Download snelheid veel te laag en inloggen gaat niet met mijn email adres.

  • 19 December 2022
  • 42 reacties
  • 521 Bekeken

Ik heb al een half jaar een abbonement bij T-mobile. 

Ze krijgen hun shit gewoon niet opgelost, de klantenservice is zo bar en bar slecht ongelofelijk.

Ik betaal voor een 1000mbps netwerk en ik krijg maar 500mbps binnen. Al 100000 keer speed tests op moeten sturen en al aantal keer monteur langs geweest en weer krijg ik te horen dat ik een speedtest met kabel moet doen en screen shots sturen. Dit is de beknopte uitleg, ik heb namelijk echt geen zin meer om het hele verhaal te doen. 

Ook moest ik op een gegeven moment bij het inloggen een abonnement koppelen ineens en dat moest ik doen anders kon ik niet door naar de hoofdpagina. Dat heb ik gedaan en toen werd ineens het email adres van mijn vriendin haar mobile telefoon het hoofd email adres. Nu moet ik dus voor mijn account inloggen met mijn email adres en mijn wachtwoord. Ook het wijzigen van mijn email lukt niet want die behoord al tot een ander abonnement terwijl er maar 1 abonnement is en dat is Thuis. Haar mobile abonnement gaat pas in maart in en staat ook nog niet gekoppeld aan mijn account want die staat er niet tussen. Elke keer moet ik hier weer opnieuw voor mailen omdat er niks mee gebeurd. Dan krijg je uit het niets een keer een mailtje om je wachtwoord te wijzigen.. zet eens mensen weg met hersenen.

Ook als ik tv kijk en ik spoel een stukje terug dan kan ik niet meer vooruit spoelen (niet verder dan dat het programma live is en dat hoeft niet maar wil wel kunnen spoelen waar ik naar toe wil tot de grens waar het programma live is) 

T-mobile heeft genoeg tijd gehad om het op te lossen en telkens komt er weer onzin shit van de klantenservice. Als het deze maand nog niet is opgelost dan ga ik de automatische incasso's stop zetten bij de bank en ik betaal daarna ook die kosten niet meer, dit is dan de korting die ze hebben gegeven


42 reacties

Reputatie 7

Hi @Daniel266, ik had heel graag een andere ervaring gelezen! Hartstikke goed dat je deze punten opnieuw aansnijdt, zodat we dit definitief kunnen oplossen. Je hoort te allen tijde van een goede snelheid te genieten, dus wilde ik eerst voor je achteraan gaan. Mijn collega heeft hier vandaag al een nieuw verzoek voor ingediend bij onze technische dienst en houdt dit voor jou in de gaten. De technische dienst gaat er alles aan doen om dit verder aan te pakken en hier dieper in te duiken. Zodra je helemaal probleemvrij bent, dan verneem ik dat graag en ga ik voor je kijken naar een passende vergoeding. Wanneer je voor een 1 Gbit/s abonnement betaalt, hoor je inderdaad ook deze snelheid te behalen.

Ook is er een verzoek uitgezet naar onze technische dienst om het issue met het e-mailadres aan te pakken.

Tot slot wil ik je verder helpen met het stukje omtrent tv. Ervaar je dit probleem bij elke zender of bij specifieke zenders? En ervaar je dit enkel bij opnames die op dat moment nog live bezig zijn of geldt dit voor alle opnames? Als je hier nog op terug kunt komen, dan kan ik dit verder voor je uitpluizen en verhelpen. 

Excuses voor het ongemak, we gaan er achteraan! ❤

@Lisa 

Hoi Lisa,

Het probleem is nog steeds niet verholpen. Ik word alleen weer dood gegooid met emails en smsjes om weeeer een afspraak in te plannen met een monteur

 

Wat betreft de tv. Dat is bij elke zender

Reputatie 7
Badge +4

Hoi @Daniel266,

Goed dat je hierop terug komt! Onze technische dienst heeft een sterk vermoeden dat je Archer TP link problemen veroorzaakt. Kan je deze, bij wijze van test, er tussenuit halen en je apparaten direct bekabeld op het modem testen?

Om je erbij te helpen heeft onze technische dienst ook een monteur van Guidion voor je aangevraagd. Mocht het je lukken zonder de monteur dat is dat ook helemaal goed natuurlijk. 

