Info

Afstandsbediening bestellen en handleiding

Afstandsbediening bestellen en handleiding
Reputatie 7
Badge +16

 

Ervaar je problemen met de afstandsbediening? Dan ben je hier aan het juiste adres!

 

Zonder afstandsbediening geen tv. Zo simpel is het. Als je niet meer kunt zappen, dan slaat al snel de paniek toe. Maar relax, de oplossing staat hoogstwaarschijnlijk hieronder! Loop alle stappen door, zo weten we wat er aan de hand is. Want als je met een reset de afstandsbediening weer werkend krijgt, is dat natuurlijk veel beter dan wachten op een nieuwe!


1. Kwijt of kapot

Kijk, als je hond zijn bot met de afstandsbediening verwisseld heeft, is er waarschijnlijk niets meer aan te doen. Is je afstandsbediening kapot of kwijt, laat dan even een berichtje achter in dit topic. Dan gaan we een nieuwe afstandsbediening opsturen.


2. Bronkanaal op de tv

Staat de tv op het juiste ingangskanaal? Als je een melding krijgt als 'no signal' of 'geen signaal' of een blauw beeld ziet, dan staat wellicht de TV Box uit of zit je niet op het juiste bronkanaal. Selecteer HDMI1 (of het kanaal waar de TV Box op aangesloten zit). Heb je nu weer beeld?


3. Lampje // batterijen

Controleer of het lampje nog wel knippert als je een toets indrukt. Brandt deze niet, dan zijn waarschijnlijk de batterijen op. Het klinkt als een cliché, maar batterijen hebben niet het eeuwige leven. Kun je ze vervangen?

 

4. Laag of geen volume

Als je een laag of geen volume op de tv hebt, kan het zijn dat het volume van de tv zelf erg laag staat. Het harder zetten via onze afstandsbediening zorgt er dan alleen maar voor dat de TV Box een hoger volume geeft. Maximaal volume is dan nog steeds erg zacht. Door de afstandsbediening van de tv zelf te gebruiken om de tv harder te zetten is dan de oplossing. 


5. Reset TV Box/Mediabox

Ook al lijkt de afstandsbediening niet te reageren, het euvel kan soms in de TV Box/Mediabox zitten. Haal deze eens voor tien seconden van de stroom. Niet uit/aan zetten, maar echt de stekker even uit het stopcontact.


6. Reset Afstandsbediening

Bij de oude afstandsbediening (zonder magenta knop rechtsboven):

 1. Druk op SETUP op de afstandsbediening en houd deze ingedrukt tot het rode lampje twee keer knippert.
 2. Voer de reset code 2, 0, 5, 1 in. Als het goed is, knippert het rode lampje opnieuw tweemaal.
 3. Let op: De afstandsbediening is nu ook losgekoppeld van de tv functies. Het volume harder zetten is nu het volume van de TV Box zelf en niet van de tv. Voor opnieuw koppelen, zie punt 6.
   

Een nieuwe afstandsbediening (die met een magenta knop rechtsboven):

 1. Druk de toetsen <1> en <6> op de afstandsbediening tegelijkertijd in tot het magenta knopje twee keer knippert.
 2. Voer snel achter elkaar de cijfers <9>, <9>, <6> in. Na elk cijfer zal het magenta knopje knipperen. Na het derde cijfer zal het magenta knopje twee keer knipperen. Als het magenta knopje vijf keer knippert is het resetten niet geluk
 3. Let op: De afstandsbediening is nu ook losgekoppeld van de tv functies. Het volume harder zetten is nu het volume van de TV Box zelf en niet van de tv. Voor opnieuw koppelen, zie punt 6.

Afstandsbediening Mediabox (die met een witte knop rechtsboven)

 • Wil je de afstandsbediening ontkoppelen van de Mediabox? Druk dan tegelijk op [OK] en [Volume omlaag] en houd de knoppen minimaal 3 seconden ingedrukt.​

 • Wil je de afstandsbediening weer koppelen? Druk dan tegelijk op [OK] en [Thuis] en houd de knoppen minimaal 3 seconden ingedrukt.

