Info

Alles over de Odido TV app voor smart-tv's!

Alles over de Odido TV app voor smart-tv's!

Toon eerste reactie

672 reacties

De afgelopen maanden liep het als een zonnetje. Ik heb nu sinds een paar dagen plotseling de melding dat mijn TV-klantnummer of TV-pincode onjuist zijn, terwijl ze gewoon kloppen. Ik heb het opnieuw ingevoerd (terwijl er niets is veranderd), maar de melding gaat niet weg. Ik kan zo dus geen tv kijken.. Wat is hier de oplossing voor?

Reputatie 3

Hoi @Lisa,

Was het maar zo'n feest. 

Het leek even goed te werken maar vandaag toch weer hetzelfde probleem. 

 

Reputatie 7

Hi @maxvanderburg en @tonlabee, jeetje wat rot om te lezen dat het toch nog niet is verholpen! Ik heb dit gelijk weer doorgegeven aan mijn collega en laat het jullie weten, zodra ik een terugkoppeling hierop krijg!

Hi @Kevvv, hele goede vraag van je! Wat een gek issue, dus heel goed dat je dit aangeeft. Heb jij de App al eens verwijderd en opnieuw geïnstalleerd? Daarnaast hoor ik graag van je welke tv en afstandsbediening jij hebt én de versie van de Smart TV App. Dan dien ik hier namelijk graag een taak voor in bij onze technische dienst. Begeef jij je momenteel gewoon in Nederland? Zo niet, dan zou dat wel eens de boosdoener kunnen zijn. Ik hoor het graag van je! 

Reputatie 3

@Lisa Het lijkt er wel op dat het iets beter werkt dan voorheen. Deze ‘vastloper’ was de 1e sinds een paar dagen. Ik heb het idee dat de app vastloopt of niet meer stabiel is omdat, met het uitzetten van de tv, de app niet goed afgesloten wordt Indien er een goede manier va afslutien in de app toegevoegd kan worden, zoals in vele apps het gevals is, is het misschien al opgelost……. Is maar een idee…..:confused:

 

Reputatie 3

Hi @maxvanderburg en @tonlabee, jeetje wat rot om te lezen dat het toch nog niet is verholpen! Ik heb dit gelijk weer doorgegeven aan mijn collega en laat het jullie weten, zodra ik een terugkoppeling hierop krijg!

Hi @Kevvv, hele goede vraag van je! Wat een gek issue, dus heel goed dat je dit aangeeft. Heb jij de App al eens verwijderd en opnieuw geïnstalleerd? Daarnaast hoor ik graag van je welke tv en afstandsbediening jij hebt én de versie van de Smart TV App. Dan dien ik hier namelijk graag een taak voor in bij onze technische dienst. Begeef jij je momenteel gewoon in Nederland? Zo niet, dan zou dat wel eens de boosdoener kunnen zijn. Ik hoor het graag van je! 

Hoii @Lisa. Ik heb het idee dat het wel beter werkt dan voorheen maar dat er toch nog kleine bugs inzitten. Naar mijn idee komt het ook omdat de app niet normaal kan afsluiten zoals je bij veel apps wel kunt. Bij bijv. Netflix of NLziet heb je de mogelijkheid om de app af te sluiten en die mis ik in de T-Mobile app. (of ik kan hem niet vinden) Daardoor is de app nog actief als de TV uitgezet wordt met de AB (stand-by). Misschien heeft het er niets mee te maken, maar geef het toch maar even door zodat dit meegenomen kan worden in het onderzoek.

Hoi,

Ik zit regelmatig in the buitenland (EU) en sinds kort kan ik aldaar niet meer inloggen op de T-Mobile TV app op de televisie met Google TV. Nou lees ik hier in dit draadje dat de TV app exclusief met T-Mobile internet werkt en zodoende dus ook niet meer in het buitenland. Is dat correct? Waarom? Tot voor kort werkte dit probleemloos…

De T-Mobile TV Anywhere app staat niet in de Play Store voor Google TV, wat moet ik nu dan volgens jullie? Gaan casten vanaf mijn mobiel als ik NL televisie wil zappen in het buitenland?? Canal Digitaal heeft wel een native TV app die werkt in het buitenland.

Zal ik maar weer opzeggen bij jullie dan?

