reputatie 2

Beste,

Is het mogelijk om onze T50 modem te vervangen voor een t56?

Af en toe werkt spontaan het inloggen op de T50 niet meer.
Ik moet dan het hele modem resetten zodat het ww weer terug gezet wordt naar fabrieksinstellingen (terwijl ik het wachtwoord noteer en dus zeker goed was).

Tevens zou ik graag de overstap naar WiFi 6 willen maken om optimaal gebruik te kunnen maken van mijn devices die WiFi 6 ondersteunen.

Reputatie 7
Badge +9

Hey @BL75, welkom op onze Community!

Ik ben meteen voor je gaan kijken en zag dat je nog een verouderd Huawei modem in bezit hebt. Ik heb je direct een nieuw modem opgestuurd. Je ontvangt zo meteen een bericht over de aanpassingen. Zodra het modem is verzonden kun je de zending volgen in Mijn Odido!

 

Hey @ReMa3, dat is inderdaad erg vreemd. Dit zou gewoon altijd moeten werken. Ik heb je ook een T-56 opgestuurd. Wat ik hierboven aangeef geldt ook voor jou!

Reputatie 2

Hey @BL75, welkom op onze Community!

Ik ben meteen voor je gaan kijken en zag dat je nog een verouderd Huawei modem in bezit hebt. Ik heb je direct een nieuw modem opgestuurd. Je ontvangt zo meteen een bericht over de aanpassingen. Zodra het modem is verzonden kun je de zending volgen in Mijn Odido!

 

Hey @ReMa3, dat is inderdaad erg vreemd. Dit zou gewoon altijd moeten werken. Ik heb je ook een T-56 opgestuurd. Wat ik hierboven aangeef geldt ook voor jou!

Top bedankt @Tommie van Odido Dan ga ik geen moeite meer steken om weer mijn modem te resetten zodat ik er weer op kan inloggen. 

Reputatie 2

Beste @Tommie van Odido , Ik zou ook graag gebruik willen maken van de voordelen van het zyxel t-56 modem. Ik heb nu een t-50, maar mis WPA3 / Wifi-6 ondersteuning en ik begreep dat deze modem een beter bereik heeft. Ik hoor graag of dit mogelijk is.

Bedankt!

Reageer