Beantwoord

Netflix-fout NW-2-5

 • 30 December 2019
 • 102 reacties
 • 15513 Bekeken


Toon eerste reactie

102 reacties

Ik meld me ook maar even aan met dit probleem. Op PS4 dit keer. Wellicht is een groep van 11 beter dan 10 klagers:) Alle trucs geprobeerd, geen resultaat. DNS-truc werkte eventjes, maar nu ook niet meer... 
 

iemand nog een supertip???

Reputatie 2

@jessemoerkerk Mij is het gelukt het probleem op te lossen door eerst mijn google account te verwijderen van de TV en vervolgens een nieuw, neutraal, leeg google account aan te maken en te koppelen aan de TV. (Weet niet of er voor PS4 ook Google account moet worden gekoppeld).

Thanks! PS4 is alleen een los draaiende app, dus geen google account. Maar bedenk me hierdoor wel dat ik nog kan proberen via de browser in te loggen...

Reputatie 1

Hier ook hetzelfde probleem op PS4. Heeft altijd probleemloos gewerkt tot een maand of 2 á 3 geleden. Het gekke is dat Netflix via wifi op de Philips tv app in de slaapkamer wel probleemloos werkt. Netflix verwijst me naar T-Mobile. 

Reputatie 7
Badge +16

@jessemoerkerk en @Harry0802 Goed dat jullie het aangeven! Hebben jullie geprobeerd of het met de web-inlog wel werkt? Netflix zegt tegen onze specialisten dat we bij hen moeten aankloppen voor verder onderzoek aangaande deze foutmelding, andersom zegt Netflix weer tegen de personen die dan om hulp vragen dat het bij ons ligt. Dit kastje-naar-de-muurverhaal is erg jammer want daar worden jullie de dupe van. 

Zodra onze engineers een oplossing hebben gevonden, zij het vanuit Netflix, zij het door eigen onderzoek, dan plaatsen we die hier stante pede. Sorry voor het ongemak @allemaal! Gelukkig zijn er altijd alternatieve manieren om van Netflix te kunnen genieten - dat maakt het niet minder frustrerend, maar biedt wel een tijdelijke oplossing! 😊👍

Reputatie 1

Ik heb op verschillende apparaten en verschillende apps hele wisselende successen. 

Op mijn laptop (safari webinlog) werkt het perfect. 

Op mijn tv in de woonkamer doet de Netflix app op de televisie het helemaal niet (Philips). Daar krijg ik een wit scherm met file not found. Via de playstore heb ik een andere Netflix app gedownload. Deze “doet” het wel als in wel beeld, geen geluid. Het beeld is daarnaast erg stroperig. Op mijn PS4 heeft de app het tot een week of 6 geleden schat ik, altijd perfect gewerkt. Van de ene op de andere dag werkt dit niet meer. Ik heb de PS4 via een kabel aangesloten. Ook met wifi geprobeerd, zonder succes. Ik merk dat hij op de PS4 ook vaak de melding tvq-st-145 geeft. Via de webbrowser op de playstation werkt dit niet. Als ik me niet vergis kreeg ik de melding dat flashlight of iets dergelijks niet ondersteund wordt. 

Op de televisie op mijn slaapkamer werkt de Netflix app zonder problemen (ook Philips tv via wifi). 

Genieten kan ik het niet noemen. Op een laptop kijkt toch een stuk minder prettig dan via de tv. Om nu vroegavond al in bed te gaan liggen om Netflix te kijken vind ik ook wat overdreven. 

Bij ons ook al ongeveer 3 maanden hetzelfde probleem!

 

Het verbaast me dat t mobile hier net doet of het probleem zich maar bij een paar klanten voordoet. 

Heb al meerdere malen telefonisch en aan de monteur aangegeven dat wij ook veel problemen hebben met netflix. Code nw 2-5.

Inmiddels 100 mb op mijn speedtest bij mijn telefoon.  

Probleem blijft zich voordoen! 

T mobile schuift het probleem iedere keer af op netflix.  

Ook als ik de tv bedraad krijg ik deze foutmelding! En heb glasvezel. 

Ben er onderhand wel klaar mee om van het kastje naar de muur gestuurd te worden!

Ik denk dat er veel meer klanten hier problemen mee hebben.  Want ik wist ook niet van deze community. Net als denk ik vele met mij. 

Wordt tijd dat t mobile zijn problemen eens gaat oplossen.  

