Mogelijke inlogproblemen My T-Mobile Thuis

Mogelijke inlogproblemen My T-Mobile Thuis

Toon eerste reactie

64 reacties

Hallo Tommie, 

Nee je conclusie is niet correct. Omdat ikzowel bij T-mobile en bij Tele2 een account had met hetzelfde e-mail adres kon ik bij T-mobile ineens niet meer inloggen. Het probleem is maar ten dele opgelost. Ik heb hiervoor 2 nieuwe e-mail adressen aangemaakt en aan medewerkers van beide diensten gevraag om mijn standaard adres te veranderen. Ik kan dus nu wel inloggen maar gebruik nu voor beide diensten een apart adres. Ik wil gewoon met mijn standaard adres kunnen inloggen. Het is heel hinderlijk dat mail van T-mobile (en van Tele2) nu op 2 andere adressen binnen komen. Ik hoop echt dat dit probleem wordt opgelost. Het heeft voorheen wel gewerkt. 

Hallo Tommie,

Even een aanvulling: Voorheen werkte het inloggen dus wel en ineens niet meer. Als ik “wachtwoord vergeten” aanklikte en mijn e-mailadres invoerde, kreeg ik de melding: “uw e-mailadres wordt niet herkend. Volgens de verschillende medewerkers die ik heb gesproken stond dit adres wel goed in het systeem. Als een medewerker mij een e-mail stuurde met een verificatiecode, kwam de mail dus ook niet aan bij mij.

Bij Tele2 kon ik nog wel inloggen met mijn standaard e-mailadres. Nadat ik ik daar mijn e-mailadres heb aangepast kon ik het ook niet meer terug zetten. De verificatiemail kwam ook niet meer aan.

Ik geloof dus ook zeker wat verschillende medewerkers mij hebben verteld. Het ligt waarschijnlijk aan een update van het systeem bij T-Mobile (en Tele2). De één na laatste medewerker zei zelfs dat het nu ophield en dat er NIETS meer voor me kon worden gedaan.

Ik heb de klacht en de gesprekken met medewerkers bijgehouden in een tekstbestand. Hier staan ook de oplossingen die zijn geprobeerd en niet werkten. een soort geschiedenis van het probleem dus. Ik wil dit (als je er wat aan hebt) best wel hier naar toe kopiëren. Of kan ik het op een andere maniet naar je sturen?

 

Reputatie 7
Badge +9

Hey @Wim.A, bedankt voor de verduidelijking.

Ik heb de voorafgaande gesprekken niet nodig. Wel wil ik dit voor je proberen op te lossen (T-Mobile kant). Kan je mij een privébericht sturen met je huidige e-mailadres en het e-mailadres wat je wilt gebruiken? Dan ga ik mijn best doen om dit op te lossen!  

Hallo Tommie,

Ik heb je inmiddels een privébericht gestuurd. Mocht je ook prive beantwoorden, Hoe zie ik dan dat er een privébericht voor me staat? Staat deze voor mij gewoon leesbaar in de lijst met berichten?

Reputatie 7
Badge +9

@Wim.A je krijgt een melding als ik je een privébericht heb gestuurd. Dit heb ik zojuist gedaan! 😊

Hallo Tommie,

Vandaag wilde ik kijken op dit forum of er al een antwoord van je stond. Ik kon niet meer inloggen. Hierna probeerde ik het met mijn “standaard” e-mailadres. Dit werkte nu weer zoals ik het graag wil. Klopt het dat je stappen hebt ondernomen waardoor alles nu weer goed staat? Ik heb hierover geen bericht gekregen.

 

gr, Wim A

Bedankt Tommie!!!

Ik zie nu pas dat je een privébericht hebt gestuurd. Bedankt voor je hulp! In kan nu weer inloggen met mijn standaard e-mailadres. Bedankt voor je hulp. Ik ben er blij mee.

