informatie

Nummerbehoud aanvragen

  • 15 July 2021
  • 0 reacties
  • 547 Bekeken
Nummerbehoud aanvragen
Reputatie 7
Badge +16

Je telefoonnummer is natuurlijk belangrijk voor je. Daarom kun je gratis Odido Nummerbehoud aanvragen, zodat je je eigen nummer houdt. Bijvoorbeeld wanneer je van een andere provider naar Odido gaat. Of als je je huidige  Odido PrePaid-nummer wilt meenemen naar een Odido abonnement. 

 

Nummerbehoud aanvragen is heel makkelijk, maar je moet het wel even zelf aanvragen. In dit artikel vind je alle info over het aanvragen van nummerbehoud.


 

In deze tabel vind je de gegevens die er in de oude situatie benodigd waren en wat er nu nog nodig is om een aanvraag te doen:
 

7296ec74-f1ab-4417-b2ab-c35ae89df3c9.jpg



In het nieuwe proces sturen we via een SMS een verificatie om te zorgen dat het nummerbehoud wel daadwerkelijk is aangevraagd door jou. Op deze manier kunnen we jouw aanvraag gemakkelijker goedkeuren en verwerken, met minder afgewezen aanvragen als gevolg.

Kan ik nummerbehoud activeren in het buitenland?

Het is mogelijk om in het buitenland te zijn wanneer de nummerportering plaatsvindt. Ons advies is in eerste instantie wel om, indien mogelijk, in Nederland te zijn wanneer de nummerportering plaatsvindt, omdat we daar sneller zaken kunnen verwerken en de kans het kleinst is dat er een probleem optreedt. In het buitenland moet het echter ook mogelijk zijn, dus je hoeft je daar niet te veel zorgen om te maken! Mocht je in een sms-loop of iets dergelijks terechtkomen, raden we aan om allereerst het toestel even opnieuw op te starten. Werkt het niet, dan kan je gelijk contact met ons opnemen, zodat we dit op kunnen pakken.

 

De website is nog altijd hetzelfde, dus je kunt via onze pagina over nummerbehoud een aanvraag indienen én meer informatie vinden.


0 reacties

Geen reactie

Reageer