 

Reputatie 2

Hi @tonlabee@Bart en Marian@Mart1967@Zwolly68@murcje en @maxvanderburg, ik heb goed nieuws voor jullie! Ik heb vandaag doorgekregen van mijn collega dat het issue met de ladende TV-gids is opgelost. Kunnen jullie aangeven of jullie dit inderdaad zo ervaren? Ik ben onwijs benieuwd en lees het graag. Dit zou een super begin zijn van het weekend! ✨

Hi @Wouzzie.w, super leuk dat je dit checkt! Hier kan ik momenteel nog niks concreets over zeggen. Wij zijn ermee bezig en zodra ik er meer over kan delen, dan doe ik dat gelijk! 😁

Hoi @Lisa,

Ben een aantal dagen weg geweest kan er dus nog niet echt wat over zeggen, maar gister na het opnieuw installeren van de app nog geen problemen weer gehad. Tot zover dus goed en veelbelovend.

Reputatie 7

Hi @tonlabee, @Zwolly68@Bart en Marian@Mart1967@murcje en @maxvanderburg, merci nog voor de aanvullingen @tonlabee en @Zwolly68! Ik geef jullie heel graag duidelijkheid en wil via deze weg de volgende update met jullie delen. Ik had echt gehoopt op een andere uitkomst na het lange wachten. Mijn collega's hebben laten weten dat dit voor nu niet volledig opgelost kan worden. Wij willen dit zeker in de toekomst gaan oplossen, maar wanneer is voor nu echt nog een vraag. Het blijkt een stuk lastiger te reproduceren dan gedacht. Ik wil jullie nogmaals bedanken voor al het geduld en excuses voor deze uitkomst!

Hi @Remkooo0, wat heerlijk dat jij je zo vaak in het buitenland bevindt! Goede vraag van je. Ik heb dit nagevraagd bij één van mijn collega's van de technische dienst, omdat ik je een zo helder mogelijk antwoord wil geven. Zodra ik hier wat over hoor, dan laat ik dat gelijk weten! 


 

Reputatie 1

Hallo Lisa,

inmiddels een week geen klachten over het ‘haperen’ van de gids. Wel dien ik de app meerdere keren in deze afg. week te herstarten..

Groet, Bart

Reputatie 7

Hi @Bart en Marian, ik ben ontzettend blij om te horen dat jullie een verbetering hebben opgemerkt! Al had ik gehoopt dat dit ook zonder herstarten werkte. Fijn dat je het het aangeeft. En ik hoop enorm dat ik in de toekomst kan laten weten dat er een structurele oplossing voor dit probleem beschikbaar is!

Reputatie 7

Hi @Remkooo0, graag deel ik de toelichting van mijn collega met je over jouw bovenstaande opmerking! Er bleek een fout te zijn ontdekt, want eigenlijk hoorde het helemaal niet te kunnen om met elke connectie de T-Mobile TV App te kunnen gebruiken. Aan onze kant is deze ‘fout’ hersteld en dat is de reden waarom dit niet meer bij je werkt. Sorry voor de verwarring! Jij kunt in dit geval dan ook inderdaad gebruikmaken van casten. Ik hoop dat jij hier begrip voor hebt en dat jij ook met casten nog volop van de App kan genieten. Laat je het weten als ik nog ergens bij kan helpen? 😊

Reputatie 1

Hallo Lisa, helaas probleem van haperende tv gids vandaag wederom terug. Heb tv weer 3x moeten resetten!

  @tonlabee,  @Zwolly68@Bart en Marian@Mart1967@murcje,@maxvanderburg  @tonlabee en @Zwolly68

Reputatie 2

Helaas te vroeg gejuicht ook hier wederom een gids welke niet wil laden.
Na een keer of wat de app opnieuw installeren werkt het dan weer even.

Reputatie 1

Hoi T-Mobile,

Ik ben een nieuwe klant, en wil de T-Mobile TV App gebruiken, zonder TV Box. De inloggegevens worden geweigerd (‘onjuist’), maar dezelfde gegevens werken wel in de TV Anywhere app.

Net als in jullie screenshot staat bij mij “Registreer je TV box...” (etc) maar voor de TV App heb je toch geen TV Box nodig?