Reputatie 7
Badge +9

Hey @Wim.A, bedankt voor je terugkoppeling. Ik ben erg blij dat het nu weer werkt zoals je wilt. Ik wens je nog een prettig weekend!😎 

Hoi @Tommie sinds donderdag probeer ik (weliswaar na lange tijd) ook My T-mobile Thuis abonnementsgegevens te bekijken (om glasvezelupgrade aan te vragen). Zowel in een verse browser als in de app, 'flasht' de pagina met abogegevens heel kort langs en eindigt dan met onderstaande error-pagina; inmiddels 3x klantenservice gehad die dit probleem zouden doorgeven maar gezien bovenstaande conversatie is dat niet gebeurd. Probleem is dat zij óók niet in mijn account kunnen om me zo aan te melden voor glasvezel en de deadline nadert.. zou jij mij alsjeblieft willen helpen?

 

Reputatie 7
Badge +9

Hey @JWKolkert, welkom op onze Community!

Goed dat je hiervoor aan de bel trekt, ik ben meteen voor je gaan kijken en ook ik krijg dit te zien als ik jouw abonnement wil bekijken. Dit heb ik nog niet eerder gezien maar wellicht kan ik het wel voor je oplossen. Ik heb zojuist je Thuis abonnement ontkoppeld. Zou je kunnen inloggen in My T-Mobile en kunnen klikken op “Ik heb nog een abonnement”, vervolgens je Thuis abonnement opnieuw koppelen. Lukt het daarna wel om je abonnement in te kunnen zien? 

Hoi @Tommie , dankjewel voor je snelle reactie en inzet!

Ik heb net opnieuw ingelogd en zie inderdaad mijn Thuis abo niet meer staan. Na "ik heb nog een abonnement" → Thuis te hebben geselecteerd, werden de laatste 5 cijfers van mijn rekeningnummer gevraagd ter verificatie. Dit ging mis met de melding "Te veel records gevonden" - zie screenshot (klikken op 'mijn rekeningunmmer klopt wel' resulteert in doorverwijzing naar de klantenservice). Wie weet is de originele foutmelding ook wel getriggerd door dit resultaat, dat ik op e.o.a. manier dubbel geregisteerd ben? Als je mijn rek. nummer of andere gegevens niet zelf kunt opvragen, stuur ik die graag in een privébericht naar je toe voor een debugsessie! 

 

Reputatie 7
Badge +9

@JWKolkert, bedankt voor je snelle reactie.

Stuur mij maar een privébericht, deze melding is op te lossen door een ander IBAN nummer, tijdelijk, in te voeren bij je Thuis abonnement. Dit kan ik voor je doen, zodra ik de verandering gedaan heb, kun je je abonnement opnieuw koppelen. Daarna kan je het IBAN nummer gemakkelijk weer terug veranderen! ik zie je berichtje tegemoet. 

Het kan voorkomen dat je inlogproblemen ervaart met je My T-Mobile Thuis account. In enkele gevallen treedt er een foutmelding op wanneer je enkel T-Mobile voor thuis en geen gelinkt mobiel abonnement hebt geregistreerd. Het hoeft zeker niet zo te zijn dat je ook daadwerkelijk issues ervaart, maar mocht dit wel zo zijn, weet dan dat wij er met man en macht aan werken om het te herstellen.

 

Indien je inlogproblemen ervaart, willen we je vragen om een berichtje met feedback/info achter te laten in dit topic. In de meeste gevallen helpt het resetten van het wachtwoord. Mocht ook dit niet lukken, dan zal je hoogstwaarschijnlijk een foutmelding ontvangen die aangeeft dat het e-mailadres niet herkend wordt. Geen zorgen, we gaan dit oplossen! 

 

Link om wachtwoord te resetten: My T-Mobile inloggegevens opvragen

 

 

Hallo, ik krijg de melding dat mijn emailadres niet herkend wordt. Ik heb nog niet kunnen inloggen bij Odido sinds de overgang van t-mobile. Kan ik nog geholpen worden met inloggen?

Reputatie 5
Badge +4

Hi @rozengard, ik ben gelijk met je mee gaan kijken en ik zie dat er inderdaad geen Mijn Odido account is met jouw e-mailadres. Je kan gelukkig gelijk een nieuw account aanmaken via onze website. Nadat je hier een account hebt aangemaakt op jouw e-mailadres kan je jouw abonnement koppelen en hier gelijk alle gegevens van inzien! 

Reageer