Abonnement wijzigen? Wij helpen je!

Abonnement wijzigen? Wij helpen je!

Toon eerste reactie

1288 reacties

Reputatie 7
@Joery Heb ik voor je geregeld! Je hebt de TV Box met opnamefunctie binnen 5 werkdagen in huis. Jij kan dus snel ook in jouw slaapkamer genieten van de leukste programma's!

@inkt Ik heb zojuist een TV Box zonder opnamefunctie voor je besteld. Deze heb je binnen 5 werkdagen in huis. Veel kijkplezier!

@ferrarigek Ik kijk graag met je mee wat de situatie is en wat ik voor je kan betekenen. Kun je mij in een privébericht jouw postcode, huisnummer, geboortedatum en de laatste vier cijfers van jouw rekeningnummer sturen?

@twjoverbeek Dat kan! Je houdt dan ook je huidige voordelen. Let wel op dat je niet meer terugkan naar 20 Mbps. Je kunt jouw internetsnelheid wijzigen via My T-Mobile Thuis. Kom je er niet uit? Laat het me weten! Ik wilde meteen jouw vast Bellen uitzetten, maar ik zie dat mijn collega je al op en top geholpen heeft. Fijn dat je het al hebt kunnen regelen!

@meneerJV Ik heb jouw vast Bellen stopgezet. Let op: Het stopzetten van Vast Bellen heeft als gevolg het verlies van de telefoonnummer na 60 dagen. Binnen de 60 dagen kan het nummer nog teruggezet worden, dus mocht je dat willen dan hoor ik dat van je!

@thea2007 Leuk dat je aan de slag wilt met het opnemen van programma's! Ik heb meteen voor je gekeken of ik een TV Box met opnamefunctie voor je kon bestellen. Dit kan niet, omdat jouw internetverbinding hiervoor niet sterk genoeg is. Als ik een extra box voor je bestel, zal het beeld slecht worden. Omdat we jou willen beloven dat je met goed beeld TV kunt kijken, maar we dat in dit geval niet kunnen beloven, kan ik dus geen extra TV Box aan je geven. Sorry! Ik raad je de TV Anywhere App aan, mocht je daar nog vragen over hebben hoor ik het graag.
Reputatie 2
Jammer kan ik mijn internetsnelheid verhogen voor die 1 euro meer of moet ik wachten totdat mijn kortingperiode voorbij is
Goedenavond,


Ik heb bij jullie een t-mobile thuis abonnement met internet, tv en bellen. Nou maak ik niet tot nauwelijks gebruik van tv en bellen, dus dit wil ik graag uit zetten. Ik kan het niet zelf doen in my t-mobile, dus zouden jullie dit voor mij kunnen doen? 🙂
Reputatie 1
Hallo,

Ik heb laatst een bericht gestuurd dat ik 2 tv kastjes minder wou hebben.
Nu heb ik deze retour gestuurd en is me huisgenoot er toch achter gekomen dat ze wel graag tv wil hebben.. Zou ik er weer 1 extra bij kunnen krijgen?! 😅

Met vriendelijke groet,

Mylene
Hallo,

Ik wil graag dat mijn Unlimited Vast bellen Plus wordt stopgezet en ik heb begrepen dat het via hier kan.
Kunnen jullie dit regelen? Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Fabian
ik wil graag toch weer een extra tv box bestellen
Reputatie 7
@Thea2007 Je kunt je internetsnelheid nu al verhogen, dat is geen probleem! Dit heeft geen invloed op jouw korting. Je gaat dan dus wel 1 euro extra per maand betalen.

@Daphne234 Dat regel ik graag voor je! Ik heb zojuist jouw vast Bellen en TV uitgezet. Let op: Het stopzetten van Vast Bellen heeft als gevolg het verlies van de telefoonnummer na 60 dagen. Binnen de 60 dagen kan het nummer nog teruggezet worden, dus mocht je dat willen dan hoor ik dat van je! Ook ontvangen we de TV Box graagt terug. Kijk in ons retourtopic hoe je dit doet. Alvast bedankt!

@Myleneeee Natuurlijk, ik ga het voor je huisgenoot bestellen. Wil ze er een zonder of met opnamefunctie? Laat het me weten, dan ga ik aan de slag!

@liesaap Leuk! Ik ga er een voor je bestellen. Welke wil je hebben? Eentje mét of zonder opnamefunctie? Ik hoor het graag van je!
@Sterre zonder opname functie!
Reputatie 1
@Sterre Graag een zonder opnamefunctie 😁
Alvast bedankt!!
Ik ben al ruim 2 jaar klant bij jullie, maar doe helemaal niets met mijn bel-abonnement. Kan die uitgezet worden? En zijn er andere abonnementen die misschien beter passen bij mijn gebruik (vooral veel internet en af en toe televisie)?

Ik hoor het graag!
Reputatie 2
Verhoog hem dan maar, voor die 1 € meer, kijk ik daarna wel of ik een extra box neem. want las in de topic dat ik tv anywhere ook op chromecast kan zetten👌
Reputatie 1
Goedendag,

Zouden jullie ook kunnen helpen om de oude Draytek router in te wisselen voor de Mediaconverter en Huawei router?