Eerst wordt het probleem op mijn sony geschoven,  en nu op netflix. Maar t mobile speelt hier volgens mij de grootste rol in. 

Dus graag zsm een oplossing. 

Een geen halve oplossing dat ik allemaal instellingen aan moet passen. 

Anders kan t mobile ook wel aanbieden om nog maar de helft van de factuur te betalen. 

Kortom vind het zeer klantonvriendelijk en zeker niet service gericht!

 

Reputatie 7

Hey @Lieke4,

Ik kan me goed voorstellen dat je niet vrolijk wordt van dit complexe probleem. Je kunt er van uitgaan dat we iedere melding serieus nemen en meedenken voor een zo goed mogelijke oplossing. De Netflix-fout NW2-5 is een melding die hier om de zoveel tijd voorkomt. Onze techneuten zijn hierover in contact geweest met Netflix. En zoals mijn collega Brian in een vorig bericht heeft aangegeven, adviseert Netflix ons ook om klanten die deze problemen ervaren rechtstreeks met Netflix support zelf contact op te laten nemen. 

De andere weg naar een oplossing vind je ook in dit topic namelijk; het gebruik van een andere DNS. Het mag dan even stoeien zijn met de instellingen, maar het heeft wél de oplossing geboden voor een aantal klanten. Ik hoop oprecht dat je met één van deze handelingen wel weer probleemloos Netflix kan kijken. Een andere oplossing is er op dit moment jammer genoeg niet. 

Blijft een raar kastje naar de muur sturen verhaal. 

Contact opgenomen met netflix. 

Netflix probeert de standaard dingen die ook op internet staan voor een storing bij netflix. 

Vervolgens verwijst netflix weer naar de tv fabrikant,  welke weer naar de provider verwijst. 

Kortom ik heb nog steeds niet de indruk dat t mobile of netflix er serieus mee bezig is.  Snap ook wel dat je als medewerker ook niet anders kan zeggen. 

 

Kan me daarnaast nog steeds niet aan de indruk onttrekken dat het volledig door de hoogte van het bereik van de Wi-Fi komt. 

Indien de versterker 95 mb snelheid haalt op mijn telefoon (sinds we de versterker hebben) doet netflix het in ongeveer 70 procent van de tijd. 

 

Het probleem bij ons in dat de Wi-Fi vaak wegvalt. 

Gewone modem haalt vaak minder dan 10 mb, vaak maar 3 mb. 

De versterker haalt soms 95 mb op de speedtest van mijn telefoon. 

Maar ook regelmatig valt deze (vrijwel) helemaal weg. 

Als de monteur er is en hij doet het 30 seconde goed.  Gaat hij er weer vandoor. 

Betaal echter wel voor 100 mb!

Ik snap wel dat netflix het niet doet als ik maar 3 mb haal op de speedtest. 

 

De tv staat op nog geen 2 meter van de meterkast. Voordat dit weer wordt aangehaald. 

 

Kortom ik verwacht van t mobile nog steeds een passende oplossing. 

Probleem speelt inmiddels al 4 maanden!

 

Vindt het ook onbegrijpelijk als ik voor veel mb betaal,  de modem vaak minder dan 10 mb aangeeft op de speedtest.  De monteur zoekt een op dat moment vrij kanaal en dan heb ik inderdaad weer even goede Wi-Fi. Ik verwacht van T mobile een passende en structurele oplossing.  

Want de modem is mijn inziens waardeloos en de oorzaak van het probleem. 

 

 

Reputatie 7
Badge +14

Wifi garantie kun je niet krijgen. Als je een goede verbinding nodig hebt neem je een kabel of powerplugs!

Correctie @eric_2 Dan vergeet je de powerplugs, enige goede verbinding is de kabel, powerplugs kunnen ook ellende geven.

Reputatie 7

Hi @Lieke4

 

Ik denk graag mee! 95 Mbps op Wifi halen bij een 100 Mbps abonnement is echt uitzonderlijk goed. Ik begrijp dat je een Wifi versterker hebt. Het kan helpen om de versterker (bekabeld aangesloten) te gebruiken voor je Wifi en de Wifi op het modem uit te zetten. Als de TV echter maar 2 meter van het modem staat, dan wil ik adviseren om de TV bekabeld aan te sluiten. Dan weet je zeker dat je het optimale (100 Mbps) op je TV krijgt. 

