Beantwoord

blokkade IPTV op T54

  • 3 May 2024
  • 6 reacties
  • 97 Bekeken

  • heeft eerste post geplaatst
  • 2 reacties

In een topic heeft u het probleem*, exact hetzelfde wat ik dus ook heb, opgelost met een ffix namelijk IPTV blokkade op T54.
Wat die fix precies inhoudt is mij niet bekend.

Wilt u voor mij aub de fix ook uitvoeren?

*Tot een paar dagen geleden kon ik gewoon IPTV benaderen. Per 1 mei heb ik een odido tv en internet aansluiting, maar sindsdien werkt mijn IPTV niet meer.
Al het overige werkt wel goed.

icon

Beste antwoord door Waqqas 3 May 2024, 11:56

Bekijk origineel

6 reacties

Reputatie 7
Badge +15

Hallo @Khosro 

De fix was alleen van toepassing op IPTV van Odido maar ondertussen is die fix niet meer nodig, als het om IPTV van een andere provider gaat dan kan je het beste contact opnemen met de aanbieder.

De blokkade is door odido gelegd, dan moet ik bij derde zijn? Dit lijkt meer op overschatting te gooien, dan service verlenen.

Reputatie 7
Badge +15

@Khosro 

Er wordt niks door Odido geblokkeerd hierin, bij de meeste mensen is het vaak dat het nieuwe IP adres op een blacklist staat.

Hoe is het mogelijk dat op zelfde dag om 5 uur bij KPN alles goed werkt en bij de oversluiting naar Odido om11:00 uur hapert. 

Lang leve KPN.

Ik ga kijken hoe ik naar KPN terugkeren kan. 

 

Ik zit al tijdje bij odido en ervaarde in het begin ook problemen met de iptv. Dat is opgelost tot nu. Ik heb nu weer hetzeltde probleem met mijn iptv. Kan ik de fix krijgen

Reputatie 7
Badge +14

Er is geen fix. Iptv id nu eenmaal een merendeel illegale business en het serverpark van die aanbieders is verre van stabiel. Open daar een ticket dat ze jouw IP adres van de blacklist halen.

Reageer