 

7. Koppelen tv en TV Box/Mediabox

Koppelen tv en TV Box met "oude" afstandsbediening // Volume problemen

Het kan zijn dat het volume van onze TV Box heel laag staat. Op vol volume hoor je nauwelijks iets. Of je hebt twee afstandsbedieningen nodig om de tv te bedienen. Dat kan makkelijker! Reset dan eerst de afstandsbediening zoals hierboven staat. Zet het volume van de TV Box daarna voluit. Als we nu de TV Box weer koppelen aan de tv, is het volume weer goed afgesteld. Het koppelen kan op twee manieren.

• Druk op SETUP en houd deze ingedrukt tot het rode lampje twee keer knippert,
• Druk 1 keer op de MUTE knop
• Druk 1 keer op de TV knop

Kun je hierna de tv nog niet aan/uitzetten met onze afstandsbediening? Koppel dan op de volgende manier:

• Druk op SETUP en houd deze ingedrukt tot het rode lampje tweemaal knippert.
• Voer de code 9, 9, 1 in.
• Zap nu een kanaal verder (CH+) en wacht vijf seconden tot de tv uitgaat.
• Gaat de tv niet uit, zap opnieuw (CH+) en wacht tot de tv uitgaat. Het kan zijn dat je dit enkele keren moet herhalen. Belangrijk: wacht wel vijf seconden voordat je opnieuw zapt!
• Springt de tv uit, toets dan snel nogmaals SETUP in.

Tot slot is er nog een derde optie. Zoek jouw merk tv op in deze lijst en voer de juiste tv-code in.

 

d099e0af-69ab-4d0e-bdf5-42576bd9cde7.jpgKoppelen tv en TV Box met nieuwe afstandsbediening

 • Om de Afstandsbediening automatisch te koppelen druk je 1 + 3 tegelijk in. De magenta knop gaat na een paar seconde knipperen.
 • Druk de tv powerknop (knop 1 in onderstaand schema) in en houd hem ingedrukt totdat de tv uit gaat.
 • Zet de tv dan weer aan met de zelfde tv Powerknop. (knop 1 in onderstaand schema).
 • Sla de instellingen op door op de stop knop te drukken (knop 6 in onderstaand schema).
 • Als het goed is zijn de instelling opgeslagen. Kijk ook gelijk even of je het geluid harder en zachter kunt zetten.

Werkt het automatisch zoeken niet?

 • Om de afstandsbediening te koppelen druk je 1 + 6 tegelijk in. De magenta knop gaat na een paar seconden knipperen.
 • Zoek de juiste code op in onderstaande tabel:

 

Na het vierde cijfer zal het magenta knopje twee keer knipperen. Als het magenta knopje vijf keer knippert is de code niet correct. Kies dan een andere code en herhaal de eerste 2 stappen.

 • Zet de tv dan weer aan met dezelfde tv Powerknop (knop 1) en test de Mute, Vol+ en Vol- knoppen.
 • Sla de instellingen op door op de stop knop te drukken (knop 6).

 

91aa79c8-8080-4be9-8a39-55e9c48e3010.png


8. Pauzeknop

Werkt alleen de pauzeknop niet? Dan is er iets anders aan de hand. Waarschijnlijk zit de harde schijf vol (dit geldt alleen bij de TV Box met tijdsaanduiding). Verwijder enkele opnames en controleer je schijfruimte. Lukt het nog steeds niet, laat het hieronder even weten, dan kunnen we op afstand wellicht alle opnameruimte weer vrijmaken.

 

Ervaar je toch problemen met je afstandsbediening?

Werkt de afstandsbediening nog steeds niet? Schrijf dan een berichtje hieronder met uitleg wat je al gedaan hebt. Dan gaan wij er zo snel mogelijk mee aan de slag!

 

Werkt het geluid nog niet na het koppelen van jouw nieuwe afstandsbediening (met de magenta knop)? Los het op met de volgende herstelmethode: opgelost door vóór de koppelprocedure het geluid van de tv aan te zetten. Soms staat het geluid op mute waardoor geluid geblokkeerd wordt. Dat kom doordat de volumestappen van de TV toegepast worden op het door de box aangeboden signaal. Is dat signaal 0 (dat is het bij mute) dan heb je geen geluid. Zie topic: afstandsbediening koppelen | Odido Community voor de originele post.

Als tijdelijke oplossing kun je altijd gebruik maken van onze Odido Online TV app. Dan heb je de beschikking over 35+ zenders op je mobiel, tablet of laptop/PC overal in de EU. Dan heb je in ieder geval nog wat te zappen! :wink:

Tip van Communitylid TMTV: Nog een kleine tip voor iedereen die in afwachting is van een nieuwe afstandsbediening: als je een USB-toetsenbord hebt liggen, kun je die tijdelijk aansluiten op je TV Box. Dan kun je in elk geval de cijfertoetsen gebruiken om te zappen. 