 

Los van het Wifi verhaal, blijkt dit een issue van Netflix/T-Mobile. Je kunt de tips van het topic van Piotr gebruiken voro het Netflix issue. Voor Wifi tips verwijs ik hiernaar: Wifi tips.

Ik heb dit probleem ook pas 6 maanden en nog steeds geen oplossing. Probleem via televisie proberen op te lossen, reparatie service van Mediamarkt 2 x over de vloer gehad, bekabelde oplossing geprobeerd, maar kabel voor niks gekocht, oplossingen van T-mobile geprobeerd door ander kanaal van wifi in te stellen, via de router,

 

….. maar 6 maanden later nog steeds geen oplossing. Het is werkelijk treurig. T-mobile, met ‘beste weet ik veel wat’: nou beste service kunnen ze wat mij betreft heel lang vergeten. En ergste vind ik nog wel dat als je probeert te bellen, je altijd het bericht krijgt dat net op dat moment een heel druk tijdstip is en dat je het beter later kunt proberen. E-mail sturen kan niet. De chat is een lachertje en dit forum, met alle respect, stuurt je ook alleen maar van het kastje naar de muur. 

 

Nee, anno 2020 is één van de grootste telefoon en internet aanbieders niet in staat om een minimum kwaliteit aan service te verlenen en een ‘stabiele’ internet te leveren. Glaskabel…. laat me niet lachen. Rooksignalen werken nog beter.

 

Het is dat andere aanbieders 10 keer duurder zijn of minstens even slechte klantenservice bieden. En iedereen slikt het maar.

 

Werkelijk treurig…

 

Ik ga maar een boek lezen     

Reputatie 1

Ik heb als toevoeging nog dat de lijst met foutcodes steeds uitgebreider wordt, wat mij doet vermoeden dat een oplossing verder weg is dan ooit. Ik probeer af en toe nog eens in te loggen via de playstation en kreeg gisterenavond de volgende meldingen allemaal in 1 keer op het scherm:

tvq-nw-104

tvq-st-115

tvq-st-122

tvq-st-128

tvq-st-138

tvq-st-146

Ik weet niet wat T-Mobile en Netflix er samen aan proberen te doen maar heel serieus wordt het in ieder geval niet genomen. Bak de Netflix functie desnoods als zender in zoals de meeste aanbieders in NL. 

Reputatie 7
Badge +16

Hi allemaal, het is niet een update waar we op gehoopt hebben, maar ik wil wel eerlijk met jullie zijn: op dit moment lijkt het er niet op dat we een fix hebben voor Netflix fout NW2-5. 

Er is heen en weer contact geweest tussen onze engineers en die van Netflix en daaruit is jammer genoeg geen eindoplossing gekomen. Ik hoop oprecht met jullie mee dat er de volgende keer wel positief nieuws naar buiten komt, maar dat durf ik niet te zeggen. Het aanbieden van Netflix als losstaande zender is al vaker besproken, maar dat kan nog niet begrijp ik van collega's.

Voor nu kun je in dit topic een workaround vinden middels DNS-wijziging.

Ik sluit me aan bij het kamp schuldige is niet T-mobile, maar wellicht kunnen ze helpen.

Setup:

T-mobile thuis met draytek router vaste kabel (met splitter) naar de TV

TV: Sony Bravia vastebekabeling ingesteld fixed IP DNS 8.8.8.8 / 8.8.4.4 netwerk werkt

Alle apps op de TV (behalve Netflix) geen enkel probleem, Youtube prima, Disney+ prima, mijn radio prima. Alleen netflix heeft vaker wel dan niet een NW-2-5 error. Controle van netwerkinstellingen vanuit Netflix geeft dan aan geen verbinding te kunnen maken met de eigen servers, maar vind ook dat er wel een prima netwerkverbinding is. Dat lijkt mij dat ergens een fout optreed in het opzetten van de tunnel.

 

Ik vermoed (maar dat is slechts een vermoeden) dat het kan liggen aan de verkeerde tijd op de TV. Helaas heeft Sony in al wijsheid besloten dat niet iets is waar de klant zich druk om moet maken dus de klok aanpassen kan niet.