Ik gebruik een Nokia Streaming Box 8000, met Android TV 10.

*Update* ik was wat te snel met posten, zag te laat dat de TV App alleen over T-Mobile internet werkt (anders dan TV Anywhere). Geen probleem meer :grinning:

Reputatie 7
Badge +15

@mako 

T-Mobile TV werkt alleen via een T-Mobile internetverbinding, heb je de Zyxel al binnen en werkend internet?

Reputatie 7
Badge +14

Hallo @Lisa  Met TV Anywhere’ heb ik bij de zender van de maand nooit ondertiteling echter als ik op TV kijk via de Box is er wel ondertiteling. 
Zou iemand dat kunnen oplossen?! 
  
Alvast hartelijk dank.

 

Reputatie 1

@mako

T-Mobile TV werkt alleen via een T-Mobile internetverbinding, heb je de Zyxel al binnen en werkend internet?

Psies, dat zag ik pas na de post… internet is zojuist geactiveerd en TV App werkt :grinning:

Hallo Lisa, helaas probleem van haperende tv gids vandaag wederom terug. Heb tv weer 3x moeten resetten!

  @tonlabee,  @Zwolly68@Bart en Marian@Mart1967@murcje,@maxvanderburg  @tonlabee en @Zwolly68

Ook ik moet constateren dat er niets is opgelost. Ik krijg nog steeds regelmatig een zandloper als ik naar menu of tv-gids ga. App helemaal afsluiten(soms meerdere keren) is enig oplossing.

Reputatie 7

Hi @Bart en Marian, @Zwolly68 en @Mart1967, ik had ontzettend gehoopt dat jullie een verbetering zouden opmerking! Hoe graag ik dit ook nog eens zou willen doorzetten, hebben mijn collega's laten weten dat dit voor nu niet volledig opgelost kan worden. Wanneer wij dit in de toekomst gaan aanpakken, is voor nu echt nog een vraag. Mijn excuses hiervoor! 

Hi @CrisTien, heel goed dat je dit aangeeft! Ik ben gelijk met je mee gaan kijken, maar bij mij heeft de zender wel ondertiteling. Ik moest dit alleen eerst wel aanzetten. Kan je nog eens checken of het wel werkt als je dit handmatig aanklikt? Ik hoop het! 

Super dat het werkt @mako en veel plezier met de App! ✨

 

Reputatie 7
Badge +14

@Lisa  Gedaan maar werkt niet. Op TV met de box werkt het wel prima. gebruik boven geen box en dat zijn juist de momenten dat ik deze zender kijk en geluid uit heb staan om andere niet te storen met mijn nachtelijke TV kijk gedrag 🤣 IPad Pro 2021 

App opnieuw geïnstalleerd nu maar geen resultaten 

Reputatie 7
Badge +6

@Lisa Op de tv-box en via de webversie werkt de ondertiteling wel, op mijn iPhone en Apple TV niet. Voor Apple-apparaten worden andere streams gebruikt, dus ik vermoed dat de wijziging voor die streams niet is doorgevoerd. Zou daar misschien de oorzaak kunnen liggen?

Reputatie 7

Hi @CrisTien, ik heb goed nieuws! Door jouw melding is dit issue aangekaart bij onze tv meeting. De specialisten hebben dit verder doorgezet en dit gaat worden aangepast. Dus onwijs bedankt voor het signaleren, topper. Er wordt aan gewerkt om dit weer terug te krijgen in de App! ✨

Hi @TMTV, super dat je gelijk mee bent gaan testen! 😁 Ik durf niet te zeggen waar precies de oorzaak ligt, maar gelukkig gaat het worden aangepast. Dankjewel voor het meedenken!

Reputatie 2

Hoi @Lisa,

Was het maar zo'n feest. 

Het leek even goed te werken maar vandaag toch weer hetzelfde probleem. 

 

Hier precies hetzelfde probleem.

Gebeurt meerdere keren op een avond en zeker elke dag.

Soms gaat het vanzelf weg, soms als je een "Herstart” melding krijgt maar ook weer niet altijd. De-installeren en installeren helpt niet altijd. Heel vervelend! Je kunt niet in de gids maar ook je opnames niet bekijken omdat je ook niet in het menu komt.

