Beantwoord

geen internet


Reputatie 2

Goedendag,

vanaf vanmiddag ineens geen internet meer, alles uit en aangezet, modem gereset, mediaconverter volgens stappenplan schuifjes omgezet, deze lijkt wel in orde te zijn met de lampjes die horen te branden,uiteindelijk niks helpt en reageert niet, ik ben ten einde raad… kan er gekeken worden naar de verbinding? Veel dank alvast!

icon

Beste antwoord door kooszoeteweij1 16 August 2023, 09:34

Bekijk origineel

54 reacties

Reputatie 2

Goedemorgen! Het ongelofelijke is gebeurd, het internet werkt weer!

vanaf mei offline geweest en de (kpn)monteur die vandaag langs kwam heeft het opgelost door een nieuwe poort in gebruik te nemen? Hartelijk dank!!!

 

Reputatie 7
Badge +9

Hey @kooszoeteweij1, wat een ontzettend goed nieuws is dit zeg! Dit heeft erg lang geduurd maar eindelijk is het opgelost. Mag ik je bedanken voor al je geduld en positiviteit de afgelopen periode!

Ik ga de gehele periode dat je geen diensten hebt voor je vergoeden, het enige wat ik nodig heb is een akkoord op de data. Klopt het dat je vanaf 23-05 tot en met 16-08 geen diensten gehad hebt? Zo ja, dan zet ik deze vergoeding direct voor je in gang. 

Reputatie 2

Ja dat klopt inderdaad, de data klopt!
Fijn dat je gelijk dit wil vergoeden, jij bedankt voor de support en hulp enzovoorts!!! Many thanks!

Reputatie 7
Badge +9

@kooszoeteweij1 bedankt voor je snelle reactie en confirmatie.

Ik heb de vergoeding voor je in orde gemaakt. Een deel zal worden verrekend met je maandelijkse factuur. Het overgebleven bedrag zal teruggestort worden op je rekening. Dit is allemaal terug te zien op een volgend factuur! Hier zul je ook nog een bericht over krijgen.

Reageer