Poll-time: wat zien jullie graag in de Wiki?

  • 1 March 2022
  • 4 reacties
  • 292 Bekeken
Poll-time: wat zien jullie graag in de Wiki?
Reputatie 7
Badge +16

De Community is er voor en door iedereen. Er is een hoop technische informatie te vinden, maar ook zat ruimte voor gezellige dingen. Het belangrijkste is dat elke user weet dat bepaalde informatie beschikbaar is en dat dit terug te vinden is in een specifiek topic/artikel.

Wat dit vergemakkelijkt is onze Wiki: dat is dé database waarin kennisartikelen gedeeld worden zodat je altijd zelf actie kunt ondernemen om een eventueel verbindingsprobleem te tackelen - en kom je er toch niet uit, dan springen de deskundige toppers je te hulp.


 

De Wiki is inmiddels al aardig groot aan het worden en omvat een prachtige verzameling van kennisartikelen. Het is natuurlijk minstens zo belangrijk om items toe te voegen waar vraag naar is, maar die wij als moderators nog niet scherp hebben: daarom deze poll. We hebben een voorzetje gemaakt in de poll. Plaats jouw voorstel graag als reactie hieronder, dan nemen we jouw idee meteen mee! 

Neem gelijk een kijkje in de Wiki en check de subs voor alle artikelen: 

 

Wat zie jij graag nog toegevoegd worden aan de Wiki?


4 reacties

Reputatie 6

Waardevolle vraag, @Jason.

Wat zien jullie inderdaad graag dat toegevoegd wordt? We helpen elkaar enorm met deze inzichten, dus laat je stem vooral horen! :nerd:

Reputatie 7
Badge +4

Toch nog even gestemd. Sneakpeeks van nieuwe ontwikkelingen en/of technologie die eraan zitten te komen en hoe T-Mobile daarop wil gaan inspelen. 
 

Reputatie 7
Badge +16

Thanks voor je toevoeging @Seccie, dat is inderdaad een interessante! De stembus blijft gewoon open dus mochten er meer ideeën zijn: wees van harte welkom! 😊

Reputatie 7
Badge +16

Wellicht is het topic ietwat onzichtbaar geworden, maar het staat elke user op de Community vrij om hierop te reageren: we maken graag gretig gebruik van jullie tips en adviezen! 😊

Reageer