Groetjes, Richard
Reputatie 7
@liesaap Yes, ik heb zojuist jouw TV Box zonder opnamefunctie voor je besteld. Deze heb je binnen 5 werkdagen in huis. Veel extra TV-kijkplezier!

@Myleneeee De TV Box zonder opnamefunctie heb ik voor je (huisgenoot) besteld! Leuk als extra kerstcadeautje voor haar? Ik zie al voor me dat jij met een grote glimlach het pakketje -omwikkeld met kersinpakpapier- aan haar overhandigd, en dat ze er een TV Box voor op haar kamer in vindt. Lachten toch! 😁 Hij is binnen 5 dagen bij jullie in huis, dus zorg ervoor dat jij als eerste de post ontvangt. 😉

@Sarah F Ik ga je helpen! Het vast Bellen heb ik in ieder geval alvast uit jouw abonnement verwijderd. Let op: Het stopzetten van Vast Bellen heeft als gevolg het verlies van de telefoonnummer na 60 dagen. Binnen de 60 dagen kan het nummer nog teruggezet worden, dus mocht je dat willen dan hoor ik dat van je.

Als je veel internet en weinig TV-kijkt, kan ik je aanraden om de internetsnelheid hoger te zetten, zodat je van sneller internet geniet. Ik zie dat jij nu 20 Mbit/s hebt voor € 23.50 per maand. Je kunt dit overzetten naar 50 Mbit/s, dat gaat €27 per maand kosten. Kijk je nooit TV, kan ik dit voor je uit je pakket verwijderen. Wil je toch liever af en toe TV-kijken, raad ik je aan om je TV-abonnement op 1 TV Box te laten staan. Laat me het weten wat ik voor je kan doen!

@Thea2007 Wist je al dat je heel gemakkelijk zelf je abonnement kunt wijzigen? De internetsnelheid verhogen kun je doen via jouw My T-Mobile Thuis account. Hier klik je op abonnementen > internet wijzigen. Laat je het weten als je er niet uitkomt? Ik help je graag wegwijs te vinden in jouw My T-Mobile Thuis.

TV Anywhere kun je inderdaad via een Chromecast naar jouw TV streamen. In ons TV Anywhere topic kun je hier alles over lezen!

@knirfie Het omwisselen van een Draytek voor een Huawei met mediaconverter is (nog) niet mogelijk. Gelukkig houden we de Draytek up-to-date en is dit ook een prima modem!
Hi Sterre,
As requested, I have sent my details to you to cancel the TV and fixed calls via PM. Appreciate your urgent help please.

thanks
Firat
Ik wil Interactieve tv, Vast bellen en interactieve tv box uitzetten
Reputatie 1
Hallo,

Is er toevallig ook een mogelijkheid om een router te krijgen 🤔
Mijn huisgenoten op de bovenste verdiepingen hebben bijna of helemaal geen wifi signaal..
Of moet ik dit bij een ander deel van het forum vragen 😓

Mylene
Dag,

Ik maak geen gebruik van tv en bellen. Graag had ik dit willen uitzetten. Volgends het start topic, zou ik dit zelf moeten kunnen doen. Helaas probeer ik het al een paar keer, maar lukt dit niet. Kunnen jullie dit zsm voor me regelen? Het lijkt er op dat door het proberen, ik inmiddels buiten de actieperiode ben gekomen en meer abbo ga betalen. Beetje jammer.

De tv-box, met afstandsbediening end hdmi kabel gaan natuurlijk retour. Kan je zorgen dat ik de retourbox toegestuurd krijg? Alvast bedankt

Met vriendelijke groet,
Pieter
goeie dag wij zijn sinds een week klant bij jullie met alles in 1
zijn tevreden met het abonnement maar er zijn 2 problemen de wifi is op de slaapkamers erg slecht de monteur zei dat jullie een wifi versterker in bruikleen leveren
en het 2e probleem is de tv box bij onze vorige aanbieder hadden we een opname functie en nu niet
dus zouden jullie er 1 willen leveren met opname funcie

mvg ferry
Reputatie 3
Ik heb afgelopen week mijn t-mobile thuis abbo verlengt,nu vraag ik mij af kan ik de snelheid nog aanpassen van 50mbit naar 100? Verlengde abbonement zou 25 dec ingaan
Hallo,

Sinds een paar maanden klant met alleen een internetabonnement. Bij nader inzien wil ik toch ook graag een TV-abonnement erbij nemen. De standaard box zonder opnamefunctie is voor mij voldoende.

Alvast bedankt! 👌🏼
Graag een tv box waar we mee kunnen pauzeren?
al paar berichten gestuurd maar krijg geen reactie
Reputatie 1
Goedemorgen!

Ruim twee jaar maak ik nu gebruik van t-mobile thuis (voorheen Vodafone thuis). Nu zit ik eraan te denken een twee mediabox aan te schaffen. Het lijkt me leuk dat ik als trouwe klant een leuke aanbieding krijg.