 

Vandaag weer met Netflix aan de chat gehangen. Zelfde riedel als altijd reset de TV (stekker er uit)

Router uit (stekker er uit) 3 minuten wachten alles aanzetten en Hoera het werkt weer. Klinkt mij als een workaround en geen oplossing (Dit riedeltje heb ik elf al wel vaker uitgevoerd en zelfs een fabrieks reset van de TV). Binnen enkele dagen (of morgen al) hebben we het zelfde probleem weer.

Wat ik echt niet begrijp is dat als alles prima werkt behalve Netflix, Netflix het dan toch naar de internet provider schuift. ‘t is jammer dat Disney+ zo’n beroerd aanbod heeft ander had ik netflix opgezegd.

 

Affijn als T-Mobile nog tips voor de router heeft, Ik hoor het graag. Deze is nu redelijk standaard ingesteld

Reputatie 7
Badge +16

Hoi @bjornschothuis, ik weet niet hoe het vanuit onze kant op dit moment op te lossen is, de DNS-workaround daargelaten. Wat ik wel heb gevonden - en vergeef me als dit helemaal niet werkt bij jouw type Sony TV - is een manier om toch de tijd aan te passen in de TV instellingen. Onderstaande heb ik ‘gejat’ van de Sony support en lijkt aan te geven dat het mogelijk is door je TV offline te zetten (geen Internetverbinding).

Afhankelijk van je situatie, kun je de volgende instellingen wijzigen:

Als tijdsynchronisatie is ingesteld om de tijd van het netwerk te gebruiken
 OPMERKING: Als u uw huidige instelling niet weet, bevestigt u dit door Time synchronization (Tijdsynchronisatie) in te stellen na stap 3 hieronder.

Ga als volgt te werk om de tijdzone in te stellen.

 1. Druk op de knop HOME op de afstandsbediening.
 2. Selecteer Settings (Instellingen).*
 3. Selecteer Date & time (Datum en tijd) in de categorie SYSTEM PREFERENCES (Systeemvoorkeuren).
 4. Selecteer Time (Tijd).
 5. Selecteer Set time zone (Tijdzone instellen) en selecteer vervolgens de juiste stad.

Als de BRAVIA-TV niet op internet is aangesloten

Ga als volgt te werk om de juiste tijd in te stellen.

 1. Druk op de knop HOME op de afstandsbediening.
 2. Selecteer Settings (Instellingen).*
 3. Selecteer Date & time (Datum en tijd) in de categorie SYSTEM PREFERENCES (Systeemvoorkeuren).
 4. Stel Automatic date & time (Automatische datum en tijd) in op Off (Uit).
 5. Druk op de knop RETURN om terug te keren naar het menu Date & time (Datum en tijd).
 6. Selecteer Time (Tijd).
 7. Selecteer Set time zone (Tijdzone instellen) en selecteer vervolgens de juiste stad.
 8. Druk op de knop RETURN om terug te keren naar het menu Time (Tijd).
 9. Selecteer Set time (Tijd instellen) en stel de juiste tijd in.

*OPMERKING: Voor Android Oreo (OSV-O) staat het Instellingen-pictogram in de rechterbovenhoek.

Nogmaals, als dit niet bijdraagt aan een oplossing, dan wil ik me op voorhand excuseren. Ik probeer zo goed mogelijk mee te denken, maar het kan natuurlijk per TV verschillen, zoals je eigenlijk al direct aangeeft. Ik ga verder zoeken en mocht ik iets tegenkomen waar jij, of een andere user, baat bij heeft, dan post ik het meteen in dit topic.

Alvast een prachtig weekend toegewenst!

Ik ben ook maar een correspondentie met Sony gestart omdat mijn vermoeden van de verkeerde tijd toch wel wat steviger wordt. Het niet kunnen aanpassen van de tijd gooit daarbij zand in raderen. Affijn... Ik had dit zelf al gevonden en thuis naar (tot nog toe tevredenheid) aangepast i.e. nog geen melding meer gezien dat ethernet niet verbonden is en een streamingdienst niet werkt. Maar op mijn vraag waarom Sony dit zo bedacht heeft krijg ik de workaround weer als oplossing terug. Onderstaand is de “Oplossing” van Sony. Te treurig voor woorden maar doe er u voordeel mee.
 

Geachte heer

Bedankt dat u contact heeft opgenomen met Sony Support. 

