Onderhoud van donderdag 11 op vrijdag 12 mei

  • 8 May 2023
  • 2 reacties
  • 421 Bekeken
Onderhoud van donderdag 11 op vrijdag 12 mei
Reputatie 7
Badge +16

We werken continu aan de verbetering van ons netwerk, zodat jij altijd optimaal kunt internetten, tv-kijken en bellen. We voeren daarom aankomende week onderhoud uit op ons netwerk in de nacht van donderdag 11 op vrijdag 12 mei.


 

Het onderhoud vindt ’s nachts plaats, tussen 01:00 uur en 06:00 uur.

 

Wanneer?

We doen het onderhoud ’s nachts tussen 01:00 en 06:00 uur. Je verbinding wordt tijdens deze nacht kort onderbroken. Je kunt dan niet internetten, tv-kijken en bellen. Dit duurt maximaal twintig minuten, daarna werkt alles weer zoals voorheen.

Let op: Staat de tv in je slaapkamer? De TV Box kan ‘s nachts aanspringen of een lampje laten branden. Ook kun je met je vaste telefoon in die tijd geen 112 bellen.

Wat moet jij doen?

Voor het onderhoud hoef je niets te doen. We doen het op afstand dus je kunt lekker blijven slapen. Mocht je een error op de TV Box krijgen, dan kun je dit oplossen door op de ‘ok-knop’ te drukken. Als dit niet werkt, dan kun je een powerflip uitvoeren op de TV Box. 

Als we klaar zijn

Na het onderhoud moet je soms zelf je modem (en/of Media Converter) nog even resetten. Haal hem minimaal 10 seconden van de stroom en sluit hem weer aan. Wacht tot hij weer is opgestart en klaar!

Verandert er nog iets?

Het onderhoud is er om alles goed en up-to-date te houden. Zichtbaar verandert er weinig, we zorgen er gewoon voor dat onze systemen stabiel blijven werken.

 

Alvast bedankt voor het begrip. Heb je vragen over het onderhoud? Reageer dan gerust op dit bericht!


2 reacties

Zou alles inmiddels weer normaal moeten  werken?

Bij ons komt er vanaf vanmorgen 9:00 uur namelijk geen signaal meer binnen. 

Dit gebeurt nu voor de vierde keer sinds wij vanaf januari  dit jaar klant zijn 

We worden er nu echt wel erg flauw van. 

Hopelijk wordt het dit keer snel opgelost.

Reputatie 2

Hallo,

Als ik het goed lees, vinden deze werkzaamheden komende nacht pas plaats? (nacht van 11 op 12 Mei).
Wellicht heb je te maken met andere issues?

Daarnaast een vraag van mij: worden deze “onderhoud aankondigingen” alleen op de community geplaatst, of krijg je deze ook per mail? (ik ben pas klant, en kijk niet elke dag hier😅).

Reageer