Beantwoord

Bestaand @vodafonethuis.nl adres migreren naar @t-mobilethuis.nl adres.

  • 4 March 2017
  • 3 reacties
  • 543 Bekeken

Reputatie 2
Goedemorgen,

Als ik het goed begrepen heb, komt aan het eind van het jaar mijn @vodafonethuis.nl e-mailadres te vervallen. Is het echter mogelijk om deze nu al te vervangen door precies hetzelfde @t-mobilethuis adres? Dan mag die van Vodafone al komen te vervallen.
icon

Beste antwoord door Jeroen 8 March 2017, 09:22

Bekijk origineel

3 reacties

Reputatie 2
Hoi HugoB,

Op dit moment is er al een alias met @t-mobilethuis gekoppeld aan je e-mail adres. Je kunt deze nu dus ook al gaan gebruiken. Het is niet mogelijk om nu al in individuele gevallen de @vodafonethuis.nl toevoeging te laten vervallen. Dat zal inderdaad pas aan het eind van dit jaar gaan gebeuren.
Reputatie 2
Top, als ik inderdaad een mail stuur naar hetzelfde adres maar dan @t-mobilethuis.nl komt deze gewoon aan in dezelfde mailbox. Ik heb echter een forward ingesteld naar een extern mailadres, want ik kijk niet dagelijks in die mailbox. Die werkt alleen voor het @vodafonethuis.nl adres en niet voor @t-mobilethuis.nl adres. Is daar nog wat aan in te stellen? Want ik kan het alias ook nergens terugvinden verder.
Reputatie 2
Hoi HuguB,

Daar is helaas op dit moment nog geen mouw aan te passen tot het moment dat het hoofd e-mail adres volledig is omgezet naar @t-mobilethuis. Dit zal dan toch even afgewacht moeten worden ben ik bang.

Reageer