Heb je problemen met het beeld of de TV Box zelf, volg dan de stappen uit dit topic voor probleemloos tv-kijken:

Ik heb haperend/slecht beeld | Odido community

 

Wil je alles op je gemak nog eens teruglezen, dan kun je hier de handleiding vinden: handleiding TV Box en afstandsbediening


3229 reacties

Reputatie 2

Hoi @topa1979, je wilt gewoon drie matchende afstandsbedieningen hebben! We hebben je wel door hoor! 😉👍 

Nee grapje natuurlijk, in principe vervangen we enkel afstandsbedieningen wanneer deze echt defect of kwijt zijn. Anders houden we straks geen ab's meer over. Sorry! Mochten de grijze of één van de twee toch kapotgaan, geef een seintje. Dan vervang ik die met alle liefde. Voor nu: een prachtige zondag toegewenst! 🌞

Haha, nee de nieuwe reageren serieus een stuk beter en sneller dan de oude. Dat werkt een stuk prettiger.

Voor zover "eerlijk duurt het langst". Nu gaat iedereen zeggen dat ze kapot zijn om een nieuwe te krijgen😜

Maar begrijp je punt. Toch bedankt en jij ook een fijne zondag. 👍🏽😁

Hallo, onze afstandsbediening is kapot gevallen. Graag ontvang ik een nieuwe, want we zijn best zat van de enige zender die we nu alleen nog maar kunnen kijken😬

 

mvg Jos

Reputatie 7
Badge +16

Goedemorgen @j-schaafsma, top dat je het aangeeft - ik kan me heel goed voorstellen dat die ene zender je op den duur gaat vervelen! 😅📺

Een valpartij kan natuurlijk altijd gebeuren, maar jammer dat onze vriend er niet ongeschonden uitgekomen is. Ik stuur je meteen een nieuwe ab toe. Houd alsjeblieft rekening met een levertijd van maximaal vier tot zeven werkdagen. Veel kijkplezier toegewenst!

Top Jaron, bedankt!

Goedendag mijn afstandsbediening is stuk 

Zou graag een nieuwe ontvangen

Reputatie 2

Ik zou graag de standaard afstandsbediening willen vervangen voor een model waarop je ook kan 'typen’, kan dat? Welke modellen voldoen daaraan. Ik heb een samsoemg televisie

Reputatie 7
Badge +16

Hoi @Karin van Veghel, goed dat je het meldt! Heb je al de stappen van Sander doorlopen op pagina één (en bovenaan dit scherm, wanneer je de originele post bekijkt)?

Doe voor de zekerheid nog een keer deze dubbele check alsjeblieft:

-Vervang de batterijen

-Koppel de ab opnieuw met de TV en TV Box

-Herstart de box en de TV (stroomloos houden gedurende 20 seconden)

Indien bovenstaande nog niet werkt, dan is de ab inderdaad volledig defect en stuur ik je meteen een nieuwe toe! 😊

Hoi @Bridge Tap Dwaalspoor, dat is een supergoede vraag en ook een puntje van improvement! We hebben enige tijd geleden een nieuwe ab uitgebracht met magenta-knop die iets meer functionaliteiten heeft dan de voorganger. Een ab met typemogelijkheid hebben we echter (nog) niet en zou een mooie toevoeging zijn aan het assortiment. Bijvoorbeeld eentje waarbij de achterkant een toetsenbord is, of iets van gelijke aard. Ik voeg jouw wens toe aan ons Wensen & Suggesties topic, thanks! 😁

Reputatie 2

Ja precies zoiets bedoel ik @Jason 

Heb zo eentje gezien bij familie en dat werkt geweldig op samsoeng televesies

Ik zit nu even te kijken op die Wensen & Suggesties topic. Die is 3 jaar oud, is het niet handig om niet alleen de punten te verzamelen maar ook de status van die punten op te nemen? Het is nu net alsof het een verlopen verlanglijstje is. Misschien zijn er al wensen en suggesties in gebruik genomen, misschien zijn sommige afgewezen. Wellicht kijk ik er over heen hoor

