Info

Geniet van Odido Online TV!

Geniet van Odido Online TV!

Toon eerste reactie

205 reacties

Reputatie 2

Sinds vandaag kan ik niet meer via de mediabox tv kijken. 
Ik krijg de melding dat "Sluit je nieuwe TV box aan” en dat ik “een nieuwe tv box hebt ontvangen”. 
Dit is niet het geval. Kan ik niet door met deze t-mobile box? En wanneer ontvang ik dan een nieuwe box?

Reputatie 7
Badge +6

@Robbenu Gebruik je toevallig een eigen router? Dan heb je waarschijnlijk ooit een poort op VLAN 640 ingesteld. Dat werkt na de update niet meer. In plaats daarvan kun je de TV-box nu gewoon op een LAN-poort aansluiten. Als het goed is, gaat hij dan wat updates binnenhalen en kun je na een tijdje weer TV kijken.

Reputatie 2

@Robbenu Gebruik je toevallig een eigen router? Dan heb je waarschijnlijk ooit een poort op VLAN 640 ingesteld. Dat werkt na de update niet meer. In plaats daarvan kun je de TV-box nu gewoon op een LAN-poort aansluiten. Als het goed is, gaat hij dan wat updates binnenhalen en kun je na een tijdje weer TV kijken.

Gebruik inderdaad een Fritz!Box, maar ik kan niet zo snel ergens in de instellingen vinden dat die VLAN 640 is ingesteld, en heb de mediabox ook op een LAN-poort aangesloten. Wel gebruikt de Fritz!Box een profiel om internet via WAN in te stellen, die op T-Mobile staat, wellicht dat het hierin geregeld dan wel afgeschermd zit? 

Reputatie 7
Badge +6

Gebruik inderdaad een Fritz!Box, maar ik kan niet zo snel ergens in de instellingen vinden dat die VLAN 640 is ingesteld, en heb de mediabox ook op een LAN-poort aangesloten. Wel gebruikt de Fritz!Box een profiel om internet via WAN in te stellen, die op T-Mobile staat, wellicht dat het hierin geregeld dan wel afgeschermd zit? 

Ja, dat poort 3 en 4 VLAN 640 krijgen, zit in het T-Mobile-profiel. Als de Fritzbox up-to-date is, zou het al helpen om het profiel opnieuw in te stellen. Anders kun je ook voor ‘Andere internetaanbieder’ kiezen en handmatig VLAN 300 invullen. Dan zou alles weer moeten werken.

Reputatie 2

Gebruik inderdaad een Fritz!Box, maar ik kan niet zo snel ergens in de instellingen vinden dat die VLAN 640 is ingesteld, en heb de mediabox ook op een LAN-poort aangesloten. Wel gebruikt de Fritz!Box een profiel om internet via WAN in te stellen, die op T-Mobile staat, wellicht dat het hierin geregeld dan wel afgeschermd zit? 

Ja, dat poort 3 en 4 VLAN 640 krijgen, zit in het T-Mobile-profiel. Als de Fritzbox up-to-date is, zou het al helpen om het profiel opnieuw in te stellen. Anders kun je ook voor ‘Andere internetaanbieder’ kiezen en handmatig VLAN 300 invullen. Dan zou alles weer moeten werken.

Jij held, thanks! Inderdaad na omzetten en reboot van de mediabox is deze gaan updaten, en nu doet ‘ie het weer, inclusief programma's terugkijken wat het hiervoor ook niet meer deed! 👍

Reageer