Beantwoord

Tv pakket opzeggen

  • 15 August 2018
  • 8 reacties
  • 647 Bekeken

  • heeft eerste post geplaatst
  • 2 reacties
Ik wil mijn tv abbonement opzeggen. Wil alleen internet en telefoon behouden.
icon

Beste antwoord door Sterre 16 August 2018, 14:40

Bekijk origineel

8 reacties

Reputatie 7
Ha karel61,

Dat ga ik voor je regelen. Kun je mij in een privébericht jouw postcode, huisnummer, geboortedatum en de laatste vier cijfers van jouw rekeningnummer sturen? Aan het opzeggen van jouw TV-abonnement zit een maand opzegtermijn. Ik zal er daarom voor zorgen dat je TV per 15-09-2018 stopt. Vergeet je niet de TV Box(en) naar ons terug te sturen? Thanks alvast!
Hoi, ik zou ook graag mijn tv pakket en vaste telefoon uit willen zetten! Gr bouwe
Reputatie 7
Hey Bouwe,

Komt voor de bakker! Kun je mij in een privébericht jouw postcode, huisnummer, geboortedatum en de laatste vier cijfers van jouw rekeningnummer sturen? Dan regel ik dat jouw TV en Vast Bellen uit jouw pakket gaan.
Ik wil dit ook, tv en vaste telfoon uit. Groet,

rémon
Reputatie 7
Hoi @Sadrach,

Ik heb het direct voor je stopgezet, met inachtneming van een maand opzegtermijn. Per 7-2 stoppen beide diensten. Begin februari zal je een http://www.t-mobile.nl/retourpakket ontvangen voor de TV Box.
Thanks!

Ik wil mijn tv abbonement opzeggen. Wil alleen internet behouden. als ik mijn abonnement online wil afsluiten, wordt er gewaarschuwd dat ik een lopende bestelling heb en dat ik dit niet online kan doen. eigenlijk heb ik helemaal geen bestelling. Help me alstublieft en beëindig mijn tv-abonnement. Alvast Bedakt 

Reputatie 7
Badge +4

Hoi @EPOLAT, fijn dat je om hulp vraagt, ik wil je hier graag mee helpen! Je hebt een ‘lopende bestelling’ omdat je jouw TV Box hebt opgezegd. Omdat deze momenteel naar ons retour is kan ik dit niet afbreken om ook je TV op te zeggen. Daarom zal ik een notitie in mijn agenda zetten om hier op 17 mei op terug te komen. Dit is namelijk de datum waarop je TV Box uit het abonnement gaat. Vervolgens zal ik je TV abonnement opzeggen per 30 mei, vanwege de maand opzegtermijn. 

Ik houd dit voor je in de gaten, ik zorg ervoor dat alles goed verloopt! 😃

Reageer