Reputatie 7
Badge +16

Ja precies zoiets bedoel ik @Jason 

Heb zo eentje gezien bij familie en dat werkt geweldig op samsoeng televesies

Ik zit nu even te kijken op die Wensen & Suggesties topic. Die is 3 jaar oud, is het niet handig om niet alleen de punten te verzamelen maar ook de status van die punten op te nemen? Het is nu net alsof het een verlopen verlanglijstje is. Misschien zijn er al wensen en suggesties in gebruik genomen, misschien zijn sommige afgewezen. Wellicht kijk ik er over heen hoor

Het topic is inderdaad enigszins verouderd, maar de relevantie is volledig up-to-date, geen zorgen! Ik heb niet zo heel lang geleden een update gepost van de aangevulde suggesties en inmiddels opgeloste/toegevoegde wensen. 

Ik vind jouw idee om de status erin op te nemen een puik plan, echter wordt het dan te onoverzichtelijk omdat we eigenlijk continu bezig zijn met verbeterpunten. Wel iets om goed over na te denken en ik gooi het in de volgende meeting, thanks again! 😎👍

Reputatie 2

Oke prima, helder!

hoi graag wil ik een nieuwe afstandsbediening bestellen die van mij werkt niet goed meer graag ook een met een source knop.

 

mvg Quanito

 

Reputatie 7
Badge +16

Goedemorgen @quanito, top dat je het aangeeft! Heb je alle stappen al doorlopen op pagina één (en bovenaan dit scherm, wanneer je de originele post bekijkt)?

Doe voor de zekerheid nog een keer deze dubbele check alsjeblieft:

-Vervang de batterijen

-Koppel de ab opnieuw met de TV en TV Box

-Herstart de box en de TV (stroomloos houden gedurende 20 seconden)

Indien bovenstaande nog niet werkt, dan is de ab inderdaad volledig defect en stuur ik je meteen een nieuwe toe, inclusief source-knop! 😉

Hoi Jason, de ab is echt defect kan niet meer bepaalde cijfers in toetsen dus heel raag een nieuwe.

En nog bedankt voor de reactie fijne service

 

Reputatie 6

@quanito de afstandsbediening is besteld, je zult hem binnen een aantal werkdagen ontvangen. Veel plezier ermee!

Reputatie 1

Ervaar je problemen met de afstandsbediening? Dan ben je hier aan het juiste adres!

 

Zonder afstandsbediening geen TV. Zo simpel is het. Als je niet meer kunt zappen, dan slaat al snel de paniek toe. Maar relax, de oplossing staat hoogstwaarschijnlijk hieronder! Loop alle stappen door, zo weten we wat er aan de hand is. Want als je met een reset de afstandsbediening weer werkend krijgt, is dat natuurlijk veel beter dan wachten op de postbode!

1. Kwijt of kapot

Kijk, als je hond zijn bot met de afstandsbediening verwisseld heeft, is er waarschijnlijk niets meer aan te doen. Stuiteren van twee hoog geeft ook geen garantie dat de afstandsbediening nog werkt. Is je afstandsbediening kapot of kwijt, laat dan even een berichtje achter in dit topic. Dan gaan we een afstandsbediening opsturen.


2. Bronkanaal op de TV

Staat de TV op het juiste ingangskanaal? Als je een melding krijgt als 'no signal' of 'geen signaal' of een blauw beeld ziet, dan staat wellicht de TV Box uit of zit je niet op het juiste bronkanaal. Selecteer HDMI1 (of het kanaal waar de TV Box op aangesloten zit). Heb je nu weer beeld?


3. Lampje // batterijen

Controleer of het lampje nog wel knippert als je een toets indrukt. Brandt deze niet, dan zijn waarschijnlijk de batterijen op. Het klinkt als een cliché, maar batterijen hebben niet het eeuwige leven. Kun je ze vervangen?


4. Reset TV Box

Ook al lijkt de afstandsbediening niet te reageren, het euvel kan soms in de TV Box zitten. Haal deze eens voor tien seconden van de stroom. Niet uit/aan zetten, maar echt de stekker even uit het stopcontact.


5. Reset Afstandsbediening

Bij de oude afstandsbediening:

 1. Druk op SETUP op de afstandsbediening en houd deze ingedrukt tot het rode lampje twee keer knippert.
 2. Voer de reset code 2, 0, 5, 1 in. Als het goed is, knippert het rode lampje opnieuw tweemaal.
 3. Let op: De afstandsbediening is nu ook losgekoppeld van de TV functies. Het volume harder zetten is nu het volume van de TV Box zelf en niet van de TV. Voor opnieuw koppelen, zie hieronder.
   