Om uw internetprobleem op te lossen, verzoeken we u de volgende stappen uit te voeren:

Stap 1: Fabrieksinstellingen herstellen

Afhankelijk van uw televisie:

 • Ga naar Home - Instellingen - Opslag en Herstel – Fabrieksinstelling: voer deze uit
 • Ga naar Home - Instellingen - Apparaatvoorkeuren - Fabrieksherstel - Fabrieksinstellingen terug zetten - Alles wissen.

Stap 2: landinstelling België

Na het herstellen van de fabrieksinstellingen, moet u uw televisie opnieuw instellen. Bij de landinstellingen, selecteer de optie België.

Eenmaal terug op het startscherm (HOME), ga naar datum en tijd in uw instellingen.

Selecteer eerst automatisch tijd instellen en dan netwerk tijd. Eenmaal de tijd en datum correct zijn ingesteld, kan uw toestel verbinding maken met het internet.
 

Met daarbij de opmerking:
We willen u helaas informeren dat het hier om een tijdelijke oplossing gaat. U kunt Nederland niet selecteren bij de landkeuze omdat het voor storing zorgt. Sony is bezig samen met de providers hiervoor een oplossing te vinden.

Is er misschien een stapsgewijs plan oid om te draytek modem poorten goed te maken voor netflix?

 

hier nl ook problemen met netflix zowel bekabeld als via wifi… ook gecorrespondeerd met netflix, tmobile, kastje en muur... 

 

tijd op de tv (Sony Bravia 65’) is goed ingesteld. 

 

Ik ben geen Ict’er dus dat zegt ook genoeg denk ik… ;)))

 

 

Beste leden.

Ik sluit me ook maar eens aan.

Ik heb het eens goed doorgelezen en de problemen komen overeen met die wat ik heb helaas.

En ook ik heb al alles geprobeerd wat er maar te proberen valt, nu vraag ik me toch af of dit probleem alleen bij mensen voorkomt met een glasvezel netwerk en of er ook mensen tussen zitten met een gewoon netwerk.

Ik zelf heb ook een sony bravia smart tv en het rare is overal werkt netflix perfect behalve op de tv.

Dus of het ligt aan de netflix app, of aan de android software van sony, of aan het netwerk van T-mobile.

Nu werkte het bij mij perfect tot dat ik pas de tv een update heb gegeven en dus nu geen statisch netwerk meer kan instellen op mijn tv aangezien er een fout in die instelling zit waardoor ik de optie niet kan doorzetten.

Ik ben eens benieuwd hoeveel mensen het probleem ervaren op een glasvezelnetwerk en hoeveel mensen of een normaal netwerk.

Sorry voor het late reageren, 

ik ben er achter de schermen wel even mee bezig geweest en had er ff helemaal genoeg van.…

contact gehad met Tmobile “internet werkt overal goed, dus wij leveren onze diensten”, netflix “op je laptops, tablets en telefoons werkt het wel dus ligt het aan tmobile en sony...” en uiteindelijk ook sony “tv werkt goed, andere stream-apps doen het wel maar het ligt vlg ons aan de poortforwarding in je modem (draytek vigor)….”

 

met deze laatste info heb ik van iemand een zyxel T50 modem kunnen lenen. En warempel….probleem opgelost…..!

 

wederom contact met tmobile. Daar moet je dan een technische discussie aangaan met een callcenter medewerker die bij voorbaat al zegt geen technische kennis te hebben. Tussendoor moeten ze hun technische afdeling raadplegen, daar zitten weer weken tussen. Dan moet je van hen weer de Tv tig keren naar fabrieksinstellingen brengen, als landinstelling België instellen (ik woon in Limburg), interne tijd Vd draytek modem opnieuw moeten instellen…… dit werkt allemaal niet.

 

ook krijg je een heel verhaal, dit vindt je ook terug in deze community, over hoe je zelf de poortforwarding van je modem kunt veranderen. Echter ga ik hier zelf niet aan beginnen, ik werk wel in de techniek maar ben geen ict’er. 

 

vervolgens zeggen ze dat je een zyxel t50 kunt kopen voor 175euro.…

 

uiteindelijk gedreigd met overstappen naar ziggo en dan krijg je opeens wel een nieuwe modem…..

 

al met al in totaal een dik half jaar bezig geweest maar uiteindelijk is het (door mijzelf) opgelost. Maar er moet niet veel meer gebeuren willen ze mij nog als vaste klant alsnog verliezen.…

 

afijn ik hoop dat jullie hier wat aan hebben…

 

fijn weekend!