Reputatie 1

Hallo @Lisa,  @Zwolly68  @Mart1967  @tonlabee,  @Zwolly68@Bart en Marian @murcje,@maxvanderburg 

 

Fijn dat je zo enthousiast en klantgericht reageert, daar scheelt niets aan.

Het probleem is echter dat de gids in de app blijft lopen en hapert. Ook tijdens tv kijken komt er een veld in beeld met de tekst om de app te herstarten. Inmiddels bij meerdere klanten het geval.

Zoals ik al eerder meldde;

Ik ben overgegaan naar T-Mobile vanuit Ziggo, ik heb speciaal voor jullie app te kunnen gebruiken een nieuwe Samsung tv gekocht om geen extra kastje naast mij tv te hebben staan.

Sinds start van abonnement december 2021 werkt dit niet. Ook hebben wij 4 mobiele abonnementen bij T-mobile, waardoor wij maandelijks >100 euro naar jullie doen toekomen..!

Ik overweeg over te stappen naar KPN en ben mezelf aan het oriënteren. Met dit afschrijven stel ik jullie dan ook nogmaals in gebreke zoals ik ook via de klantenservice heb gedaan.

Ik ga er dan ook vanuit dat jullie binnen nu en 4 weken (extra lange tijde weer) met een permanent herstel komen van dit probleem. Daarnaast verlang ik van T-mobile een goede tegemoetkoming.

Hartelijke groet,

Bart Staps

 

 

Reputatie 2

Hallo @Lisa,  @Zwolly68  @Mart1967  @tonlabee,  @Zwolly68@Bart en Marian @murcje,@maxvanderburg 

 

Fijn dat je zo enthousiast en klantgericht reageert, daar scheelt niets aan.

Het probleem is echter dat de gids in de app blijft lopen en hapert. Ook tijdens tv kijken komt er een veld in beeld met de tekst om de app te herstarten. Inmiddels bij meerdere klanten het geval.

Zoals ik al eerder meldde;

Ik ben overgegaan naar T-Mobile vanuit Ziggo, ik heb speciaal voor jullie app te kunnen gebruiken een nieuwe Samsung tv gekocht om geen extra kastje naast mij tv te hebben staan.

Sinds start van abonnement december 2021 werkt dit niet. Ook hebben wij 4 mobiele abonnementen bij T-mobile, waardoor wij maandelijks >100 euro naar jullie doen toekomen..!

Ik overweeg over te stappen naar KPN en ben mezelf aan het oriënteren. Met dit afschrijven stel ik jullie dan ook nogmaals in gebreke zoals ik ook via de klantenservice heb gedaan.

Ik ga er dan ook vanuit dat jullie binnen nu en 4 weken (extra lange tijde weer) met een permanent herstel komen van dit probleem. Daarnaast verlang ik van T-mobile een goede tegemoetkoming.

Hartelijke groet,

Bart Staps

 

 

Hallo Bart,

Zoals hierboven gemeld, dezelfde ervaringen. Had (en heb) eerst het extra kastje maar had daar ook grote problemen mee. Dus (nadat klagen bij t-mobile niets oploste) ook een nieuwe tv gekocht. Helaas nog steeds ellende. Ik kwam ook van Ziggo en heb spijt als haren op mijn hoofd dat ik overgestapt ben.

En dan heb ik het nog niet eens over de zwaar ondermaatse functionaliteit (tov Ziggo) zoals niet op kunnen nemen van Belgische zenders. Bij opnemen halverwege een uitzending, niet het hele programma opnemen. Geen indicatie van reclame blokken in de tijdlijn bij on-demand afspelen. Achterhaalde doorspoel mogelijkheid op de box (in de TV app is dat wel beter). Onduidelijke menu structuur. Zeer onhandig opruimen van opnames en ga zo nog maar even door.

Ik heb ze al eens 4 weken gegeven maar kom er niet zonder afkoopsom vanaf.

Ben helaas ook met mobiel overgestapt (blijkt dat je op een ouder Samsung toestel alleen met 2G kunt werken) en internet (1Gb glas) wat overigens wel redelijk goed werkt.

Klantenservice is heel aardig (zoals hier ook blijkt) maar de backoffice laat ze volledig in de steek. Als dat de strategie van t-mobile is zal het verloop wel groot zijn….

Reageer