Ik heb laatst een Iphone 15 pro 128gb besteld. Bij mijn bestelstatus staat alleen onder het kopje “betaling regelen”: Je bestelling is geannuleerd. Je hoeft dus niet meer te betalen. Ik had voor deze bestelling wel een andere bestelling geannuleerd en heb ook hiervan ook het geld ontvangen. Toch vind ik het raar dan dat deze melding onder mijn huidige bestelling staat.
Hoe kan dit?
