Beantwoord

Latency issues met T-Mobile glasvezel

  • 27 November 2017
  • 9 reacties
  • 463 Bekeken

  • is een nieuwe Poster
  • 3 reacties
Afgelopen weekend (en op het moment van schrijven) heb ik meerdere malen last van hoge latency in het T-Mobile glasvezel netwerk. Dit maakt o.a. het spelen van online games ondragelijk.

Dit ligt niet aan ons thuisnetwerk maar aan de kant van T-Mobile. Als ik bijvoorbeeld een traceroute doe naar "www.google.nl":


Terwijl dit er op een "normaal moment" zoals dit uitziet:Het maakt niet uit naar welk adres een traceroute uitgevoerd wordt (andere websites, gameservers, etc...), bij de 2e hop gaat het steeds verkeerd.
Dit komt nu al meerdere dagen voor waarbij het een aantal uur aanhoudt, waarna het zichzelf weer herstelt. Wel komt het voornamelijk in de avonduren voor.
Graag hoor ik of er meerdere mensen last van hebben en wat hier aan te doen is zonder direct van ISP over te stappen. Een bericht van T-Mobile wat deze verstoring veroorzaakt wordt ook op prijs gesteld!
icon

Beste antwoord door Brian 29 October 2019, 14:08

Bekijk origineel

This topic has been closed for comments

9 reacties

Reputatie 7
Hi Vinvh, allereerst van harte welkom op het forum. Neem zeker ook een kijkje in onze andere topics! Ik heb je melding inclusief screenshots doorgezet naar onze netwerkspecialisten om dit verder uit te zoeken. Zodra ik meer weet kom ik hier bij je op terug!
Reputatie 7
Badge +4
Oh dat verbaast me niets. het lijkt er op dat T-Mobile Thuis gewoon de zaken op de AMS-IX nog niet op orde heeft. in bgplay is ook te zien dat er nog steeds veel route's vanuit vodafone komen.
Het lijkt er op dat enige regelmaat in de verstoringen zit, het komt tot nu toe elke dag voor tussen ongeveer 20:00-23:00u (met langzame op-/afbouw). Ik zit op moment van spreken weer met de gebakken peren...
Ik heb precies hetzelfde probleem! Begint om 20:00 en houdt vanzelf een keer op (latency gaat weer naar beneden). Ook ik ben weer wachtende vanavond..
En dit is trouwens al een paar dagen aan de gang van wat ik heb gemerkt.
Afgelopen vrijdag is het voor mij begonnen, voor zo ver het mij is opgevallen.

Edit: Het lijkt vandaag toch wat eerder weer afgenomen te zijn, rond 21:30...

Ik heb hetzelfde. Heb een 100-100 verbinding en had nooit problemen. Sinds een week ofzo hapert een live voetbalstream en merk ik vertragingen als ik game. Heel irritant. Wordt dit opgelost t mobile? 

Reputatie 1

Ik heb hetzelfde. Heb een 100-100 verbinding en had nooit problemen. Sinds een week ofzo hapert een live voetbalstream en merk ik vertragingen als ik game. Heel irritant. Wordt dit opgelost t mobile? 


Zie ook het andere topic over de latency problemen.

Reputatie 7

Dit topic gesloten om, meer informatie vind je in dit topic.