Verbindingsproblemen in Eefde sinds 21:33 op 11 mei 2022

  • 11 May 2022
  • 7 reacties
  • 58 Bekeken

Om 21:33 klapt hier in Eefde ineens internet eruit. Al 2 x modem opnieuw gestart. Thuisnetwerk start prima op. Er komt echter geen internet binnen. 


This topic has been closed for comments

7 reacties

Reputatie 7
Badge +14

Hallo @Mamamaaike 

Betreft dit een glasvezel of koperverbinding? En is de bekabeling ook correct?

Bij koper de DSL kabel in de DSL poort en bij glasvezel de internetkabel vanaf de mediaconverter in de WAN poort van de modem.

Indien er ook een mediaconverter aanwezig is welke lampjes branden daarop of zijn uit?

Glasvezel. Er is niets verandert en alles werkt al jaren zo. Er is een storing bij T mobile … hopelijk fixen ze dit en communiceren ze hierover met de klanten.

Reputatie 7
Badge +14

@Mamamaaike

De lampjes op de mediaspeler kunnen je vaak al meer vertellen, bijvoorbeeld dat er geen signaal is of wel signaal maar er komt geen verbinding tot stand.

Geen mediaspeler hier. Dit is foto van modem. Die links boven knippert.

Zie net een mail van T Mobile dat ze het erkennen dat er in mijn postcode gebied een internet storing is…. Hoop dat ze het snel opgelost hebben. Geen lolletje de combi geen internet en pubers

Reputatie 7
Badge +14

Mediaspeler moest natuurlijk mediaconverter zijn, autocorrectie 😅.

De storing zou je kunnen volgen in je T-Mobile thuis account onder actuele storingen 

Reputatie 7
Badge +16

Goedemorgen @Mamamaaike, vannacht omstreeks 02:00 uur is jouw verbinding weer online gekomen, zie ik. Hiermee kunnen we het onderzoek afsluiten. Excuses voor de korte onderbreking en veel plezier met jouw verbinding! Mocht je ooit nog tegen iets aanlopen, weet dan dat de Community altijd voor je klaarstaat! 😄