Beantwoord

Wederom geen Internet verbinding(Apeldoorn)Toon eerste reactie

457 reacties

Zojuist weer online na een downtime van 1.5 uur 

Reputatie 7

Hi @christianvv ,

Thanks voor je terugkoppeling! Mocht de verbinding onverhoopt blijven klapperen, dan ga ik dit graag voor je aankaarten. Wil je in dat geval de verbinding blijven monitoren voor, laten we zeggen, drie dagen? Mocht in die tijd de verbinding nog wegvallen, wil ik je vragen om de datum en tijd te noteren wanneer dit gebeurt en hoe je het probleem ziet terugkomen. Dan kunnen wij ermee aan de slag! 

We zijn al praktisch de hele dag offline.

Internet ligt er voor zoveelste keer weer uit hier. Bizar

Hier nog steeds sinds gisterochtend

Reputatie 7

Hi @christianvv, echt onwijs balen om te lezen dat jij nog steeds offline bent! Ik wil je graag laten weten dat ik jou net van een antwoord heb voorzien in dit topic: 

Mocht jij nog vragen hebben, stel die dan gerust daar! Dan help ik je gelijk weer verder en houden we de communicatie mooi op één plek!

Hi @thomas77, heel goed dat jij dit meteen weer laat weten! Ik heb gelijk een kijkje genomen in jouw verbinding en ik zie gelukkig dat jij weer online bent. Echt heel rot dat jouw internet er dit weekend weer heeft uit gelegen. Ik hoop dat wij in dit topic heel snel weer iets van ons kunnen laten horen wat ervoor zorgt dat deze problemen voorgoed verdwijnen:

Mocht jij dit probleem weer ervaren, trek dan inderdaad weer meteen aan de bel. Dan help ik je gelijk verder! 

Bericht verwijderd - werkt weer :)

Reageer