Heb je een nieuwe afstandsbediening (die met een magenta knop rechtsboven), dan voer je de reset uit met de volgende stappen:

 1. Druk de toetsen <1> en <6> op de afstandsbediening tegelijkertijd in tot het magenta knopje twee keer knippert.
 2. Voer snel achter elkaar de cijfers <9>, <9>, <6> in. Na elk cijfer zal het magenta knopje knipperen. Na het derde cijfer zal het magenta knopje twee keer knipperen. Als het magenta knopje vijf keer knippert is het resetten niet geluk
 3. Let op: De afstandsbediening is nu ook losgekoppeld van de TV functies. Het volume harder zetten is nu het volume van de TV Box zelf en niet van de TV. Voor opnieuw koppelen, zie hieronder.

 

6. Koppelen TV en TV Box

Koppelen TV en TV Box met "oude" afstandsbediening // Volume problemen

Hide content

Het kan zijn dat het volume van onze TV Box heel laag staat. Op vol volume hoor je nauwelijks iets. Of je hebt twee afstandsbedieningen nodig om de TV te bedienen. Dat kan makkelijker! Reset dan eerst de afstandsbediening zoals hierboven staat. Zet het volume van de TV Box daarna voluit. Als we nu de TV Box weer koppelen aan de TV, is het volume weer goed afgesteld. Het koppelen kan op twee manieren.

• Druk op SETUP en houd deze ingedrukt tot het rode lampje twee keer knippert,
• Druk 1 keer op de MUTE knop
• Druk 1 keer op de TV knop

Kun je hierna de TV nog niet aan/uitzetten met onze afstandsbediening? Koppel dan op de volgende manier:

• Druk op SETUP en houd deze ingedrukt tot het rode lampje tweemaal knippert.
• Voer de code 9, 9, 1 in.
• Zap nu een kanaal verder (CH+) en wacht vijf seconden tot de TV uitgaat.
• Gaat de TV niet uit, zap opnieuw (CH+) en wacht tot de TV uitgaat. Het kan zijn dat je dit enkele keren moet herhalen. Belangrijk: wacht wel vijf seconden voordat je opnieuw zapt!
• Springt de TV uit, toets dan snel nogmaals SETUP in.

Tot slot is er nog een derde optie. Zoek jouw merk TV op in deze lijst en voer de juiste TV code in.

 

d099e0af-69ab-4d0e-bdf5-42576bd9cde7.jpgKoppelen TV en TV Box met nieuwe afstandsbediening

Hide content

 • Om de Afstandsbediening automatisch te koppelen druk je 1 + 3 tegelijk in. De magenta knop gaat na een paar seconde knipperen.
 • Druk de TV powerknop (knop 1 in onderstaand schema) in en houd hem ingedrukt totdat de TV uit gaat.
 • Zet de TV dan weer aan met de zelfde TV Powerknop. (knop 1 in onderstaand schema).
 • Sla de instellingen op door op de stop knop te drukken (knop 6 in onderstaand schema).
 • Als het goed is zijn de instelling opgeslagen. Kijk ook gelijk even of je het geluid harder en zachter kunt zetten.

Werkt het automatisch zoeken niet?

 • Om de afstandsbediening te koppelen druk je 1 + 6 tegelijk in. De magenta knop gaat na een paar seconden knipperen.
 • Zoek de juiste code op in onderstaande tabel:

70efc405-e1f7-454f-8b05-4bff40109ee6.png


Na het vierde cijfer zal het magenta knopje twee keer knipperen. Als het magenta knopje vijf keer knippert is de code niet correct. Kies dan een andere code en herhaal de eerste 2 stappen.

 • Zet de TV dan weer aan met de zelfde TV Powerknop. (Knop 1) en test de Mute, Vol+ en Vol- knoppen.
 • Sla de instellingen op door op de stop knop te drukken (knop 6).

 

91aa79c8-8080-4be9-8a39-55e9c48e3010.png


7. Pauzeknop

Werkt alleen de pauzeknop niet? Dan is er iets anders aan de hand. Waarschijnlijk zit de harde schijf vol. Verwijder enkele opnames en controleer je schijfruimte. Lukt het nog steeds niet, laat het hieronder even weten, dan kunnen we op afstand wellicht alle opnameruimte weer vrijmaken.