Kunnen we het daar eens over hebben?

Bedankt!

Groeten,

Gideon, tevreden klant
Reputatie 2
Goedemorgen,

Ik kwam erachter dat het pauzeren van live tv niet afhankelijk is van de opname functie (wat ik dus wel dacht). Maar opnemen doen we nooit. Zou ik dus mijn opname pakket kunnen uitzetten. En dit met behoud van de kortingen die nog 2 maandjes lopen?

Groet,

Andy
Een zeer tevreden klant 🙂 mag ook een keer gezegd worden
Reputatie 7
@Ftiryaki I have cancelled your TV and vast Bellen!

@Steps01 Ik heb jouw vast Bellen, TV en TV Box opgezegd. Hier zit een maand opzegtermijn aan verbonden. Je kunt dus nog de gekste kerstfilms kijken! Let op: Het stopzetten van Vast Bellen heeft als gevolg het verlies van de telefoonnummer na 60 dagen. Binnen de 60 dagen kan het nummer nog teruggezet worden, dus mocht je dat willen dan hoor ik dat van je!

@Myleneeee Ik help je graag hoor, waar jouw vraag ook in het forum gesteld wordt! Je kunt sowieso zelf een Wifi-versterker aanschaffen, dat is geen probleem. Dit is dan voor eigen rekening. Hoeveel verdiepingen verwijderd zitten jouw huisgenoten -die de Wifi slecht ontvangen- van het modem? Laat het me weten, dan kan ik kijken wat ik voor je kan doen.

@pieterhil Ik heb TV en vast Bellen uit jouw abonnement gehaald! Hier zit een maand opzegtermijn aan vast, dus tot 14 januari kun je nog de laatste telefoontjes doen en TV-kijken. Ik heb meteen gekeken naar jouw korting, deze heb je nog steeds! Ik heb er dan ook voor gezorgd dat je hier nog gebruik van kunt maken tot de periode officieel vervalt. De retourdoos komt jouw kant op! Bedankt voor het terugsturen alvast. 🙂

@ferryh1978 Welkom Thuis, Ferry! Leuk dat jij een abonnement bij ons hebt genomen en dat je tevreden bent. Ik help je graag om alles uit jouw abonnement te halen. Ik ben daarmee meteen begonnen door een TV Box met opnamefunctie voor je te bestellen. Deze heb je binnen 5 dagen in huis. Vergeet je de TV Box zonder opnamefunctie niet naar ons terug te sturen? Wat betreft je Wifi: dit gaan we samen verbeteren! Kun je onze Wifi-tips proberen? Laat me de uitslag weten!

@staub Jouw vraag is beantwoord in een ander topic. Veel plezier met jouw internetsnelheid. 😃

@TomTommetje Jij hebt de weg naar dit topic goed gevonden, je bent op de juiste bestemming voor jouw vraag! Ik ga met liefde voor je regelen dat je een TV abonnement met TV Box zonder opnamefunctie bij jouw abonnement krijgt. Terwijl ik klaarstond in de startblokken, zie ik dat mijn collega het al allemaal voor je in orde heeft gemaakt. Super, dan kun jij snel genieten van jouw TV-abonnement. Veel plezier ermee!

@jessicapisu Mijn collega Brian heeft gereageerd met de melding dat je voor het pauzeren van alle zenders een TV Box met opnamebox nodig hebt. Hier is geen reactie meer op gekomen, maar door jouw laatste bericht neem ik aan dat je akkoord gaat met het bestellen van 1 TV Box met opnamefunctie voor jou. Dit heb ik meteen voor je gedaan. Binnen 5 werkdagen heb je 'm in huis! Vergeet je niet 1 TV Box zonder opnamefunctie naar ons terug te sturen? Bedankt alvast!

@gideondevoogd Leuk, Gideon! Wat fijn om jou als vaste klant te zien, dat mag zeker beloond worden! Ik raad je aan om je contract te verlengen, omdat we een mooi verlengingsaanbod voor je klaar hebben liggen met extra korting. Mijn collega's van de verlengingsafdeling vertellen je er graag alles over, je kunt ze bellen op: 0800-0092.

@andytuinman3 Leuk om te horen dat je tevreden bent, dat zien we graag! Ik help je graag met jouw vraag. Op de opnamebox kun je iedere zender pauzeren. Op de TV Box zonder opnamefunctie kun je alleen NPO 1, 2 en 3 pauzeren. Het wisselen van TV Box heeft geen invloed op jouw korting. Laat je mij weten wat ik nu voor je kan doen? Wil je toch je TV Box omruilen, geen probleem, dat doe ik graag voor je.
Hi hoe kan ik mijn Draytek tmobile router laten vervangen door de Huawei HG659?
Ik heb al meerdere malen gebeld met klachten over snelheid zowel bekabeld als wifi maar tot op heden is er geen oplossing. Misschien dat een andere router het problem nu eindelijk op kan lossen.

Ik heb een 750 abonnement maar ik zou qua snelheid zo goed voor 50mb kunnen gaan.

Alvast thx voor de moeite/reactie

Reageer