Hey goed om te horen.

Maar dan zou het netjes zijn van T-mobile thuis dat ze bij de mensen die er last van hebben juist die modem's te gaan omwisselen.

Ik heb gisteren zelf nog een mail naar sony gestuurd inverband met de slechte updates aangezien iedere update wel 1 nieuwe fout met zich mee brengt en ook om het feit dat Netflix niet fatsoenlijk werkt.

Maar bedankt voor de info ik ga hier ook ff werk van maken bij T-mobile zelf.

Fijn weekend.

Hallo allemaal,

Naar aanleiding van dit topic heb ikzelf actie ondernomen met het gewenste resultaat. Ik zal het hieronder uiteenzetten voor een ieder die hier nog inzit.

Sinds een langere periode werkte Netflix niet meer op de Playstation 4 en XboxOne (dat kan inmiddels zomaar een jaar zijn). Nu dacht ik in eerste instantie dat er vanuit Playstation, Xbox of Netflix een update zou komen die dat zou oplossen, die update kwam alleen nooit.

Ik had op dat moment een Drytek Vigor modem en heb alle variabelen getest. Op de PS4 en Xbox werkte Netflix bekabeld of op WiFi niet. Dit werkte wel via een hotspot (de Netflix app is dus geupdate). Daarnaast werkte bekabeld of via WiFi Netflix wel op de laptop, PC, tablet en op mobiel.

Naar aanleiding van dit topic (dank aan BrianFrederiks) heb ik ook een Zyxel T50 aangevraagd en vanaf dat moment starte direct de Netflix weer op vanaf de PS4.

 

Wat precies het verschil ook moge zijn tussen de twee modems en beveiligssleutels weet ik niet, maar ik deel graag de ervaring dat dit wel de oplossing is. Dat dit ook het probleem kan zijn van een SmartTV kan ik mij heel goed voorstellen. Doe er jullie voordeel mee en vervang jullie Drytek Vigor modem zodra jullie hier ook tegenaan lopen.

 

Groeten van een T-mobile klant :)

Reputatie 1

Hallo allemaal,

Naar aanleiding van dit topic heb ikzelf actie ondernomen met het gewenste resultaat. Ik zal het hieronder uiteenzetten voor een ieder die hier nog inzit.

Sinds een langere periode werkte Netflix niet meer op de Playstation 4 en XboxOne (dat kan inmiddels zomaar een jaar zijn). Nu dacht ik in eerste instantie dat er vanuit Playstation, Xbox of Netflix een update zou komen die dat zou oplossen, die update kwam alleen nooit.

Ik had op dat moment een Drytek Vigor modem en heb alle variabelen getest. Op de PS4 en Xbox werkte Netflix bekabeld of op WiFi niet. Dit werkte wel via een hotspot (de Netflix app is dus geupdate). Daarnaast werkte bekabeld of via WiFi Netflix wel op de laptop, PC, tablet en op mobiel.

Naar aanleiding van dit topic (dank aan BrianFrederiks) heb ik ook een Zyxel T50 aangevraagd en vanaf dat moment starte direct de Netflix weer op vanaf de PS4.

 

Wat precies het verschil ook moge zijn tussen de twee modems en beveiligssleutels weet ik niet, maar ik deel graag de ervaring dat dit wel de oplossing is. Dat dit ook het probleem kan zijn van een SmartTV kan ik mij heel goed voorstellen. Doe er jullie voordeel mee en vervang jullie Drytek Vigor modem zodra jullie hier ook tegenaan lopen.

 

 

Groeten van een T-mobile klant :)

 

Heel hartelijk bedankt voor deze oplossing. Hier ook het modem vervangen naar een Zyxel T-50 en inderdaad, Netflix start direct op!

Reputatie 7
Badge +16

Geweldige oplossing @MVB1, voor degenen die nog gebruik maken van een Draytek en dit probleem ondervinden: laat het hieronder weten + graag een screenshot van de foutmelding (NW-2-5) en stuur me meteen een privébericht met het MAC-adres en serienummer van de Draytek. 

Gevraagde gegevens kun je vinden op de achterkant van het modem: 

Zodra ik de info binnen heb, onderzoek ik meteen wat wel en wat niet mogelijk is - ik kan hier nog geen garanties op bieden omdat dit via een voorstel ingediend wordt. Ik kom hier zo snel mogelijk op terug, beloofd!

Reageer