 

Gelukt?

Heeft dit topic geholpen om je afstandsbediening weer werkend te krijgen? Laat dan een berichtje achter met jouw oplossing. Vinden we leuk en je helpt er mogelijk medeklanten mee! Je TV is nu gekoppeld met onze afstandsbediening. Je kunt dus nu het volume van de TV bedienen en de TV uitschakelen met onze TV knop. Yes! 

 

Ervaar je toch problemen met je afstandsbediening?

Werkt de afstandsbediening nog steeds niet? Schrijf dan een berichtje hieronder met uitleg wat je al gedaan hebt. Dan gaan wij er zo snel mogelijk mee aan de slag!

 

Als tijdelijke oplossing kun je altijd gebruik maken van onze TV Anywhere app. Dan heb je de beschikking over 35+ zenders op je mobiel, tablet of laptop/PC overal in de EU. Dan heb je in ieder geval nog wat te zappen! :wink:

 

Beste mensen,

 

Ik wil heeeeeel graag een nieuwe afstandsbediening bestellen, ik hoop dat ik hier goed zit. Help.

 

Met vriendelijke groet, 

 

Miranda van Rooij 

 

Reputatie 7
Badge +16

Hoi @Miranda0791, dan zit je bij ons absoluut aan het juiste adres! 😉 Wat is er precies mis met je huidige afstandsbediening? Heb je alle stappen doorlopen om het euvel te verhelpen? Mocht de ab nog steeds niet werken na alle opties doorgenomen te hebben, dan stuur ik je meteen een vervangende toe. Stuur een berichtje als het zover is, dan zorg ik ervoor dat ik het meteen voor je oppak! 📺

Hallo, ik zou graag een nieuwe Ab willen met margenta knop.

De ab voor de 2e box doet het niet meer, ook niet na alle reset pogingen,

Ook getest op de 1e box.

mvg

Erik

Reputatie 1

Beste Jason, kan er een mooi verhaal van maken maar hij is er niet meer, nieuwe hond.... heel lief, maar nog stout.... dus Ik wil heel graag een nieuwe bestellen. Met vriendelijke groet, Miranda van Rooij 

Reputatie 7
Badge +16

@ErikWitte Er komt een vervangende ab jouw kant op. Houd rekening met maximaal vier tot zeven werkdagen levertijd en alvast veel kijkplezier toegewenst! 📺

@Miranda0791 Zou je een foto van het boefje willen delen (geen verplichting natuurlijk)? Ik heb zelf vaak twee boefjes als logees dus ik snap je helemaal. De nieuwe afstandsbediening is onderweg, binnen vier tot zeven werkdagen zul je het pakketje ontvangen. Alvast een prachtig weekend toegewenst aan iedereen! 🌞

Reputatie 1

Het is een schatje.... maar dit kan ze ook.... en echt binnen 5 minuten 🙈 ze moet nog even wennen en leren (hoop ik) 😂😂😂😂 en bedankt voor de oplossing! Dank jullie wel!

Reputatie 7
Badge +5

Wat een knuffelbeer @Miranda0791! Daar kan je toch niet boos op blijven? :heart_eyes:

Reputatie 1

Hoi,

Onze beide (!) afstandsbedieningen werken niet meer goed: niet alle knoppen werken meer ... Ze gaan ook al lang mee, vanaf de tijd dat Vodafone ze uitgaf :-)

Graag ontvangen we 2 nieuwe.

 

Alvast dank!

Groeten,

Frank

Reputatie 7
Badge +5

Hoi @Frankhepkema, dat is onhandig! Het is luid en duidelijk dat de afstandsbedieningen aan vernieuwing toe zijn. Geen zorgen, ik heb er geen gras over laten groeien en heb er meteen twee voor je besteld. Ze vallen binnen 5 werkdagen bij je op de mat! :smile:

Reputatie 4

Helaas is de afstandsbediening van één van onze entone decoders kapot gevallen. Is het voldoende om dit hier aan te geven en een nieuwe te ontvangen? 

Reputatie 7
Badge +16

Hoi @ErikWitte, ik stuur je meteen een nieuwe afstandsbediening toe, maar dan wel met MAGENTA knop - flauw ben ik hè?! 😉 

Houd rekening met maximaal vier tot zeven werkdagen levertijd. Veel kijkplezier toegewenst! 

Reageer