Ik ben benieuwd naar het resultaat!

@Cal 

Kijk dit is precies wat ik bedoel.

Heb al honder duizend keer aangegeven dat het niet aan mijn facking apparatuur ligt. Dat is gewoon goeie shit. Daarnaast heb ik ook al honder duizend keer aangeven dat bij de meetingen alle apparatuur word afgekoppeld en met een patchsnoer sta ik naast het modem met mijn laptop aangesloten op het modem. Het heeft dus niks te maken met mijn installatie voor de miljoenste keer. Dit zegt de monteur zelf ook dus je hoeft geen nieuwe monteur te sturen. Daarnaast wanneer gaat de technische dienst weer eens bellen en de telefoon wel een aantal keer over laten gaan zodat ik kan opnemen?????????????????????????????

 

En het mail adres is nog steeds niet gefixt, hoe moeilijk kan het zijn man jezus christus wat een slechte provider zijn jullie. Jullie hebben jullie eigen systeem niet eens in de hand.

Ik wil het email aders veranderen en dan staat er dat die al behoord bij een ander abbonement. Dat is onmogelijk

Reputatie 7
Badge +8

@Daniel266 Ik snap volledig je frustratie, maar zullen we hier communiceren zonder scheldwoorden? Dank je wel. Ik heb meteen ook gekeken hoe het zit met de genoemde issues, maar dit is nog in behandeling bij de specialisten. Weet dat we het probleem ook zo snel mogelijk opgelost willen hebben voor jou en je weer blij zien! 

Nog steeds niet opgelost. Ik hoor er zelf niks meer van

Reputatie 7
Badge +4

Hoi @Daniel266, het lukt de technische dienst niet om verder te komen omdat de technische dienst nog steeds verwacht dat de Archer het probleem veroorzaakt. Mocht je geen monteur langs willen laten komen dan willen zij je graag vragen om het Zyxel modem in de originele opstelling aan te sluiten en direct bekabeld speedtesten uit te voeren waarop specifieke informatie zichtbaar is. Omdat ik niet alle informatie terug kon vinden in speedtest die je voorheen naar ons hebt opgestuurd wil ik je graag vragen om het volgende naar ons op te sturen:

- Ga via een browser naar www.speedtest.net/apps en download de app voor het device waarop je de speedtest wil uitvoeren
- Sluit alle programma's af voordat je de snelheidstesten start, vergeet niet een eventuele VPN uit te schakelen
- De computer of laptop dient bekabeld te zijn aangesloten
- Voer de speedtest uit. Voor een goed beeld is het het beste om op verschillende doelservers te testen. Onder de grote GA knop kun je een server kiezen. Is de snelheid ver onder wat het zou moeten zijn? Voer dan nogmaals een speedtest uit op hetzelfde device met minimaal vijf minuten tussen de speedtests.
- Maak minimaal twee screenshots, van speedtesten op verschillende doelservers en zorg dat je hele bureaublad zichtbaar is inclusief je verbindingstype (het is belangrijk om te kunnen zien dat er bekabeld getest is)
- Maak een screenshot van het taakbeheer (Task Manager, op Windows) of activiteitenmonitor (Activity Monitor op iOS):
In Windows vind je deze door op CTRL+ALT+DEL te drukken; kies voor meer details als deze niet direct zichtbaar zijn
In Apple MacOS kan je zoeken op "Activity Monitor" vanuit het Spotlight zoekvenster
- Maak een screenshot van de IPconfiguratie:
Windows: Via de zoekfunctie onder sneltoets “Windows + R", typ in: ‘’cmd’’ en druk op enter (of zoek naar Opdrachtprompt/Command Prompt in het Startmenu). Typ na het openen in: ipconfig/all en druk op Enter
Apple MacOS: Via de Finder of het Spotlight zoekvenster de Terminal app openen. Typ in: /sbin/ifconfig en druk op enter. Dit geeft alle verbindingen weer die het device op dat moment heeft.

