Skip to main content


Graag zou ik willen dat met spoed de bkr wordt afgemeld . De betaling is op 22 augustus 2024 al gedaan en door jullie verwerkt ( die bevestiging heb ik van jullie per mail ontvangen) de bkr blijft op lopend staan ..

IK BEL AL 3 WEKEN 2 KEER PER DAG ..

Ik heb jullie gister weer aan de telefoon gehad voor de zoveelste keer en weer werd beloofd dat het er gister of deze ochtend uit zou zijn. Maar weer komen jullie de belofte niet naar en zitten wij met de handen in ons haar door jullie.
Ik word van het kastje naar de muur gestuurd als ik jullie bel en er wordt steeds wat nieuws beloofd .


En dit moet eruit anders krijgen wij de hypotheek niet .!!! 

Beste @Lin264  Wat vervelend allemaal. Het lijkt wel of iedereen ineens een nieuw huis koopt.🍀👍

Lees mijn onderschrift zodat de moderator snel ziet wie je bent.

Het is erg druk met deze verzoeken en in het weekend is de administratie gesloten. Hopelijk kunnen ze je helpen maar of dat vandaag nog kan weet ik niet.
Fijn weekend.

 

 


Hi @Lin264, welkom op onze Community! Wat tof om te lezen dat je bezig bent met een hypotheekaanvraag. Spannend! Ik kan mij dan ook als geen ander voorstellen dat je dit zo snel mogelijk opgelost wilt hebben. Begrijp ik goed dat je de toestelkrediet afbetaling hebt gedaan via iDeal in Mijn Odido? Alleen in dat geval is het namelijk zo dat de BKR-registratie binnen 2 werkdagen wordt verwijderd. Als je dit niet op deze manier hebt gedaan, kan het tot 5 weken duren voordat de registratie is verwijderd. In je accountoverzicht zie ik dat er al meerdere meldingen naar de juiste afdeling zijn doorgezet. Ik wil graag dat dit zo snel mogelijk voor je wordt opgelost, daarom heb ik zelf contact gezocht met 1 van onze specialisten. Ik verwacht spoedig antwoord en geef je dan via deze weg ook een terugkoppeling! Als je hier nog vragen over hebt, stel ze mij dan gerust.


Hi @Lin264, ik heb goed nieuws voor je! Je BKR-registratie is per 13 september 2024 beëindigd! Je hebt van mijn collega ook een e-mail ter bevestiging gehad. Wil je voor mij eens checken of dit inderdaad het geval is?


Reageer