 

Daarnaast geef je in jouw vorige bericht aan dat je ook een probleem hebt met het inloggen in je My T-Mobile Thuis Account. Omdat ik hier voorheen niet bekend mee was ben ik er zojuist voor je ingedoken en na een aantal wijzigingen is het mij gelukt om je account geschikt te maken voor inloggen én koppelen. Graag raad ik je aan om het koppelingsproces te voltooien via de optie de volgende optie: Abonnement toevoegen. Mocht het je nog niet lukken om in te loggen op het niet-gekoppelde account, dan kan je vanaf nu een wachtwoord aanvragen via: Inloggegevens Opvragen.

In ieder geval zou dit helemaal moeten lukken en ik hoop ook snel meer voor je te kunnen betekenen met het snelheids-probleem. Sorry, ik weet dat dit niet jouw beoogde vervolgstap is alleen moet ik ook roeien met de riemen die ik heb. Ik hoop dat ik ook voor dat tweede probleem je snel kan helpen dé oplossing te vinden!

waarom blijven jullie zijken over hetzelfde. Ik heb gezegt heel duidelijk en al heel vaak dat de speedtesten niet worden gedaan met de router. De speedtest word rechtstreeks van het modem gepakt. De archer hangt er dan niet aan en alles is in orginele opstelling. Dat heeft de monteur ook gedaan. Daar is hij speciaal voor langs geweest. Dus daar kunnen jullie niks meer op steken. Ook niet op de archer en op mijn systeem etc. Etc. Alles uit zorgvuldig getest door de monteur.

Ook het inloggen is nog steeds niet opgelost

Ik ga de bank opdracht geven dat de automatische incassos worden stopgezet

Speedtesten zijn al 1000 keer gedaan door mij en door de monteur in zijn verschillende bezoeken. Dat stadium zijn we voorbij. Nu is het tijd om iemand van tmobile aan het werk te zetten om het systematisch uit te zoeken. Maar zoals de monteur zegt is het niet bij mij binnen. De testen zijn gedaan in de orginele opstelling zonder archer aangesloten dus daar gaan we vanaf nu over ophouden.

 

Reputatie 7
Badge +9

Hey @Daniel266, ik had graag een andere ervaring gelezen. Ik wil dit graag voor je oplossen! Ik heb dit issue opnieuw doorgespeeld naar onze techneuten. Zij gaan hier zo snel mogelijk mee aan de slag. Als ik een update hier van krijg, laat ik het meteen weten.  

Hey @Daniel266, ik had graag een andere ervaring gelezen. Ik wil dit graag voor je oplossen! Ik heb dit issue opnieuw doorgespeeld naar onze techneuten. Zij gaan hier zo snel mogelijk mee aan de slag. Als ik een update hier van krijg, laat ik het meteen weten.  

Hoi Tommie,

 

Ik krijg weet een mail voor een monteur. Ik word hier zo moe van. Graag de technische dienst rechtstreeks met mij laten bellen en meer als 1 keer over laten gaan.

 

Ik ga de automatische incassos stop laten zetten het is wel goed geweest na 3 kwart jaar bijna

@Tommie 

We kunnen natuurlijk ook een andere afspraak maken. ik behoud dit 1gbit/s abonnement voor de prijs van een 400mbit/s abonnement. de afgelopen maanden worden ook in mindering gebracht op terugwerkende kracht.

Reputatie 7
Badge +9

Hi @Daniel266, wij sturen opnieuw een monteur aan om het issue op te sporen. We kunnen het niet van een afstand oplossen. Het is ook niet mogelijk dat de technische dienst je persoonlijk op belt. Ik wil natuurlijk dat je kan genieten van de volle snelheid. Hiervoor moeten we wel weten waar het probleem zit. Zonder monteur op locatie kunnen we dit niet opsporen. Ik wil dit graag voor je oplossen, maar wij kunnen niks doen als er geen monteur komt. 

@Tommie 

De monteur is hiervoor al 3 keer langs geweest. Hij geeft ook aan dat het probleem niet bij mij binnen zit.

Dit staat ook op zijn laatste werkbon.

Ik kan dus niet weer vrij nemen van mij werk terwijl al is geconstateerd dat het niet bij mij binnen zit

Reputatie 7
Badge +9

Hey @Daniel266, ik zie dat je een eigen modem hebt aangesloten. Wij kunnen alleen werkzaamheden of toubleshoots verrichten met ons eigen apparatuur. Niet met eigen apparatuur. Het probleem zit dus wel binnenshuis. Als je onze modem aansluit, en je eigen modem weghaald, behaal je dan wel (bedraad) de gewenste snelheden? Zo kan je constateren waar het probleem vandaan komt.

@Tommie 

Ik heb geen eigen modem. Helaas.

Ik heb het zyxel modem.

Jouw verhaal gaat niet op.

Deze onzin is zo extreem erg dat je er gewoon van gaat lachen uit boosheid

@Tommie 

Heb het al vaak verteld maar word eigenwijs niet opgeslagen ofzo

Opstelling:

- glasvezel kabel komt binnen en is afgewerkt op een kastje

- van dit kastje gaat er een glasvezel kabeltje naar een converter

- van de converter gaat er een goede cat6 kabel naar het zyxel modem

- van het modem gaat er een goede cat6 kabel naar mijn tp link archer router

- alle internet aansluitingen in mijn woning gaan naar de tp link router

 

Een vrij normale opstelling Zoals je ziet.

MAAR nu komt het belangrijkste voordat jullie weer dingen gaan roepen.

De meetingen van de snelheid word alsvolgt gemeten

- tp link archer word van het modem losgekoppeld 

- met een goede cat6 patchsnoer van ongeveer 2 meter lang word er een meeting gedaan op poort nummer 1 van het modem (andere poorten zijn ook getest maar veen verschil)

- dit patchsnoer kan zo kort zijn omdat je met de laptop er naast staatmet

- de laptop is geschikt voor 1000mbps

- de monteur heeft ook meerdere andere kabels gebruikt. Langer en korter etc.

- de monteur heeft de kale basis installatie gemeten, het binnenkomende signaal zonder andere componenten of gekke fratsen of eigen spullen.

 

Dus voor de zoveelste keer aub ophouden nu met dat het aan mijn tp link ligt. Die hangt er constand aan en is een router maar de meetingen zijn zoal door mij als de monteur gedaan zoals hier boven omschreven 

 

Graag opnieuw naar het probleem zoeken en een keer iemand en de monteur geloven ipv telkens dezelfde riedel uitvoeren. Dit heb ik namelijk allemaal al verteld en laatste keer heb ik voor jullie speciaal de monteur alsnog geaccepteerd om het voor eens en voor altijd uit te sluiten dat het niet bij mij binnen zit. En wat word er vervolgens gedaan bij jullie. Niks, jullie nemen niet uit je eigen contact op. En er word maar weer een monteur gestuurd. Lekker makkelijk, lekker simpel. 

Reputatie 7
Badge +9

Hey @Daniel266, ik heb je modem uitgelezen en het enige wat bekabeld aangesloten is, is de Archer AX6000. Ook in de meting was te zien dat de demping van het ONT niet in orde was. Daarvoor moet een Guidion monteur langskomen. Dit probleem had ik op 1 februari al geconstateerd. Je hebt toen het verzoek om een monteur te laten komen, afgewezen. Ik stuur graag de monteur nog een keer aan, zodat we dit euvel kunnen oplossen. Ik snap de frustratie volkomen, alleen hiervoor moet er wel een afspraak ingepland worden met de monteur. Ik hoor graag van je terug.

@Tommie 

Er staat verder geen aparatuur aan dus het klopt dat je alleen de archer ziet.

Maar ik snap niet wat de monteur moet komen doen als hij dit al een paar keer heeft gecheckd zonder archer en direct op het modem en het daar niet aan ligt. Het modem is ook vervangen en daar zat ook geen verandering in

Reputatie 7
Badge +9

Hey @Daniel266, de demping van het ONT is te laag. Dit kan door een aantal oorzaken komen. De monteur kan dit onderzoeken, en hopelijk er voor zorgen dat de demping weer in orde wordt. Ik kan namelijk niet van een afstand zien waar de oorzaak vandaan komt. Vandaar dat we de monteur nog een keer langs moeten laten komen.

@Tommie 

Oke dan laat ik hem nog een keer komen

@Tommie 

Kan je een melding naar guidion sturen zodat ik een datum kan prikken

Reputatie 7
Badge +9

Hi @Daniel266, ik heb opnieuw de aanvraag ingedien. Hierover zul je snel een bericht krijgen. We wachten de afspraak af. 

@Tommie 

Ik heb nog geen mail ontvangen om een afspraak in te plannen 

Reageer